Da-le naiba de vise, la ce vise am avut inseamna ca am fost prin iad, iti mai joaca mintea feste cateodata, are treaba si cu ce gandesti si ce ti se intampla si ce obsesii ai.
Sunt cumva legate de ce simti si ce gandesti.Eu daca sunt linistit in viata reala, sunt linistit si acolo. Daca am probleme in viata reala, am numai cosmaruri.
Nu sta sa interpretezi visele, incearca sa scapi de stresul din viata reala sa fii impacat cu tine si sa vezi ce bine visezi.
Iti umplu oamenii capu' cu superstitii si te trezesti ca mine la 24 de ani depresiv fara job,fara prieteni,bipolar si cu stari hipnotice si incepi sa delirezi si sa crezi ca esti blestemat si sortit "Gheneei".
Baga bine la cap,oamenii iti transmit fricile proprii pentru ca nu pot sa treaca peste ele, sau ca asa li s-a spus de la altii si inventeaza tot felul de credinte ca sa isi justifice propria lor frica, propria lor viata, propria lor nebunie.
E o lume de nebuni contagiosi, ai grija in ce crezi.
Mai bine fii liber de toate superstitiile si toate povestile altor persoane.Concentreaza-te pe acum, pe azi, pe ce poti sa faci si pe cine esti cu adevarat nu pe cine iti spun altii ca esti.
Dureros, dar chiar si apropiatii pot sa iti bage prostii in cap.SI ni le baga in cap de mici si sunt ca niste seminte care mai tarziu rasar si te intrebi de ce esti asa si de unde sunt anomaliile astea, pai uite in copilarie ti s-au spun sute de minciuni si le-ai crezut, ca na copil fiind ce sa stii.
Nu mai crede in vise, fa-ti viata frumoasa si lasa lumea sa vorbeasca.
Nu. Citeste despre vise din carti de stiinta, nu din povesti si-o sa vezi cum sta treaba.
Iov 33:14-18
14 Dumnezeu vorbeşte însă, când într-un fel, când într-altul,
dar omul nu ia seama.
15 El vorbeşte prin vise, prin vedenii de noapte,
când oamenii sunt cufundaţi într-un somn adânc, când dorm în patul lor.
16 Atunci El le dă înştiinţări
şi le întipăreşte învăţăturile Lui,
17 ca să abată pe om de la rău
şi să-l ferească de mândrie,
18 ca să-i păzească sufletul de groapă
şi viaţa de loviturile sabiei.
Cel mai bine e să nu te cândești prea mult la ele. Adică serios, chiar dacă ar fi o premoniție sau ceva, ce ai putea schimba? Ce ai putea face ca să faci lucrurile corect? Lucrurile astea nu sunt clare, așa că și dacă visul înseamnă sau nu ceva, cel mai bine e să nu te gândești prea mult la el.
Nu trebuie sa crezi tu in ceva ca sa existe pur si simplu exista, ia intreaba un copil e curent in priza?
Biblia este foarte drastica cu cei care se incred visurilor.
Sirah 34, 1-2:
"Deşarte nădejdi şi mincinoase îşi face omul cel neînţelegător şi visurile fac pe cei neînţelepţi să-şi iasă din fire.
Ca şi cel care se prinde de umbră şi aleargă după vânt, aşa este şi cel care crede visurilor."
In "Indreptarul de spovedanie", credinta in vise si vedenii este considerata pacat si trebuie spovedita la preot.