Nu va fi nici un sfarsit! Daca Mayasii, care sunt un popor genial in a ghici lucrurile au gresit, ce te face sa crezi ca este corect ceea ce ai auzit tu?
„Dar despre ziua aceea și despre ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci doar Tatăl"
—Marcu 13:31-32
Dormi linistit.
Nu stim ce va fi pe 1oct. 2014. In schimb maine va fi Sf Mucenic Mina si Sf Mc Stefanida. Stefanida a fost o tanara, care a fost, la propriu, rupta in doua bucati, pentru crezul ei. Pentru ei pe 11 nov a fost sfarsitul unei lumi si inceputul alteia.
Salut!
Nu inteleg de ce te temi atat de mult de moarte, nu scapi de ea, asa ca dormi linistit, n-o sa murim cand zic unii.
Oh, ma gandeam eu cand o sa apara noua data pentru urmatoarea apocalipsa Ma gandesc oare cum vin cu astea Probabil prin tragere la sorti : ))
Eu as mai amana nitel! Dar ca principiu, as putea spune cu certitudine, ca la tine a venit de mult, daca esti nelinistit(a). Sfarsitul lumii e personalizat. In cazul meu nu exista. La tine nu ma bag si nu ma pricep.
Daca ne luam dupa ăstia din 2000 trebuia sa fim morti
Si fi serios,NIMENI NU STIE ASTA,DOAR DUMNEZEU, Nici Isus nu stie lucrul acesta
Citeste din apocalipsa, scrie acolo mai multe chestii, dar dupa mine e cel mai "greu capitol"din Biblie, e cel mai greu de inteles!
"Cee! Iară era să pierd o apocalipsă? pff, mă duc să notez în calendar"
Nu va fi nici o "apocalipsă " prea curand.
Bună ziua!
Sincer, trebuia să vină sfârșitul lumii de vreo 13 ani, și încă n-a venit.
Sincer, deja m-am obișnuit să mor de atâtea ori, e fain.
Okay, fără glumă acum, nu ai de ce să te temi. Decât Dumnezeu știe când va veni acea zi, dar cu siguranță nu va veni așa de curând.
P.S.: Nu te mai lua după toate articolele de pe internet. De când spune internetul adevăruri?
O zi frumoasă să ai!
Sfarsitul lumii daca o luam asa, este in fiecare an, din 2000 incoace. Raspunsul este>>>NU
A trecut frate suntem in noiembrie tu ce crezi a venit sfarsitul lumii?