anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Ieri am vazut un magician in oras si cu trucuri normale din maneca nu se putea face chestiile astea care le facea el. Dintr-o bucatica de hartie a bagat-o in gura si a iesi ditamai lantul de hartie fara noduri. Bun ce vroiam sa zic ca el face asta cu ajutorul diavolului sunt sigur. Vreau sa comunic cu el si sa-i cer acelasi lucru vreau sa fac aceleasi chestii chiar daca voi ajunge in iad.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba stiu exact foarte bine ce vreau. Vreau sa devin magician chiar daca voi regreta

| Kaleo a răspuns:

"Bun ce vroiam sa zic ca el face asta cu ajutorul diavolului sunt sigur." De la 7 ani incolo vei intelege ca sunt trucuri.

| Kremlin a răspuns:

Nu există Diavol.

| eLPySum a răspuns:

Mare chestie! Si eu pot sa fac "trucuri" de genul asta ca sa prostesc "prostii" ( ceva mai tare ca inainte ). laughing E super simplu ce a facut el oh go on. Inca nu ai vazut ce pot sa fac eu! Magie magie fratioare! Crede-ma, nici Satan nu stie ce metode folosesc!

| DyNo a răspuns:

In primul' rand nu exista nici un Diavol. Sunt trucuri frate! Dupa ce le inveti sunt usoare de facut, nu-i mare lucru, doar pentru ca nu le poti intelege nu inseamna ca in ajuta vre un zeu sau ceva. Uite asa s-au nascut zeii, din necunostinta, ignorant, da' mai ales prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca daca mananci sarma si cuie, o sa te c.ci sarma ghimpata.cine o sa poata asa ceva? si asta fara sa-l rogi pe satana.