| Foxie2 a întrebat:

voi credeti in noroc? eu unu nu cred... de ce? pentru ca nimic nu e intamplator. Totul se intampla asa cum vrea Dumnezeu.Totul are un scop. De ce credeti ca jocurile de noroc sunt un pacat? pentru ca nu exista noroc! si pentru ca daca socotim din unghiurile roati norocului, iese numarul 666 cifrul diavolului. Inventatorul roti de noroc s-a sinucis cand a aflat ce a creeat.
Multumesc anticipat! am vrut sa pun in vedere acest subiect si astept si alte pareri!

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este stapanul binecuvantat, El este sursa binecuvantarilor.De la El primim tot ce avem.Sanatate,familie,un acoperis deasupra capului, painea cea de toate zilele.

| FucktheSystem a răspuns:

Da, așa e, nu există noroc, din cauza lu Satan câștig mereu al Poker big grin.

| FucktheSystem a răspuns:

@ZuZu dar oamenii sunt dependenți și de Țigări, Net, Alcool, Cola... ăsta-s tot mâna diavolului?

| Foxie2 explică:

@Rebeca ai dreptate, e mana lui Dumnezeu, asa a vrut el sa se intample si a pazito pe bunica ta.
Am auzit la multi ca nu credeti ca jocurile de noroc sunt un pacat, de fapt chiar sunt un pacat.@viorel link-urile de pe youtube care pot fi postate de oricine la misto sau in serios, nu te poti baza pe ele la un subiect foarte serios.deci sa continuambig grine ce a iesit cifrul diavolului daca socotim unghiurile roti norocului? si de ce spunem "noroc" daca nu exista "noroc"? De ce avem dependenta de ele? cu siguranta e mana diavolului in toata treaba asta. si eu joc jocuri, (nu de noroc) ci doar de amuzament dar nu pun bani si nu devine o obsesie.Nu te poti baza pe un aparat in viata!

| Foxie2 explică:

@stapanullumii sunt deaccord cu tine fiecare ne facem destinul cum vrem! De aceea ne-a lasat Dumnezeu sa alegm dintre bine si rau.

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Totul se intampla asa cum vrea d-zeu?! Religia crestina se bazeaza pe iertare si pe LIBERTATEA DE DECIZIE a ficarui individ...Cum naiba sa mai ai libertate daca d-zeu iti pune la cale fiecare miscare?

| thealchemist a răspuns:

Sunt de acord cu tine, norocul nu exista.

| Rebe97 a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu tine.Ni se intampla doar ce este scris pe paginile destinului nostru

| Rebeca_5235 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. am aflat azi un lucru nou de la tine ma refer la chestia cu 666. mersi de informatie

Norocul ca si ghinionul nu cred ca exista. Asa vrea Dumnezeu sunt sigura. Jocurile de noroc le consideri pacat? Eu nu m-am gandit la asta pana acum. De ce ar fi pacat?

Da ai dreptate totul are un scop.
vreau sa iti povestesc ceva
Bunica mea sta la tara si avea un nuc imens in curte. La o furtuna s-a rupt nucul si ea era afara. (Bunica e o femeie extrem de credincioasa) Eram ferm convinsa ca nucul va cadea intr-o buna zi si iata ca s-a intamplat. Probabilitatea ca el sa distruga ceva in timpul cazaturii era de 99% pentru ca in curte era plin de anexe si unelte. Dar chiar in ziua aceea, tractorul bunicului era la reparat si masina lui imprumutata unui amic. Bunica era afara dupa cum am zis si in timpul cazaturii, nucul a aterizat pe portile de la curte chiar deasupra bunicii fara sa o raneasca deloc. Asta e NOROC? nu cred e mana lui DUMNEZEU

| Rebeca_5235 a răspuns:

Nu cred ca NOROCUL exista. Ce e ala noroc? E doar mana lui Dumnezeu care ne pazeste="noroc" sau ne lasa la incercari="ghinion"
asta e parerea mea.

| stapanullumii a răspuns:

1.Adevarat ca totul se inapmla cu un motiv. insa acel mativ tine de o masa de oameni sau de un om. in scopul optinerii de profit, insa nu totul are un motiv. ce nu tine de om. se poate intampla aleatoriu. si ne vreau sa aud prostii de genu : destiul. etc etc. destinul ti-l faci cu mana ta. faptul ca poat tu acum citesti ce am scris eu. si daca nu ai fi citit ai fi coborat sa iei o paine si te-ar fi calcat masina... hai sa nu mai il bagam pe Dumnezeu in ceea ce nu putem explica... sunt in epoca descoperiilor. cum spun parazitii :
Crede si nu cerceta eu mare miciuna,
Am pierdut secole incercand sa luam luna in mana.

deci totul depide de fiecare. faptul ca tu acum ai respirat mai adanc. sau ca nu ai respirat 3 secunde. poate schimba viitorul tau peste 50 de ani. nimic nu esigur. totul depinde de fiecare...

| stapanullumii a răspuns:

Va rog. cand incercati sa gasitiun raspuns nu il implicati pe dumnezeu... sau daca nu puteti raspunde. nu raspundeti. pentru ca daca nu avetiun raspuns la o intrebare o sa mai cautati un raspuns si poategasiti un raspuns cat mai aproape de adevar... noroc? reiau si adaug. probabilitate. adica orice se intampla are o probabilitate sa se intample. si sa se intample intr-un fel. oricum noi ne decidem viitorul.

| TheYoyogabi a răspuns:

Mda, nici eu nu cred in noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noroc este numele unui drac si daca noi vrem noroc in viata noastra, il vrem pe el...