Da... De exemplu Sfântul Andrei care era pescar. Între doi guvizi mai studia niște teologie.
Tocmai tu răspunzi.
Norocul tău, nu-i așa?
Nu, nu e așa.
Nu vreau să mă cert cu tine, dar dacă mai răspunzi în felul în care a - i făcut - o mai bine nu mai răspunde. Mă refer la ce mi - ai scris într- un răspuns, că o sută de întrebări sunt proaste.
Și nu sunt?
Așa ți se par ție.
Uite - te cum răspund ceilalți la întrebări. Ei nu răspund așa de critic cum răspunzi tu.
Da, numai mie mi se par. Nimeni altcineva de pe situl ăsta nu a mai făcut mișto de tine pentru întrebările pe care le pui.
Poate că ar trebui să mai treci o dată prin întrebările de genul "Care este parte de sus și care este partea de jos a corpului?" sau "Cum se numesc găicile?" și să recitești răspunsurile pe care le-ai primit și de la alți utilizatori, nu numai de la mine.
Unora li se și face milă de tine.
Ce vrei să spui?
Exista si femei Sfinte.
Sfânta Maria Egipteanca. Nu a invatat niciodata sa scrie sau sa citeasca.
Dar a avut pasiune pentru teologie sau litere, nu?
Https://doxologia.ro/viata-sfintei-cuvioase-maria-egipteanca-0
Gaseai la o simpla cautare Google
Evident ca nu. Multi din "sfintii" voștri nici macar n au fost sfinti in realitate. O minune sau o facere de bine nu te face sfânt
Ia, să auzim protestanta cum ne explică ce înseamnă sfânt!
Vrei sa ti zic ce spune Biblia despre sfant?
Pentru a deveni sfant, trebuie sa dobandesti Harul Duhului Sfant, prin care la momentul potrivit, Dumnezeu face prin tine anumite minuni, care dovedesc faptul ca tu ai fost urmator acestuia si credintei apostolilor.
Teologia in sine nu se refera la studiu academic, ci la trairea in comuniune cu Dumnezeu.
Ingerfararipi333 întreabă: