Ambele denominatiuni sunt crestine.
Daca nu va intelegeti asupra denominatiunii religioase faceti doar casatoria civila, cea religioasa nu este obligatorie.
Acelas basme in ambele partii,diferenta e ca pocaiti sunt fanatici crestini,intelept ar fi sa renuntati ambii la religiile astea,dar ideea e ca familia ei o sa te vrea la ei,dumnezeu cu mila,o sa iti spele creieri prin frica, manipulare, control deplin al vieti, ii poti spune sa treaca la tine ca doar esti barbat dar ei nu pot pierde, pentru ei o imensa pierdere, e complicat omule
Daca nu vrea sa se converteasca la Ortodoxie atunci mai bine o lași în pace și gata. Gaseste-ti o fata ortodoxa si ea sa-si gaseasca un baiat penticostal si toata lumea e fericita atunci
Asta trebuie discutat cu ea, nu cu străini pe TPU.
Încearcă s-o convingi să treacă la ortodoxie și vezi cum merge.
Doamne ajută și multă sănătate!
Nu este bine să te dai după penticostali!
Este păcat!
Un băiat al unui prieten de al lui tata, s-a dat după iubita lui (la penticostali) și copilul lo s-a născut cu picioarele strâmbe și nu pot să meargă, și..mai am cunoștințe cărora li s-a întâmplat asta. Și. încă o dovadă că e păcat....este că, am fost la Mănăstire, iar starețul a spus că nu este bine să ne dăm după penticostali.
Deci. încearcă să o convingi pe ea să se dea pe creștinism. Dacă nu vrea, nu mai sta cu ea, pentru că este păcat să faci așa ceva.
Iisus și toți sfinții au fost creștini.
Sănătate!
Nu pot permite sa se spună asemenea minciuni, ca alții care nu cunosc sa le creadă.
NU ESTE ADEVĂRAT!
Cum sa fie păcat sa te convertești la penticostali? De unde pana unde? Păcat e ceva ce faci împotriva Bibliei, împotriva poruncilor lui Dumnezeu sau mai sunt păcatele de omitere. Dar unde, ma rog, scrie în Biblie ca e păcat asa ceva? Sau unde se dă de înțeles asa ceva? Uite asta înseamnă să fii îndoctrinat, religios, sa crezi ca numai religia ta e bună și atât. Dumnezeu nu ne vrea religioși, ci credincioși. Chiar și Pavel a spus ca a fost religios și totuși prigonea Biserica lui Dumnezeu. Deci nu înseamnă că nu asta ne cere Dumnezeu?
Dacă acel om de care ai scris are un copil cu picioarele strâmbe, ce? Crezi ca e din cauza asta?
Sunt atâția ortodocși care au copii bolnavi, dar la voi nu se mai vede. Dumnezeu ne poate încerca prin astfel de situații, nu înseamnă că e pedeapsa în niciun caz.
Iar dacă acel stareț a spus asta, înseamnă că e adevărat? Dacă Dumnezeu nu o spune, voi va permiteți sa faceți litera de lege din cuvintele unui preot sau stareț sau călugăr. Mare rătăcire...
Nici nu vreau să mă mai cert cu tine, sincer. M-ai mai,, corectat,, o dată și..nu vreau să mă mai cert cu tine. Am spus că știu mai multe cazuri, nu numai cel cu piciorul. Ești cumva penticostal?
Eu sincer.o să mă iau după acel stareț, nu după cineva de pe TPU. Am și eu o întrebare. De ce re bagi mereu? Poate spune omul acela și cea mai mare prostie din istorie, doar că tu NU TE MAI BĂGA! De ce nu dai răspunsul tău, fără a te mai lua de alții.
Aș avea multe de zis, dar cum am spus, nu vreau să mă mai cert cu tine, așa că mă rezum aici.
"Nici nu vreau să mă mai cert cu tine, sincer." - Nu ma cert cu nimeni
"Eu sincer.o să mă iau după acel stareț, nu după cineva de pe TPU." - Lasă oamenii, ia te după Biblie. Unde scrie în Biblie ceva de penticostali sau de schimbarea religiei?
"De ce re bagi mereu?" - Cum as putea sa las sa se spună asemenea minciuni? Poate alții care vor citi te vor crede
"Am spus că știu mai multe cazuri, nu numai cel cu piciorul. " - pot fi simple coincidențe, dacă nu știai. Sunt foarte mulți ortodocși care au copii bolnavi, dar mna, pentru tine ei nu mai există
Bine, pa! Chiar m-am săturat... pa
(y)
Tu ai fii buna ca avocata
Da? Ia-auzi.
Dacă tu spui., nu e târziu să mă fac!
Baiatudelabus întreabă:
DeProfundis99 întreabă: