Buna.In ziua de astazi crezi in ce vrei nimeni nu te obliga sa crezi in ceva.Eu sincer cred si in Dumnezeu si in Stana daca la asta te referi.Dca exista binele exista si raul e clar.Altii spun ca, cred in Dumnezeu deoarece au avut experiente Sinte(au inviat din mortii,au vazut cum icoanele plang etc) dar exista si oameni care nu cred deoarece au vazut(cum lucrurile din casa se misca, aud vocii, etc). Prima concluzie sunt experinte legate de Dumnezeu iar cealalta sunt experiente paranormale legate de Demonii, Spirite, Stana.Eu cred si in Dumnezeu si in Stana(50%-50%) dar raul ia conducerea in mintea me deoarece toti mai multi oameni se sinucid, multe lucruri si chesti satanice apar pe lume(muzica rock si semnele satanice, aparate electronice noi, emo, ritualuri satanice sunt ilioane de chestii).Alt motiv care oamnei nu cred in Dumnezeu fiindca nu au trait experinte Sfinte si au trait experiente satanice iar cei care nu cred in Dumnezeu au trait experinte satanice si nu Sfinte. Sper ca te-am ajutat. Fundita