| Alexikca a întrebat:

Buna ziua
Am de vreo 3 săptămâni anxietate, dar sunt un om credincios mă rog foarte des ideea este următoarea acum 2 săptămâni am fost într-un fel sau altul victima unor oameni de etnie romă adolescenți de 17+ ani și voiau să mă fure, și îmi ceruse telefonul și nu i l-am dat și am primit un pumn în față, nu am avut ceva grav doar mi s-a umflat puțin falcă că cum ar veni ziua trecută avusem măseaua umflata dar era pe trecere și pumnul primit a activat umflatura din nou,
sunt bine acum doar că am rămas cu stări de panică și îmi bate rău inima când ies pe afara,
ideea este că nu vreau sa mă răzbun nu am in plan asta dar vreau sa rezolv asta nu plătind oameni sau vorbind cu alți oameni, ci în modul acesta să mă rog la Dumnezeu, care credeți că este cel mai bun mod pentru asta?
Înafara de rugăciune am evitat și locurile pe unde bănuiesc că ei umbla
vreau sa fiu in altfel nu sa stau cu teamă și cu gândul că o să mi se întâmple ceva, ce pot face?
îmi puteți spune daca pot manifesta asta cumva sau cum să mă rog, am fost la biserica s-a rugat pentru mine dar tot la fel sunt...
Rog seriozitate, și răspunsuri sincere și lungi dacă se poate.
Scuzați greșelile gramaticale.
Dau funda;*

2 răspunsuri:
| LittlePoppy a răspuns:

Asta e problema ta. Nu faci nimic pentru tine, ci te abandonezi in grija altuia; Dumnezeu. Nu ai auzit vorba ca "Dumnezeu iti da, dar nu iti pune si in traista"?

| TheStrategist a răspuns:

În cazul ăsta soluția nu e doar să te rogi la Dumnezeu. Trebuie să ai curaj și să te aperi. Presupun că ești băiat.