Vrajitoria este o escrocherie. Pasele magice nu au efecte paranormale.
Trebuie sa ai: saltea buna, patura buna, nici prea cald, nici prea rece in camera, sa nu-ti fie sete, sa nu trebuiasca sa te scoli noaptea pentru a merge la WC, sa ai digestia buna, sa dormi suficient, sa mergi la culcare doar cand esti obosita, etc.
De ex. mie cand imi ies picioarele de sub plapuma visez ca sunt descult pe zapada. Eu am uneori cosmaruri ca umblu descult pe strada sau in ciorapi. Asa aflu-n somn ca mi-au iesit picioarele de sub plapuma.
În fiecare seară te pui pe genunchi și în cuvintele tale, în gând sau cu voce tare, Îl rogi pe Dumnezeu să te ocrotească, să te poți odihni noaptea.
O să vezi schimbări. Iar după aceea, dimineața vei face la fel și Îi vei mulțumi pentru că te-ai bucurat de odihnă.
Da, posibil sa fi fost aruncat pe geam. Cu intentie, ca nu arunca nimeni cu obiecte din greseala.
Asa cum mai spune cineva pe aici, spui o rugaciune inainte de culcare. Cere Protectie.
Poti sa arzi tamaie prin casa si spui "Tatal Nostru". Alungi astfel energiile negative.
Dacă ai trăi o viață cu adevărat creștină nu ți-ai face griji de lucrurile astea. Hristos este mai tare decât un ghem de ață roșie, dar când nu-L avem pe Hristos ajungem atât de penibili încât ne temem de ghemuri de ață.
andreeamart întreabă: