După mine, cred că ai ajuns la necredință pentru că tatăl tău, după ce că ția traumatizat copilăria, te mai și obligă să mergi la biserică. Prezența pe care o simți lângă tine e a demonilor, de frică, de răzvrătire, de răzbunare de dependență de alcool, droguri care îți chinuie și-ți subjugă viața.E foarte trist să ai așa o viață de sclavie la 16 ani.Să-ți dăruiești viața Mântuitorului Hristos, după mine, e o opțiune mult mai bună. Dacă vrei să ieși din mocirla în care ești- roagă-te- Iisuse, îmi dăruiesc viața mea ție, îl iert pe tatăl meu pentru că a fost neiubitor, violent( tu ști exact cum a fost), imi cer iertare pentru toate păcatele mele- răzvrătire față de tine, dependență de alcool, țigări, păcate sexuale(dacă e cazul)și-ți mulțumesc că ai murit tu pentru ele. Orice demoni de fică, răzvrătire, depăndență de alcool, droguri, vă poruncesc să plecați de la mine acolo unde vă timite Iisus. Dacă alegi viața cu Mântuitorul vei scăpa de toate prezențele înfricoșătoare și vei fi liberă.
Dumnezeul biblic este o inventie.
Diavolul la fel.
Dar spiritele sunt o realitate.
Sper sa-ti rezolvi problemele si iti doresc multa bafta!
Incearca un psiholog, psihiatru. Nu e normal ce se intampla, mai usor cu alcoolul.
Tu ai o problema cu capul ma fatuca, si cu celelalte, si-ti faci din asta un titlu de mandrie.citeste-ti postarea si vezi ca te-ai descris tocmai normala si faci ce fac oamenii sanatosi la cap.dar invers.
Iar tu, prietene, ai o problema cu logica.
Iar tu te bagi in sama precum chilotii in c.r.e logic? ce ai tu cu cel caruia i-am raspuns eu? ti-ai spus parerea.mi-am spus parerea.dar tu hop in c.r precum ata de la chiloti.stai calm, badie, si lasa natura sa-si faca treaba.
Cum niste "credintiosi" se baga in "sama", asa ma bag si eu in "sama". Destul de clar?
Nu ma lua in seama. Nu imi asculta parerea! Din randurile citite, imi dau seama ca tu esti problema. Metalista? 16 ani, alcool, tigari? Ai tot dispretul meu! O zi buna!
Muzica metal nu are nimic de a face cu modul in care vezi religia.Eu ascult metal, in general folk metal si pot spune ca sunt crestin.
La anturajele prin care se invarte ce ai crede ca se intampla . Tu promovezi prostiile astea si imi spui mie ca trebuie sa mor ca voi sa evoluati? Ati evoluat! iti spun eu in ce. In alcolici, consumatori de droguri.
Sunteti viciati moral.
Ii iei apararea , vrei sa agati ceva?
O si ce imi mai place ca m-ai catalogat ca un "alcolic si consumator de droguri" cand tu nici macar nu ma cunosti. Well done God, you are the best creator!
De cate ori consumi alcool si te ametesti fe cap pierzi si din memorie... daca consumi alcool zilnic de ajuns cat sa te ametesti la pe la 20 de ani deja o sa ai probleme mari.te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu alcoolul si mai mult ca sigur o sa ti se rezolve si alte probleme. Mult noroc.
Um nu fantomele sunt problema ta, ci faptul ca ai avut o copilarie grea. Ai avut un vis lucid, eu le am mereu.
Tu ai o adevarata problema si trebuie sa primesti ajutor!
Nu te lua dupa ce spun niste "credinciosi" fara creier, nu tu esti problema ci mediul in care traiesti si toate problemele tale se trag dintr-un singur loc: tatal tau. Mama ta ce spune despre asta? Sau rudele tale cineva trebuie sa se ocupe de tine.
Nu-l poti lasa pe "tatal" tau sa te abuzeze asa!
Daca vrei sa vorbesti cu cineva ma poti contacta
Ce parte din copilaria ei ti se pare tie grea? Faptul ce bea si fumeaza la 16 ani? Da, trebuie sa-i fie al naibii de greu sa faca toate astea.N-am nimic cu muzica metal si mie imi place, doar ca asta e deja exagerat.In legatura cu faza cu tatal ei fiind problema, poate e adevarat, e evident ca a avut prea multa libertate. Familia ar trebui sa invete copiii si sa ii creasca asa cum stiu ei, chiar daca nu e bine sa-i fortezi sa faca ce ai tu chef.Totusi,eu si multi altii n-am numi asta abuz.
O vizita la psihiatru chiar ar ajuta (fantomele tale au niste cauze destul de vizibile, si nu cred ca sunt singurul ce crede asta).
Orice ar fi, partea de la sfarsit denota o mare lipsa de respect. Daca vrei sa primesti respect pentru ceea ce crezi ar trebui sa arati acelasi respect si tu altora.
GnnAndra întreabă: