Cred ca ideea in sine este sa ne pastram bunul simt. Nu e vina lui Dumnezeu ca noua ne iau ochii masinile scumpe sau ca injuram. El exista, insa e de datoria noastra sa avem bun simt si sa nu ii luam peste picior pe cei care isi permit mai putin decat noi sau pe cei care, de exemplu, cred ca muzica data tare il jigneste pe El. Ideea in sine este sa nu o judeci pe mama ta pentru modul in care vede ea credinta. Parintii au prins alte vremuri, sunt mai indoctrinati decat noi, insa tu poti da dovada de maturitate respectandu-i dorinta. Banuiesc ca nu e un capat de tara daca nu asculti muzica data tare vreo 3-4 saptamani.
Lumea nu e condusa de Dumnezeu. Dacă ar fi, ar exista o lume mai buna.Cat despre existenta sa, poți sa te convingi ca El este, doar dacă analizezi cu atenție dovezile.
De unde pana unde are postul legatura cu muzica data tare? Eu tin muzica data cum vreau eu indiferent de ce zi a anului e (atunci cand stau acasa), si oricum nu vad de ce trebuie oamenii sa tina post. Eu oricum sunt vegetarian, si ma bucura cand vad oamenii ca nu mai consuma carne.
Oamenii sunt superstitiosi, si nimic n-o sa-i schimbe. Sunt irationali din fire. Niste fiinte emotionale incapabile de prea multa ratiune, cu cateva exceptii. Ei chiar cred ca este un om cu barba sus in cer care vede tot ce facem, si-si noteaza in carnetele care cate pacate a facut. E penibil, dar degeaba le spui lor asta, pentru ca nu-si dau seama. Lor li se pare perfect plauzibil. Asta e nivelul lor. Pe un prost n-o sa-l convinga nici cel mai destept om din lume ca e prost. E mult prea limitat sa se poata analiza singur, sa poata fi obiectiv, sa-si dea seama cate lucruri nu cunoaste.
Este bine daca mama ta vitrega este credincioasa deoarece poti folosi asta in avantajul tau.
Muzica poti sa o dai mai incet ca sa nu-i obligi pe altii sa asculte fortat ce iti place tie.
Cu siguranta exista o forta creatoare universala, dar nu are nicio legatura cu pacaliciul biblic.
Frica de Dumnezeu = manipulare
Religia i-a prostit pe oameni că dacă nu se tem de "Dumnezeu" și nu fac fapte bune vor ajunge în "iad". Poți să-l înjuri pe "Dumnezeul" ăsta creștin cât vrei pentru că, având în vedere că nu există, nu poți păți nimic. Creștinii se tem să facă păcate din cauza faptului că "Dumnezeu" îi pedepsește, deși tot ei zic că "Dumnezeu" e iubitor de oameni, vezi cum se contrazic singuri?
Și postul tot manipulare înseamnă. Îți dai seama cât de mult a prostit religia oamenii dacă a reușit să le impună până și ce au voie și nu au voie să mănânce.
Salut!
Daca ti-ai deschide ochii ai vedea dovezii fara numar care atesta existenta lui Dumnezeu.
Dar mna unii desi le au, prefera sa se minta in continuare. Noi suntem singurii vinovatii pentru faptul ca lumea asta se duce de rapa.
Minciuna zici interesant
Majoritatea suntem mult prea orbii si alegem sa vedem doar ce ne place. Sper sa iti deschizi ochii.
Si ascultata muzica in casti ca nu e nimeni obligat sa iti asculte tie muzica, mai ales daca e si data tare e chestie de bun simt.
Pa, pa!
Rizztheseballs6969 întreabă: