| Alinnnstefannn a întrebat:

Bună tuturor, Eu sunt Alin am 16 și sunt din Iasi și m-am uitat pe net și am căutat mai multe culturi religioase și am fost la și la Catolici și ortodoxîn și la Martori lui Iehova și acum am găsit un cult sau o secta mai bine zis " copiii/ familia domnului " și voiam sa va întreb ce părere aveți și mai important dacă știe cineva de pe site dacă este cumva și prin Iași? Mulțumesc anticipat oricum, dau funda răspunsuri care mă ajuta cel mai mult

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Nu am auzit.Dar încearcă daca doresti sa cunosti adevarul, sa studiezi cu Martorii lui Iehova, cartea Ce ne invata in realitate Biblia si acolo poti gasi care este religia sau inchinare adevarata pentru ca Dumnezeu este unul singur Atotputernic si o singura forma de inchinare este adevarata.Citeste Isaia48:17-20.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Multumesc,lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa-l gasesc, si mi-a dat privilegiul sa port Numele Sau si mesajul Sau.De asemenea cunoscând adevarul pot respecta Biblia si darul vietii.Astfel viața mea si a semenilor mei este foarte importanta tocmai de aceea am bucuria de-a îndemna oameni de orice fel catre adevăratul Dumnezeu si catre inchinarea adevarata care este doar una singura asa cum este un singur Dumnezeu adevarat si un singur domn Isus Cristos rascumparatorul si intermediarul nostru între noi si Dumnezeu.Cine vrea sa se numeasca crestin adevarat trebuie sa-si iubească semenii si sa-i îndemne la iubire si la lucruri excelente.Succes.

16 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Copiii Domnului sunt o secta in care sunt "casatoriti" la gramada: mai multi barbati cu mai multe femei.

| Alinnnstefannn explică (pentru doctorandus):

Nu ar trebui sa judeci o carte după coperta!

| doctorandus a răspuns (pentru Alinnnstefannn):

Au fost copii crescuti de secta asta care au fost abuzati si psihologic si sexual de catre secta si nu mai vor sa aiba de a face cu secta.

| SG1995 a răspuns (pentru doctorandus):

Sunt multe de spus de secta, m-am documentat putin acum 2 ani despre ei.

| SG1995 a răspuns:

Secta aceea e una a carui lider se ocupa cu trafic de droguri, proxenetism si promiscuitate sexuala, fiind interzista in multe din statele europene, inclusiv in Romania.

| oprescudorin11 a răspuns:

Desi m-am nascut intr-o familie de ortodocsi, cu rude Episcopi sau fete bisericesti ortodoxe, am cautat si eu, tanar sau copil fiind, sa vad cum ar fi la altii!
Nu este, in opinia mea, de blamat asta!
Tineretea cauta, maturitatea decide!
Ce am vazut la ceilalti nu mi-a placut, m-am casatorit cu o catolica (zicea ca ar fi mai civilizati! ce OROARE!
Sunt doar mai hoti!
Am ramas la ortodocsi, am constatat pe traseu, ca biserica anglicana pare sa fie mai aproape de Ortodpxismul nostru ancestral, e traditie de milenii!
Restul, in opinia mea sunt biserici de afaceri si eludare ale poruncilor sub o forma sau alta!
Am multe rude in Iasi, sau am avut, dar sunt din Bucuresti, aici am trait si m-am nascut!
Dar decizia ta, dupa cercetare iti apartine!
Dumnezeu ne-a dat LIBERTATEA LUI!
Deciziile, numai tu le poti lua. Iar pareri, oricum nu le vei asculta, pana nu vei vedea!

| xerxes1 a răspuns:

Depinde la ce nivel esti pe scara spirituala.Nu o sa ti se dea nimic in plus daca nu meriti sau nu esti pregatit.
La nivelul 1 se pupa moaste, icoane si se spun rugaciuni haioase.

| SG1995 a răspuns (pentru xerxes1):

Aia pupa, dar nu icoane, secta de care vorbeste pustiu e una ilegala, fiind cunoscuta pentru proxenetism, trafic de droguri, pedofilie...

| Mclaren12 a răspuns:

N-ai cautat mai multe culte religioase, ai cautat mai multe secte crestine, toate cu fundament la fel de gresit ca si crestinismul in sine, ceea ce este evident de vreme ce toate au adoptat aceleasi dogme crestino-comuniste pe care le arunca biblia.

Răspuns utilizator avertizat
| gratargratar a răspuns:

Decat sectele, mai bun e catolicismul. Decat catolicismul, mai buna e ortodoxia. Asta e scara de valori.
Depinde ce cauti... daca te simti inadaptat la societate, sectarii o sa te ajute enorm. O sa-ti gasesti imediat si o baticoasa. Daca insa Il cauti cu adevarat pe Dumnezeu, alegi ortodoxia. Depinde ce vrei.

| 熊Panda熊 a răspuns:

Doamne ajuta, Alin! La fel ca tine, am incercat sa caut Biserica care detine adevarul. Concluzia la care am ajuns? Ca adevarul sta in Ortodoxie. Gandeste-te : Ortodoxia este cea mai veche Biserica, are 2000 de ani. Bisericile protestante si neoprotestante au mai putin de 4-500 de ani. Deci, e imposibil sa detii adevarul despre o persoana (Hristos) care a trait cu 1500-1800de ani inainte...
Ca practica, primii crestini, oricat ar spune celelalte culte, savarseau practica Ortodoxa : faceau Liturghie, se impartaseau (in Faptele Apostolilor Liturghia se numea Frangerea Painii ), tineau restul tainelor, cum ar fi Maslul ( descris in epistola lui Iacov ), in catacombe existau icoane din perioada apostolilor, etc.
Neoprotestantii merg pe ideea ca Biblia este singura sursa a teologiei si istoriei crestine. Imposibil. Exista sute de alte scrieri ale sfintilor care descriu viata si invatatura primilor crestini.
Insusi canonul biblic (lista cu cartile biblice) a fost ordonata de un Episcop, Sfantul Atanasie cel Mare.
Mai sunt si altele de zis. Daca vrei sa ma intrebi ceva ma poti contacta in privat happy. Domnul sa te ajute sa iti gasesti calea!

| anonim_4396 a răspuns (pentru 熊Panda熊):

Toate bisericile s-au rupt de Biserica Ortodoxa pentru ca au vederi diferite asupra unor anumite lucruri, asa ca nu are niciun sens afirmatia asta: ''Bisericile protestante si neoprotestante au mai putin de 4-500 de ani. Deci, e imposibil sa detii adevarul despre o persoana (Hristos) care a trait cu 1500-1800de ani inainte...''
Cu Marea Schisma care-i faza, unde e adevarul?

Răspuns utilizator avertizat