anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doamne ajuta! Ma numesc Gabriela si am 15 ani. Locuiesc cu matusa mea de cand sunt mică necunoscandu-mi părinții. Mătușa mea este o persoană foarte credincioasă, învățându-ma sa îmbrățișez in totalitate toate obligațiile pe care le avem fata de Dumnezeu. Ma duc la biserica in fiecare duminica si la fiecare sărbătoare. Tin toate posturile dintr-un an, ma rog cate 3 ore pe zi, port tot timpul doare haine modeste( rochii lungi, bluze ce nu lasa să mi se vada mainile sau gâtul si mănuși ) si port doar pe acasa batic in cap. Mătușa mea la aniversarea de 14 ani mi-a spus că la aniversarea de 15 ani ( ce avut loc azi ) voi fi nevoită sa incep sa port batic tot timpul ( la scoala, acasa si pe afara). După ce am tăiat tortul, mi-a pus in cap un batic nou si m-a pus sa ma rog bunului nostru Dumnezeu 4 ore in continuu pentru ai multumi. Sunt foarte mândră că am împlinit această vârstă dar îmi e frică ca la scoala din sat, copii vor rade de mine. Credeti ca o sa li se pare ciudat? Tin sa mentionez ca nu sunt singură fata din clasa care se îmbracă asa.

33 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns (pentru Mircea08):

Posibil. A si sters intrebarea, deci...

| EduardEdyP a răspuns:

In primul rand, felicitări pentru această vârstă și la multi ani! In al doilea rând, nu suntem.mantuiti prin fapte și prin legi date de oameni, ci prin credință. Citește Biblia, și tu și mătușa ta! În legătură cu îmbrăcămintea, să nu-ți fie rușine și să nu te îngâni la spusele altora! O fata evlavioasă ce căuta neprihănirea caută să fie plăcută lui Dumnezeu, să nu ispitească pe alții și să nu fie ispitită. Pavel spune că femeia/față trebuie sa fie îmbrăcată cuviincios. In vremurile noastre nu mai este cuviință și macar rușine firească. Nu-ți fie rușine! Dacă te deranjează pe tine, vorbește cu mătușa ta, toți fi supusă ei, căci așa spune și Pavel. Lot era singurul neprihănit intre sodomiți. Și nu s-a schimbat el, ci Dumnezeu a rezolvat problema păcatului din jur. Cum am mai spus, singura împotrivire este că nu te supui Cuvântului lui Dumnezeu. Trebuie să-l citești și să-l aplici in viața ta. "Căci, prin har sunteți mântuiți, prin credință. Și aceasta nu este de la voi ci este darul lui Dumnezeu pentru noi. Nu prin fapte sa nu se laude nimeni."- Spune Pavel în epistola către efeseni capitolul 2 versetele 8 și 9. Citește Cuvântul lui Dumnezeu, Adevărul și el te va face slobodă! Să nu uităm pilda spusă de Isus despre vameșul și fariseul.
Mult Har!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ma rog cate 3 ore pe zi
Asta este minunat.
Să te rogi de bunul Dummezeu să te scape de mătușa.
Dacă te rogi 3 ore pe zi numai asta, o să reușești.