Sectele ma sperie.am avut colege iehoviste si aveau ritualuri tot din astea ciudatele.nu stiu! mai bine ma pazesc si nu voi avea de a face cu persoane care incearca sa ma atraga.
Am citit si eu toate comentariile voastre si pot spune sincer ca m-am mahnit enorm.Nu pot intelege aceasta ura daca pot zice asa contra celorlalte religii.Eu sunt adventista si nu mi-e rusine sa o zic si imi pare rau ca aveti o parere asa de rea despre noi.Victor a avut dreptate in legatura cu ceea ce a spus despre noi.Iar cr1571n31 daca esti adventist si te-au suparat cuvintele pe care le-au spus ceilalti despre noi nu ar trebui sa le vorbesti si tu urat; ei au anumite idei despre noi si daca tu le vorbesti urat le vei intari spusele.Stiu ca fiecare dintre voi ati crescut intr-o anumita religie si poate va supara ideea ca sunt atatea religii insa asta nu va da dreptul sa vorbiti urat despre noi.Eu m-as bucura enorm sa nu mai existe aceste diferente intre noi pentru ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu. Daca doriti ati putea sa vizitati o biserica adventista si sa vedeti exact ce se intampla acolo:poate nu e tocmai asa cum credeti voi.Eu nu vreau sa va tin o predica ci vazand ceea ce s-a scris aici mi-am dorit sa lamuresc putin ceea ce inseamna adventismul.Cel mai important lucru este sa ne inchinam lui Dumnezeu Creatorul acestei lumi si nu sa cautam sa-i vorbim de rau pe cei care nu au aceeasi credinta ca noi. Daca aveti si alte intrebari puteti sa mi le puneti iar eu sunt gata sa va raspund cu cea mai mare placere.Nu ezitati sa-mi puneti nici-o intrebare ...chiar daca e o intrebare jignitoare sau nu.Domnul sa fie cu voi.
Fiecare are propriile lui pareri.mi se pare normal sa imi apar religia asa cum ar face oricine cu religia lui.asta nu inseamna ca am ceva cu celelalte religii si de asemenea nu inseamna ca eu sunt de parere ca numai adventistii vor fi mantuiti.ci eu sunt de parere ca orice om credincios lui Dumnezeu fie adventist fie de orice alta religie poate fi mantuit.Eu nu am spus niciodata ca adventistii sunt perfecti pentru ca si ei sunt oameni.si eu nu voi incepe acum sa-ti demonstrez ca adventistii au dreptate pentru ca eu vad ca tu esti deja impotriva lor.si crede-ma nu te inteleg de ce esti asa de contra
Daca nu stiti cu adevarat cum sunt adventistii nu vorbiti prostii.am 16 ani, dar citind biblia imi dau seama ca aceasta "secta"face dupa cum doreste D-zeu.Cunosc multe cazuri in care preotii au recunoscut ca adevara religie e cea a adventistilor de ziua a saptea.Va fi decretul duminikal, cind toti vom fi impusi sa devenim cataloci, cei care nu respecta Biblia cu adevarat acei vor pleca in iad... Multi spun"sa bem, sa fumam, sa ne distram cit mai suntem in viata, sa fim fericiti!". insa nu-i adevarat asa, adevarata fericire va fi in ceruri, pentru cei care-s adventisti. Voi nu judecati daca nu stiti cum stau lucrurile exact.Se vede ca nu stiti cei acea adevarata credinta."daca taceai filozof raminea, navarre"
Sunt niste neamuri ecreizate sub influenta masoneriei evreiesti. Dovada? Priviti obeliscul in forma de falus obelisc masonic, de la căpătâiul "prorociței"Ellen White.
Cunosc adventisti de mai mult de 10 ani.Mam facut cunoscut si cu doctrina lor desi eu personal sunt foarte curios cind cunosc pe cineva, doresc sa aflu despre persoana sau despre organizatie detailat.Tv nu este interzis, radio la fel, depinde ce iti permiti sa vizionezi si sa asculti fiindca nu totul este spre zidirea sufleteasca. Ce este legat de actul sfintei cini si spalarea picoarelor, pe pginile Evang.este clar spus de Hristos si chiar poruncit sa se infaptueasca spre inoirea legamintului si spalarea pacatelor din trecut.Bibliea vorbeste despre 10% din venitul tau curat ca este a lui Dumnezeu, citeste cartea lui Maleahi cap. 3 cu vers. 9 si 10.si Matei cap. 23 cu vers.23.Invatatura bisericii este ca fiecare om de pe fata pamintului este creatura lui Dumnezeu si nici decum nu invata ca cei din afara Bisericii sunt a deavolului, ci omul singura isi alege de partea cui sa slujeasca.Fiecare persoana din afara Bisericii este bine primita la slujbele care se petrec in timpul serviciului. Divortul este interzis, dar in caz de preacurvie sau violenta in familie precum ar fi impunerea unei practicari sexuale care merg impotriva cuvintului lui Dumnezeu.persoana nevinovata este dezlegata de aceasta, Matei cap. 5 cu vers.27-32.Sexul inainte de casatorie este interzis nu numai de Biserica dar chiar de insusi Biblie, cartea Exod 20 cu vers. 14. Daca cineva a cazut in acest pacat atunci este exclus din membru, dar in nici un caz nu este alungat din Biserica, ci dimpotriva i se acorda atentie si ajutor spiritual, cum ar fi rugacune, studiu.si apoi peste un timp de corectare, daca persoana arata roade coraspunzatoare cu cuvintul lui Dumnezeu se pune la discutie membritatea lui.In acesti peste 10 ani n-am auzit nici un membru sau vreun slujitor sa spuna ca stiinta este de la diavol, desi urmaresc si emisiuni Tv si radio adventist si foarte des am intilniri cu prietenii adventisti. Ei spun ca stiinta este sora cu religia, doar majoritatea invatatilor nu cred in Dumnezeu si folosesc stiinta si cercetarile impotriva Scripturii, cea ce arata ca indeplinesc lucrarea celui rau.Va rog fiti foarte atent cind faceti o declaratie despre ceva sau despre cineva.Mai bine ar fi daca ati cerceta doctrina Bisericii si apoi veti realiza ca aveti o parere gresita.Cu multa stima Victor.
Ai mare dreptate in privinta aventistilor dupa parerea mae e cea mai periculoasa secta.
Traiesc o experienta cu o adventista sotia mea ne cunoastem de 15 ani si in urma cu 1 an am facut cununia civila totul ok pana acum 6 luni fuma, manca porc, mergea sanbata la munca dar de cand s-a mutat mama si sora iei cu noi parca i-a spalat cineva mintile nu ma mai inteleg cu ia face numai ce fac adventisti nu stiu ce sa ma fac va rog ajutati-ma
In ceea ce privește ziua de închinare crestinii sărbătoresc duminica pentru că Hristos a înviat in prima zi a săptămânii. Sâmbătă, dacă cercetați scripturile ve-ți vedea că a fost dată de Dumnezeu lui Moise că un legământ pentru izbăvirea din Egipt.Ce legătură au adventiștii cu evreii? Păi au fost înființați de masoneria evreiască. Dovada! Priviti obeliscul de tip masonic de la căpătâiul Elenn White.Acesta spune totul despre legătura dintre evrei și adventiști( având în comun sâmbătă că zi de sărbătoare)
Eu st cu siguranta ortodoxa dar st la liceul teologic adventist sh adventistii fac exact ce spui uh dar nu st chiar asa de penibili ...asa au ei religia dc sa ii barfim pentru ca au sh ei accceash parere despre noi ca aveam tot felul de obiceiuri in religiua noastra.
Eu zic ca esti prost. in afara faptului ca vrei cu tot dinadinsu sa denigrezi adventisti, nici macar nu spui lucruri adevarate.inainte sa spui ceva informeaza-te si nu mai ii baga in ceata si pe ceilalti.nici macar o afirmatie din ce ai zis nu e adevarat. daca te plictisesti si vrei sa defaimezi ceva, macar sa fie cu adevarul.si pentru cultura ta generala, adeventistii nu sunt o secta?
In septembrie 2011 sotia mea a inscris fata la scoala Wilhelm Moldovan din Constanta.Scoala este sub patronatul celor din a-7a zii.De atunci intelegerea si familia au luat o intorsatura dramatica.A fost obligata sa piarda copilul facut cu mine, alfel era exclusa din randul lor.Lua bani din casa si ducea la scoala sub diferite motive.Pentru a nu parasi secta, sau oferit familii adventiste sa o sponsorizeze, deoarece eu am refuzat sa mai dau bani.venea de la intrunirile sabate si eram nevoit sa chem politia sa o calmeze.Din 1 martie 2017, sotia a cerut divotul, pentru libertatea si continuatea ritualurilor cu cei din a7a zi.
Cei cu asa numitele"biserici" sau secte cum se numesc sunt nebunicate am vazut la tv cu sinucideri si alte prostii...totul din cauza acestor "biserici". oameni buni nu mai credeti tampenii.singura religie care am facut-o a fost la scoala si atat, nu in biserici de genu "Martorii lui Iehova"sau altelesi in plus daca merg sa aprind o lumanare pentru cei ce nu mai sunt sau sa ma rog, o fac la o adevarata biserica, nu intr-o casa cu nume de "biserica". dar din cate vad aceste secte s-au raspandit sa inunde creierele oamenilor naiviPACAT ca nu mai credem toti in adevarata credinta :Crestin-Ortodoxa.
Adevărata credință este cea a apostolilor și nu cea propovaduita de biserica catolică sau cea ortodoxa care pune tradiția înaintea cuvântului lui Dumnezeu!
Domnul spiriduş, nu ai avut dovezi sau nu ai fost capabil sa raspunzi la nici una din întrebările puse de navarre. Cu ce probe afirmi ca cineva vorbeste de rau o sectă? Ca dumneata mergi înainte, așa legat la ochi pentru ca alții îti dicteaza calea vesniciei, nu trebuie sa mai ademenesti si pe alții.
Anonymus80196543376514 întreabă: