| KanekiKen a întrebat:

Vreu sa imi spune-ti ce stiti in legatura cu exorcisti si exorcizare happy

10 răspunsuri:
| Lykan a răspuns:

Exorcizarea consta in alungarea spiritelor rele dintru loc cum ar fi o casa este ritual mistic de obicei practicat de vreun medium spiritul nu se stie exact unde ajunge dar acesta dupa exorcizare nu mai deranjeaza pe nimeni

suntserios
| suntserios a răspuns:

Basme

| Mona1428 a răspuns:

Un film tare, Exorcizarea lui Emily Rose.

| mODIN a răspuns:

Ca sunt niste bazaconii, asta stiu.

| Bringmelight a răspuns:

Exorcistii sunt preoti specializati in alungarea demonilor din oamenii posedati. Asa ceva se intampla oricum destul de rar, mai ales din partea bisericii. Ei prefera sa iti citeasca cateva rugaciuni, tu sa le dai bani si eventual mai treci si pe la medic sa ii dai si lui ceva. Daca exista sau nu, asta nu am de unde sa stiu sigur, atat timp cat nu am trait pe propria mea piele. Tot ce iti pot spune este ca exista o probabilitate ca asa ceva sa fie real.

| sublime89 a răspuns:

E un ritual primitiv care inca exista pe la noi, tocmai pentru ca suntem una dintre cele mai primitive tari din Europa. Oamenii superstitiosi, fara educatie si inculti, in loc sa se duca la doctor, cum procedeaza toate persoanele din lumea civilizata a secolului 21, se duc in schimb la preot, care ar trebui sa fie cunoscut si sub numele de sarlatan. Ei sunt convinsi ca anumite "spirite rele" sunt cauza bolii lor, si nu accepta nicio explicatie stiintifica din partea medicilor. In toata lumea sunt tratate astfel de boli prin spitale, doar la noi se mai "trateaza" prin biserici. N-avem ce sa facem, asta e si normal sa se intample intr-o tara in care 50% dintre oameni cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului.

| danay72 a răspuns:

Dumnezeu nu ii aproba.Matei7:21-23

| milan9 a răspuns:

Hristos îi trimite pe Apostoli în lume să predice și să facă minuni:
Luca 9, 2 - Şi i-a trimis să propovăduiască împărăţia lui Dumnezeu şi să vindece pe cei bolnavi.

Da, "Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma." – Luca 10, 19

| milan9 a răspuns:

Această putere a fost încredinţată purtătorilor de har, apostoli, episcopi şi preoţi ai Bisericii.
Numai lor li s-a adresat Mântuitorul atunci când a spus: "Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma." – Luca 10, 19