Este clar ca daca ai vazut persoane decedate, erai gata sa treci dincolo. Si cine putea sa fie decat Domnul vietii, cel care ti a strigat numele. Trebuie sa ii multumesti si sa citesti Biblia. Ai avut mare har. Cu fata aceea nu vad de ce sa nu mai vorbesti. Are ea vreo vina?
Păi fata aceea m-a lăsat fără aer
Nu e nimeni și nu înseamnă nimic, ai avut halucinații din cauza ca erai fără aer. Acum tu decizi dacă vrei sau nu sa mai fii prietena cu fata respectiva.
Eu era sa mor de vreo 2-3 ori (din cate imi amintesc) dar nu am vazut nimic/auzit.
Creierul cand ramane fara oxigen halucineaza dar cred ca cel mai probabil te-ai speriat tu ca nu ramai fara oxigen intr-un minut si nu cred ca te-a tras de gluga 5 minute ca handicapata (ar fi tentativa de omor deja )
Cel mai probabil ai avut un atac de panica care poate crea halucinatii.
Ai spus "îmi batea inima foarte, foarte repede şi tremuram" semne clasice pentru atacul de panica.
Alte semne sunt
Probleme de respiratie
Te simti slab, ametit.
Iti simti degetele amortite
Frisoane
Pentru intrebarea 3
Daca a facut din greseala ar trebui sa ii explici ce a facut.
Daca a facut intentionat atunci nu.
Nu. Nu au fost halucinatii
Da sigur, ai vazut spiritele mortilor si alora care nici macar nu au murit inca
De unde stii ca nu a fost o halucinatie?
3. Daca a fost o greseala si nu face in mod obisnuit asta, da, poti sa mai vorbesti cu ea.
Păi nu a fost o greşeală. Ea a văzut că eu nu mai puteam să respir...
1)Acea voce masculina era insusi diavolul (daca ai auzit voocea groasa si sperioasa)(daca ai auzi o voce sensibila era dumnezeu)
2)Cele doua persoane nedecedate putea sa fii tu si acea prietena
#Eu cred ca ar fi cazul sa vorbesti cu ea fiindca ea nu a facut asta intentionat si era doar sub influenta diavolului!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: