| τττ a întrebat:

Uite o intrebare mai idioata,dar totusi isi are locul aici. Dumnezeu exista? Eu cred in EL,dar vreau sa vad parerea celorlalti.Dau fundite la cel mai explicit raspuns.
P:S: Stiu ca intrebarea mea trebuie sa aiba loc in alta categorie,dar cateogoria,, Adolescenti" este cea mai populara.

Răspuns Câştigător
| maddelinne a răspuns:

Da! exista! ...iti voi dovedi prin insusi Cuvantul Sau: El este mai înainte de toate lucrurile, şi toate se ţin prin El. Coloseni 1:17, de aici poti trage concluzia ca El este de mai dinainte ca pamantul sa fi fost creat....Este adevarat ca nu poti intelege prin firea omeneasca toata lucrarea de la inceput..Se nasc idei, intrebari ca de exemplu: Pai si pe Dumnezeu cine L-a creat? Iti voi da raspunsul: El este din vesnicie E Alfa si Omega inceputul si sfarsitul. sper ca ti-am fost de folos :*

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Unu spunea ca Dumnezeu e legea atractiei dar acel fenomen e provocat de creierul nostru vrem nu vrem atragem in viata noastra evenimente in functie de starea emotionala si gandirea noastra, de aia daca esti optimista ai parte de ceea ce-ti doresti si cu cat mai mult te gandesti la ce vrei cu atat mai repede gandul devine realitate, Dumnezeu e bun pentru rugaciunile noastre si ca rasplata noi trebuie sa fim oameni buni la suflet.

| Inferno a răspuns:

Asta nu e o intrebare idioata, e o intrebare pe care si-au pus-o toti filosofii in decursul anilor si una din intrebarilel a care incearca stiinta sa raspunda.

| OOOLEOOO a răspuns:

''Pare ciudat dar fiecare om isicauta propiul adevar'' -Babaman

| Wøodenpints a răspuns:

Nu există.

| τττ explică (pentru Wøodenpints):

Da?
Atunci tu cum existi? Te-a facut mama ta, inteleg.Dar pe mama stra-stra-stra-stra(etc)-bunicilor tai cine i-a creeat? Satana?rolling on the floor)

| Wøodenpints a răspuns (pentru τττ):

Ai întrebat dacă există dumnezeu. Ţi-am răspuns. Dacă erai atât de sigură pe existenţa lui, de ce ai mai pus întrebarea?
Nu mă iau în argumente cu tine, că pari copil retardat prin răspunsul ce mi l-ai dat mai devreme, şi mi-aş pierde vremea degeaba.
Continuă să faci mătănii să-ţi asiguri locul în rai, eu îmi trăiesc viaţa.

| τττ explică (pentru Wøodenpints):

Hmm,ce tupeu ai pe tine.Ok, satanisto am inteles.

| Wøodenpints a răspuns (pentru τττ):

1. Sunt băiat
2. Dacă-mi exprim propriile păreri cu privire a existenţa divinitătii am tupeu?
3. Rămâi copilaş rebel şi retardat.

| i86e2 a răspuns:

Crezi în D-zeu fiindcă așa ai fost învățat/ă. Dacă trăiai în India, ai fi crezut în zeii lor. Dacă ai fi trăit în grecia antică ai fi crezut în zeii lor și tot așa. Înțelegi ideea.

| SakonSIUkon a răspuns (pentru i86e2):

Aia sunt idioti si nu au citit Biblia ca sa stie cine este Dumnezeu adevarat.

| τττ explică (pentru i86e2):

Ce raspuns laughing Deci daca eram in India, Dumnezeu nu exista laughing

| amaliaamely a răspuns:

NORMAL CA EXISTAhappybig grin
Eu cred in EL!happy

| Eliene a răspuns:

Daca exista?
Iti poti raspunde singura! Atunci cand cazi intr-un mare pacat si nimeni nu mai e langa tine, cui te rogi? Nu lui Dumnezeu? Si cine te ajuta sa scapi din ghearele raului atunci cand crezi ca nu mai poti sa iesi? Tot Dumnezeu! El te ajuta daca crezi din tot sufletul in el!
Si bravo ca tu crezi in El!

| dinca42 a răspuns (pentru Eliene):

Ce spui tu acolo e adevarat dar nu pentru ca exista ala si pentru ca aveti imaginatia bogata si va joaca feste.
ex1-te rogi lui pentru ca asa ai fost invatat nu pentru ca asta iti e dorinta
ex2-nu te scoate nimeni cand cazi cazi doar daca esti fanatic din asta poti crede ca o creatura mistica tea salvat
ex3-cand crezi din tot sufletul in el deja ai innebunit deci bun raspuns ai datlaughingrolling on the floor

| moisila a răspuns:

Daca tu crezi in el de ce iti pasa de parerile celorlalti? Ai atatea dovezi nu crezi? de exemplu biblia, filme cu dumnezeu si altele.

| Silyca a răspuns (pentru moisila):

Filme cu Dumnezeu? rolling on the floor

| τττ explică (pentru moisila):

Imi pasa, pentru ca unii zic da, altii nu si ma deruteaza complet.

| vyo81 a răspuns:

Este adevarat ca dumnezeu exista daca el nu ar fi existat cum mai luau nastere plantele animalele si cea mai importanta creatie asa omul... faci foarte bine ca tu crezi in dumnezeu

| dinca42 a răspuns (pentru vyo81):

Evolutie copilustraight faceMOR PE VOI DELOC NU GANDITI
Religia in scoala va prosteste+parinti in unele cazuri

| lilip a răspuns:

Mai copilas, nu exista intrebari tampite si doar raspunsuri tampite(citeste-i pe crestini).
Iti recomand sa iti citesti cartea ta sfanta, biblia, sa vezi ce dereglat mintal este Dumnezeul in care ai fost indoctrinat sa crezi, citeste singur si adevarul te va elibera.

| dinca42 a răspuns (pentru lilip):

laughingFoarte interesant si adevarat raspunsul mai facut sa zambeschappy
Cat despre cei care cred si cei care nu mereu ne vom certa unii cu alti.Eu unul nu cred si nu imi voi schimba parerea decat daca il voi vedea vreodata.

| CoSmYn2001 a răspuns:

Da exista pentru ca Iisus Hristos sa nascut in prima epoca care a existat asta scrii si in carte de istorie clasa 4 si nici un om nu esra asa destepr sa spuna atate lucruri si unu spun ca e o legenda dar eu cred ca nu e si daca tu crezi in el nu lasa pe nimeni sa iti schimbe parerea