| Angelofdemon a întrebat:

Buna ziua.
Ce sunt aceea. Evanghelisti?
Cel mai bun raspuns, argumentat.
Primeste funda.
Multumesc

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Evanghelist este un crestin care duce vestea cea buna a Evangheliei. Sotul meu este un bun evanghelist. Un om care a fost salvat de la moarte prin puterea lui Dumnezeu in ciuda stiintei medicilor nu mai ramane acelasi. El nu poate sa taca.El a mers in toata Europa si peste tot ca sa duca vestea cea buna a iertarii.

| danut a răspuns:

Evanghelisti sunt acele persoane care cred si raspandesc Evanghelia. Ce este evanghelia? Evanghelia sau "Vestea cea Buna" ne transmite, ne face cunoscut ca omenirea are un Mantuitor, adica pe cineva care s-a sacrificat pentru intrega omenire ca oamenii sa fie salvati de Moartea Definitiva (a Doua) doar cu o conditie, ca sa faca ceea ce a spus si ceea ce a respectat Isus Hristos atata timp cat a fost pe pamant.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Evanghelistii=cei ce au scris cartile Bibliei.big grin
Cum vezi in Biblie"Matei"sau"Ioan", acelea sunt evanghelilebig grin
O zi buna!big grin

| Maysa a răspuns:

Evangheliști sunt acele persoane care cred și răspândesc Evanghelia. Evangheliștii sau Creștinii după Evanghelie și-au luat numele acesta, sub pretextul că toată viața lor este în perfectă armonie cu Sfântă Evanghelie.

| richarddawkins a răspuns:

In special pocaiti au de astia ei predica pe unde merg

| Chrisa28 a răspuns:

Evanghelistii sunt crestinii dupa evanghelie! si este o religie, si sunt si biserici! cauta