| Ionel1112 a întrebat:

Am o metoda inedita de a crestina niste atei. II voi pune sa faca, in ultima instanta, spiritism (stiu ca se vor speria pentru ca colegii mei din scoala generala, imi amintesc si acum, dupa atata vreme, faceau spiritism in clasa, fara sa trucheze: stau la distanta de minim 5 metri si ziceau niste chestii si se miscau creioane pe foi, etc).
Dupa aceea, vor avea nevoie de dezlegari, asa ca le-as citi Moliftele Sf. Vasile cel Mare si ale Sf. Ioan Gura de Aur pentru a-i dezlega. Le-am mai citit, dar NU recomand nimanui sa faca una ca asta: sa le citeasca, dupa ce mi s-a intamplat din cauza lor. Am facut sa zicem niste mici `exorcizari`.
Stiu ca pare o idee tampita, dar e mai buna decat nimic.
Am nevoie de raspuns rapid.

16 răspunsuri:
| danut a răspuns:

ESTE asa cum ai spus singur o idee FOARTE tampita. Cineva care face spiritism NU MAI POATE scapa de el, NICIODATA, este un om inchinat Satanei. si chiar daca are credinta ca a scapat de acolo, niciodata nu va scapa. Nu exista exorcizari pentru asa ceva la orice preot s-ar duce nu va avea putere sa scape acel om de necuratul, niciodata.

| Ionel1112 explică (pentru danut):

Nu stiam treaba asta...
Dar cred că există ceva care să meargă. Un exorcism lung catolicesc, cum ar fi cel al Papei Leon XIII.
In plus, am medalia Sf Benedict, patronul exorcistilor.
Si 100% de se va face preot/monah/diacon, adica ceva ce implica hirotonia și primirea Sf Duh, sigur raul fuge!

| doctorandus a răspuns (pentru Ionel1112):

Asta face parte din Ora vesela?

| danut a răspuns (pentru Ionel1112):

Dragule, repet, din secolul 8 (opt) se stia ca ORICE Papa este ANTIHRISTUL, cum crezi ca poti scoate un drac cu alt drac? Este doar o pacaleala, dracul se face ca se alunga singur dar el de fapt se asaza mai bine acolo, de aceia am spus ca odata treaba facuta, inh general nu mai sunt sanse de scapare. Imi pare rau dar o tabla nu are nici o putere asupra Dracului.

| Ionel1112 explică (pentru danut):

Papa este APOCALIPSUL.
antihrist este de partea raului.
Papa este un stalp al BISERICII LUI HRISTOS.
antihrist este doar cel ce nu marturiseste pe Iisus Hristos drept Fiul Lui Dumnezeu(vezi ultimele 2 capitole din Ioan I)

Fii atent! Sa nu te lasi inselat!
Papa este un ca un pastor al oilor(credinciosii catolici), iar antihristul este lupul care rapeste oile spre a le omora. Poate pastorul sa isi omoare propriile oi? Acela nu e pastor!

| danut a răspuns (pentru Ionel1112):

Nu ma insel, Papa ESTE Antihristul, VICARIVS FILLi DEI, 666, Apocalips 13, 18. Aici e întelepciunea. Cine are pricepere, sã socoteascã numãrul fiarei. Cãci este un numãr de om; si numãrul ei este: sase sute sase zeci si sase."
ATENTIE la versetele urmatoare: Apocalipsa 17, 1. Apoi unul din cei sapte îngeri, care tineau cele sapte potire, a venit de a vorbit cu mine, si mi-a zis: "Vino sã-ti arãt judecata curvei celei mari, care sade pe ape mari.
9. Aici este mintea plinã de întelepciune. Cele sapte capete sunt sapte munti, pe care sade femeia.
In Apocalipsa FEMEIA reprezinta O BISERICA, APELE reprezinta POPOARE iar acum te las pe tine sa afli ce BISERICA are SEDIUL pe sapte MUNTI (dealuri). Este o singura biserica care are sediul pe SAPTE munti, gasesti tu.
Asta ESTE o PROFETIE facuta acum 2000 de ani.

| RAY a răspuns:

Nu am cuvinte ce sa spun

| Celcestietot a răspuns:

Prezinta-le niste argumente, nu duhuri.

| Ionel1112 explică (pentru Celcestietot):

Pai am zis, in ultima instanta este varianta asta.

| mentholinks a răspuns:

Moliftele alea sunt mai satanice decat spiritismul si aia nu-s sfinti ca-s morti putreziti demult care asteapta judecata.

| Ionel1112 explică (pentru mentholinks):

Ba nu. Aceasta informatie este eronata.
Daca sunt 2 oameni, unul este raul sunt 3 posibilitati: 1) sunt tovarasi( raul este tolerat) 2) primul om il evita pe al doilea si primul pe al doilea 3) raul este luat la bataie si i se porunceste sa nu se intoarca
Moliftele sunt la 3.
ATENTIE! URMEAZA CITATE DIN MOLIFTE! NU LE CITITI DACA NU SUNTETI INSTARITI DUHOVNICESTE!

Molifta I a Sf Vasile citat „Dumnezeul dumnezeilor și Domnul domnilor, făcătorul cetelor celor de foc și meșterul celor cerești și al celor pământești(...) fă ca blestemul acesta ce se face în numele Tău ce înfricoșat să fie spre îngrozirea acestui povățuitor al vicleniei și a tuturor taberelor lui(...) și pune-l pe fugă și-i poruncește lui și diavolilor lui să se depărteze ca să nu mai facă nicio vătămare acestor suflete pecetluite(.)"
Molifta 2(exorcism) „te blestem pe tine începătorul hulii și al neascultării, căpetenia răzvrătirii și urzitorul vicleniei. (.) te blestem pe tine și pe toată puterea căzută ce a urmat voința ta. te blestem pe tine, duh necurat, cu Dumnezeu Savaot, Dumnezeu a toată oastea îngerilor din Lumina cea de sus: Adonai, Eloi, Dumnezeul cel Atotputernic. Pentru numele Lui Dumnezeu, ieși și te depărtează de la robul lui Dumnezeu (aici se spune numele celui exorcizat) (...) te blestem cu Cel care, la plinirea vremii, din Fecioara in chip de negrait S-a intrupat si pecetile curatiei intregi le-a pazit; Care a binevoit sa spele prin botez intinaciunea noastra cea veche, cu care noi prin neascultare ne spurcasem. te blestem pe tine cu Cel ce S-a botezat in Iordan si ne-a dat noua in apa, prin har, chipul nestricaciunii; de Care ingerii si toate puterile ceresti s-au mirat, vazand pe Dumnezeu cel intrupat smerindu-Se, cand Tatal cel fara de inceput a descoperit nasterea cea fara de inceput a Fiului si cand pogorarea Sfantului Duh a marturisit unimea Treimii (...)"
Molifta 3: Vezi rugăciunea Sf Ciprian că e destul de asemănătoare.

| Panamax a răspuns:

Tampeniile astea exista doar in mintea celor care cred in existenta lor.

| Algo098 a răspuns:

Cine citeste aberatile de mai sus se poate intreaba care e intrebarea.
Daca Ionel vrea sa se joace, va trebui sa-si gaseasca niste parteneri de joaca pe masura.
Ionel cand va fi mai mare poate sa incerce ritualurile si spiritismul la locul de munca cand va avea de deplasat obiecte, iar acum cand e mic, ar putea incerca spirirismul si ritualurile sa vada daca poate invata putin mai bine la scoala ca sa nu ramana printre ultimii cu materia neinvatata.

| Mirel4412 a răspuns:

Nu obliga oamenii daca nu vor. Dumnezeu ne a dat fiecare judecata sa facem ce ne taie capul.

Răspuns utilizator avertizat
| Raullalu a răspuns:

La prima vedere ce ai scris tu arata ca o repriza de la,, i umor".
Ma indoiesc ca ar putea face cineva o sedinta de spiritism eficace.
Chiar de ar fi, o persoana nu poate vfi eliberata prin Dumnezeu fara ca aceasta sa si creada si sa vrea.
Iar ceea ce ai citit tu, nu sunt carti sfinte sunt inventii umane.
Exista o singura invatatura care trebuie luata in considerare.
Citeste Galateni capitolul 1 versetul 8 (Noul Testament).