| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva, si daca da, cum a reusit sa scape. Acum doua zile am visat ca fac eu o crima si ascund cadavrul.
Iar in noaptea aceasta am visat ca a fost o furtuna si ca a murit cineva, ca era ceva tip "sfarsitul lumii" si iar am visat ca duceam crucea cuiva.
Problema este ca in jurul orei 6:30, in timp ce dormeam am auzit o soapta destul de aproape cum imi striga numele si m-am trezit, banuind ca este logodnicul. Problema este ca nu era nimeni langa mime si sunt 100% sigura de ce s-a intamplat.
Da, ma stiu cu probleme psihologice de tip "comportament agresiv-compulsiv" si imi administrez tratamentul la ore fixe si in viata de zi cu zi da roade, chiar nu am probleme insa nu stiu daca sa fie asta cauza sau extenuarea pe care o am sau chiar probleme spirituale. A mai patit cineva asa ceva?

13 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Cred ca erau doar vise. nu vad ce treaba are o problema psihologica cu visele, poate doar ca le dai prea multa atentie.
sau poate chiar vine sfirsitul lumii (sorry, dar m-am uitat la Constantine si mi-au ramas ideile in cap).

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fuguta la psihiatrie esti nebun de legat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"a mai patit cineva asa ceva, si daca da, cum a reusit sa scape"
De vise?

Prin rugaciune. Spui Tatal Nostru inainte de culcare, te rogi pentru protectie si ai sa vezi ca va fi bine.
Nu strica sa mergi si la Biserica, sa aprinzi o lumanare. Mai deschizi o carte de rugaciuni, poti vorbi cu un preot duhovnic...

Tine un jurnal de vise. Noteaza fiecare vis prima data cand te trezesti dimineata.
Recitesti dupa vreo 6 luni si vezi cum se coreleaza cu evenimentele din viata ta.

| IL0VEDINER0 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Asta mi se pare ciudat. Citesc aproape in fiecare seara din biblie si o carte de meditatii, in fiecare seara rostesc o rugaciune si ma rog sa imi tina Dumnezeu toata familia bine insa mi se pare ca se leaga aceste vise cu niste păcate pe care le-am savarsit. Fiecare zi in care am savarsit un pacat destul de grav, a fost urmata de un vis de acest tip.
Incerc sa nu ma gandesc nici prea mult ca ar incerca "cel rau" sa imi transmita mesaje si ascund totul sub ideea ca am fost extenuata zilele astea si de asta. Totusi, chiar voi rosti o rugaciune pentru iertarea pacatelor si poate va merge si putin post. Oricum trebuie sa imi fac categoria pana luni

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Idei foarte bune. Tot suntem in post.
"Fiecare zi in care am savarsit un pacat destul de grav, a fost urmata de un vis de acest tip." Ce pacat atat de grav? Doar n-ai omorat pe nimeni.
Dar poate e si o lectie, sa inveti ca exista urmari atunci cand faci rau altcuiva. In primul rand, iti faci tie rau.

| VoidEternal a răspuns:

Visai. A fost doar un vis.

| LisaJulie a răspuns:

Ai vizionat filme cu crime, dezastre, horror sau thriller in ultima vreme?

| Imprevizibilul2k25 a răspuns:

Nu semnifică nimic important! Când îți cad dinții în vis atunci sa îți faci griji,de obicei moare cineva din apropiați sau familie dar poate însemna și anxietate și că nu faci fata, că ai pierdut controlul. Iar când visezi că plângi îți vin bucurii. Struguri bani
Păianjeni din nou anxietate
Casa părăsită sau camp sau mireasa din nou anunță moartea.și câinii dușmani, mai ales daca sunt mari. Când visezi poliție iar e de bine, vine cu vesti bune și când visezi pantofi înseamnă pușcărie! Știu mai multe, și multe se adeveresc dar ce ai visat tu nu îmi dau seama. Mama mea se pricepea la vise.

| IL0VEDINER0 explică (pentru Imprevizibilul2k25):

Si mie personal mi se adeveresc unele vise. Chiar in ziua in care era sa mor, in noaptea aceea am visat ca imi scoteam dintii si nu am dat importanta. Am patit chiar sa visez ca se intampla anumite lucruri si a doua zi chiar s-au intamplat, si priveam totul din acelasi unghi din care visam. Chiar cred si ca anumite vise sunt avertizari.

| Imprevizibilul2k25 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Da,eu știu multe desore vise, m-a învățat mama mea! Chiar am știut că o să moară de un virus cu câțiva ani în urmă sa apară Covid, și știam și că va muri de Crăciun de la un virus, i-am și zis in fata că o să moară de Crăciun de la un virus cu 4 ani înainte de Covid! Am avut un vis, dar nu părea vis, nici de ăla lucid, ci ceva mai mult ce nu pot descrie in cuvinte! Știam multe înainte despre vise dar m-am damblagit de la păcanele

| mudokins78 a răspuns:

Wow...esti cu probleme draga. sper ca nu iti hacuiesti logodnicul///ha, ha, ha!

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Sfatul meu sincer este sa asculti vocile si soaptele.

| Anonima444444444 a răspuns:

Nu te speria, visele nu inseamna nimic, nu cred in vise si o duc bine
Doar in Dumnezeu cred si stiu cu tarie ca exista
Sa te rogi seara sa nu mai visezi asa ceva si sa te apare de asemenea vise
Si nu te mai gandi incontinuare la vis, incearca sa uiti