Da,exista pentru ca toata creatia nu putea sa apara din intamplare, ci e un Creator. Daca studiezi Biblia si creatia te poti convinge de existenta sa.
Universul în sine, așa cum a descoperit știința că este și anume cu un început e o dovadă că are nevoie de o cauză să înceapă să existe.
Nu putea aparea o zeitate asa din senin si sa creeze sute de miliarde de galaxi sa fim rationali asa ceva e imposibil, omul crede intr-o speranta pentru ziua de maine majoritatea nu au citit biblia vreodata, eu personal nu cred ca exista zeii, dumnezeu etc, daca exista alte planete cu vietati asa inteligente ca noi sau mai inteligente posibilitatea e mare dar si drumul pana la ei e inderpartat
Nu avem dovezi pentru D-zeu, dar avem dovezi pentru existenta altor lumi. Sunt cu trilioanele. Faptul ca inca oamenii nu realizeaza asta e de neinteles pentru mine.
Si faptul ca tu nu realizezi ca fiinte de acolo au venit aici cu mult timp inainte ca noi sa existam e de neinteles pentru mine.
Realitatea e de neinteles pentru tine, deci nu ma mir.
Eu cred ca exista 50 la suta sanse sa existe dumnezeul biblic si 50 la suta alte posibilitati.
Daca exista ok, chiar nu ma intereseaza, nu vreau sa-l urmez!
Dca exista toata chestia asta cu divinitatile, am mai zis-o de mii si mii de ori, prefer sa ajung in iad, am rezervat masa, am mai castigat cateva persoane de partea mea, vino si tu, fac cinste cu Jack
Da, cred. Am fost ateu. M-am convins de existenta lui pe baza dovezilor pe care le-am descoperit. E ciudat că se ignora dovezile care atesta existenta unui Creator, în loc să se țină cont de ele.
Depinde cat a "creat" el. Explica.
Sa ajungi la convingerea ca exista un Creator e doar primul pas intr-un mult mai complex proces cognitiv. Ce e mai important e sa descoperi cine e Creatorul - si aici deja ipotezele se complica: o divinitate (si care dintre ele?), o specie extraterestra, un programator etc?
In primul rand modifica intrebarea. Nu "El" ci ei! Termenul de dumnezeu se refera la mai multi.
Elohimii in traducere Zeii = Dumnezeii
Du-te la un trib din jungla amazoniana cu un elicopter si te vor zeifica pentru simplu fapt ca ei nu au mai vazut un elicopter.
Asa si extraterestrii care au venit inca de pe acum sute de mii de ani pe planeta noastra pana acumde mii de ani au fost considerati zei.E logic!
De ce sa fie ciudat ca multi oameni cred? De ce sa am nevoie de dovezi? ele chiar existand! Nu am nimic de pierdut daca, cred in Dumnezeu .
Frate,nu stiu daca au ajuns oameni pe luna, dar sa mai existe vreo alta lume "in ceruri". Fiecare crede ce vrea el.
Dacă ai avea dovezi că există D-zeu nu prea ar mai fi o credință, nu crezi? Ar fi ceva deja știut, ar intra in domeniul științei.
Dar dacă chiar vrei dovezi, îți sugerez să începi să studiezi. Te poți duce fie pe calea ezoterismelor si al ocultismului, fie pe partea științifică (în fizica cuantica există deja teorii care atestă existența unei conștiințe care guvernează universul).
Ideea de alte lumi o vei găsi la fel, fie în ezoterism fie în știință.
Dacă ești interesat, putem vorbi mai multe despre acest subiect.
chuckmanson întreabă:
anonim_4396 întreabă: