Sotul meu este o dovada vie ca Dumnezeu mai face minuni si astazi.El a fost ars cu otel lichid si medicii nu i-au mai dat sanse de viata.Dar am strigat la Dumnezeu si El a facut minunea.
Iti multumesc pentru cuvintele tale de incurajare, dar este bine acum, Dumnezeu a facut o minune si acum merge si vesteste Evanghelia, mangaie si incurajeaza pe cei ce trec prin diferite incercari. Avem un Dumnezeu minunat si mare!
Raspunsuri la rugaciuni, desigur.
Aveam o problema si nu puteam merge la Biserica, insa am inceput sa ma rog cu toata sinceritatea si cu toata dorinta de a merge, iar problema s-a rezolvat imediat.
Cred in minuni pentru ca s-au intamplat in viata mea: prietene de-ale mele au fost vindecate de cancer, un alt prieten de ciroza. De nenumarate ori am fost scapata dintr-o primejdie. Dumnezeu mi-a dat semne clare si raspunsuri la rugaciuni pe moment.
Buna eu cred in minuni...inntr-o zi eram bolnava..si mam rugat la Dumnezeu si la Maica Santa sa ma vindec...si dupa multe rugaciuni mam vindecat
Eu cred in minuni. Chiar in zilele astea au aratat la stiri ca a aparut pe un copac din New York icoana Sfintei Fecioare din Guadalupe. Si zona in care era copacul era plina de delicventi...
AvalohAlyn întreabă: