| Andreea256 a întrebat:

Buna tuturor am vazut de ceva timp, ca au inceput sa se certe crestinii cu ateii, nu inteleg de ce? Se ranesc unul pe altul fara niciun motiv, si eu sunt crestina DAR URASC PREOTII, asta poate fii si problema voastra ateilor, poate sunteti crestini in sufletul vostru dar urati crestinismul din cauza preotilor care sunt putrezi de bogati, acum 3 ani cand aveam 15 ani am avut un accident grav de masina eram eu un preot si mama mea. Preotul si maicamea au murit din cauza impactului eu am supravietuit. eram in ceata complet nu eram ranita grav, si din cauza ametelilor am vazut ceva alb ciudat. stralucea misterios si dupa m-am trezit la spital;/, astept parerile voastre despre crestini/atei/etc.

36 răspunsuri:
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Desigur, nici pe-o parte n-o caracterizeaza credinta adevarata, bazata pe iubire. Crestinii adevarati sunt recunoscut si respecta porunca data de Isus in Ioan 13:34, 35.

| AndraRox a răspuns:

Ateii nu sunt crstini in sufletul lor, vorbim de niste oameni care denigreaza crestinii. Pe cati dintre acesti preoti "putrezi de bogati" ii cunosti? Astfel de exemple sunt mediatizate in presa, mai rar vezi vorbindu-se despre o fapta nobila. Nu se promoveaza, nu intereseaza, nu atrage publicul, ci doar alimenteaza convingerile rautaciosilor care isi fac o meserie de pe urma lor. "Eu sunt crestina DAR URASC PREOTII" iar eu inca nu am inteles de unde impresia asta atat de proasta despre toti preotii. Nu este corect sa ii etichetezi, sa generalizezi. Din nou, acesta este singurul argument pentru care poti spune ca ii urasti? Nu te judec, probabil stii ca trebuie sa il iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. Mi-ai trezit insa curiozitatea. De ce "URASTI PREOTII"?

| MiruD a răspuns (pentru Alphawolf):

Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea. Deocamdata traim cu oameni, printre oameni. Nu ai decat sa te duci in jungla sa traiesti cu animalele necuvantatoare, pentru ca acelea nu iti pot spala creierul, si nu mai poti spune aberatii.

| MiruD a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

winking

| MiruD a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

Pentru unii e prea grea intrebarea asta. happy

| Adryan_Dan_1991 a răspuns:

Poate unii stiu poate uni nu stiu, dar crestinismu si sectele tine balasul intre bine si rau! daca noi nu am exista ar fi un adevar haos. daca noi crestini suntem cei care spala creerele, atunci massoni si iiluminati sunt baieti buni nu?