anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua, dragilor >big grin

15 răspunsuri:
| doctorul5 a răspuns:

Mersi pentru link.

| Polaris a răspuns:

"Nu tot ce este pe internet este real" Napoleon Bonaparte

| RockNbeer a răspuns:

Pot si eu sa fac cam acelasi lucru ca si tine...

Poftim.asa ceva oare nu te pune pe ganduri? :-?

http://www.cotidianul.ro/......li-153324/

asta e nimic... google-ul e mare, poate chiar mai mare ca "imparatia cerurilor", este nevoie doar de un mic "sarci"

| คиค a răspuns (pentru RockNbeer):

Da, dar e o vorbă populară, şi anune "Fă ce zice popa, nu ce face elwinking"...
Până la urmă şi preoţii, şi călugării, până şi cei care au cele mai înalte ranguri bisericeşti sunt oameni... Eu nu cred că pentru a crede este neapărată nevoie de un om intermediar.
Credinţa înseamnă speranţă, iubire, lucruri cu adevărat înălţătoate, nici pe departe astfel de mizerii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

คиค draga daca vi cu propaganda de crestina cum ai vrea sasi raspund? aici nu-i o lupta intre crestini si atei si doar argumente ca vin crestini cu basmele lor versete expirate din biblie e alta poveste, atei vin cu dovezi rationale nu cu video ca tine cu draci si demoni deci draga ana priveste europa lumea evolueaza spre ateism nu spre basme vezi lumea crestina, america de sud = sracie crunta, tarile din europa care au crestini multi = saracie asia o parte din ea e in evul mediu alta in mijloc si alta foarte avansata

| คиค a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar totuşi acei oameni, despre care tu crezi că spun basme, au foast atei, apoi ceva s-a întâmplat. De ce să-i ignorăm?!
Eu nu vin cu propagandă creştină. Încerc să nu-i judec pe cei din jurul meu, ci să-i respect.
Toţi suntem oameni şi avem de învăţat câte ceva unii de la ceilalţi, indiferent că suntem atei su creştini.
Da, tu-mi spui despre sărăcie... Într-adevăr criza mondială despre care se tot vorbeşte şi face simţită prezenţa din ce în ce, dar cu toate acestea, atât sărăcia, cât şi bogăţia pot prinde diverse nuanţe.
La ce folos să ai bani cât să-i întorci cu lopata, dacă sufletul îţi este sărac?!
Bogăţia se măseară în fericirea şi sănătate. Fericirea înseamnă iubire. Iubirea înseamnă sperantă. Speranţa înseamnă credinţă angel...

| anonim_4396 explică (pentru คиค):

Aia nu au fost atei, au fost crestini care nu stiau ce vreau si cand lea durut capul gata leau desoperit pe dumnezeu ma lasi cu povesti ana

Inca ceva daca tu nu vrei banii e treaba ta eu pun banul pe primul loc in viata mea

Dacă tu moartea cerebrală o consideri durere de cap, n-am nimic de zis.
Este dreptul fiecăruia să creadă sau să nu creadă în ceva anume happy.

Aia nu au murit de tot o data mort asa ramai, te rog sa numai te aud ca nu vrei banii mai ales de la o fata ca toate sunteti niste materialiste doar dupa banii va uitati eu tiam vb sincer daca tu imi vb ca o ipocrita ne luam adio

| Rapplex a răspuns (pentru คиค):

Eu am fost 10 ani credincios, acum sunt ateu.E acelasi lucru, de ce ma ignora crestinii, ca doar am fost de partea lor candva.Deci ar trebui sa isi puna intrebari de genul "oare ce l-a determinat", la fel cum pui tu ateii sa se intrebe de ce unii atei au devenit crestini.

| Rapplex a răspuns (pentru คиค):

In drepturile omului, se gaseste si "dreptul la informatie si libertatea de a primi informatii". Multi nu se folosesc de el, si e foarte, foarte trist.

Da, dar e o diferenţă între moartea cerebrală şi cea permanentă. În fine, oricum nu are prea mare importanţă.
Şi apropouse, nu este nici pe departe vorba de ipocrizie. Plus că n-ai de unde să ştii tu cât de materialistă sunt sau nu eu.
Eu ţi-am zis doar că banii nu reprezintă principalul meu scop în viaţă, dar n-am zis că nu contează deloc.
Să fim serioşi, nu trăim cu aer, dar n-are rost să transformăm banii într-un ideal.
E una să ca-n viaţa ta să primeze cariera şi cu totul altceva banii. Mă rog, este o simpă părere personală...
Tu spui că în viaţa ta banul este pe primul loc, iar eu nu sunt în măsură nici măcar să-mi dau cu părerea. Fiecare e liber să facă ce vrea.
De multe ori şi societatea contribuie la formarea noastră ca persoană şi implicit la formarea mentalităţii.
Deşi sper să nu, există posibilitatea ca societatea şi grijile, de care încă nu m-am lovit, să mă facă şi pe mine să-mi schimb viziunea, n-avem de unde să ştim, dar momentan eu asta sunt şi aşa gândesc, chiar dacă tu o consideri sau nu ipocrizie...

| Ryuuzuka a răspuns:

Foarte frumos documentarul. Unele momente chiar m-au impresionat.Noi nu apartinem acestei lumi,nu trebuie sa facem ce vrem cu viata noastra ori sa ne ingrijim de cele trupesti caci aspectul nu reprezinta nimic dupa moarte. Dumnezeu te iubeste oricum, nu se uita la frumusete ci doar in sufletul tau. Poate chiar eu fost adevarate respectivele documentare, cine stie...Sunt atatea dovezi cum ca Dumnezeu ar exista : de exemplu moastele sfintilor sau a Domnului nostru Iisus Hristos, biblia. Daca tu crezi cu adevarat in Dumnezeu vei avea acea caldura in suflet care mereu te va ajita in momente grele si stii ca cineva este langa tine care te iubeste.Nu pot intelege indiferenta voastra catre Domnul.Ganditi-va ca va veni clipa cand Iisus Hristos va va judeca pe toti pentru orice fapta rea facuta in aceasta viata si atunci va veti dori poate doar o zi ca sa o traiti in rugaciune si smerenie fata de Domnul.Din iad nimeni nu va poate scapa. Va veti chinui vesnic in iad.

| Petro16 a răspuns:

Interesant!

Întrebări similare