| RobertG101 a întrebat:

Intrebarea aceasta nu e legata de crestini indoctrinati de data asta, ci de noul curent numit "Bucuria lui Satan" de care am niste nelamuriri. Ok, unele lucruri sunt adevarate, cum ar fi ca exista niste hibrizi ale reptilienilor aici pe Pamant care conduc lumea prin umbra si ne fac rau, dar numai o mica parte sunt "evrei". Ei bine, aceasta dogma are ura pe TOTI evreii, include si pe cei care sunt folositi drept cobai pentru planurile sionistilor. O prima intrebare ar fi: de ce cei din JoS se inchina lui Satan si demonii lui, daca cei din societatile secrete, cat si elita mondiala, fac fix acelasi lucru? Ati auzit de Moloch, Nimrod, Baphomet, Isis, Osiris, Set, Semiramis, Tamuz si multi altii? De unde stiti ca BlS nu a fost creat special ca sa-i hraniti si mai mult pe reptilieni-cenusii? Doar stiti ca ei se hranesc cel mai mult din URA, FRICA, INVIDIE, RAUTATE, etc? Adica din sentimentele omenesti cele mai de jos. Daca ati actiona in iubire neconditionata, compasiune, respect de sine si preamarirea celuilalt, in care cu Totii Una Suntem, nu credeti ca este suficient in a infrunta pe acesti inamici?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masoneria la care te referi tu si societatile secrete sunt evreiesti, si de fapt sa fim sinceri, nu sunt atat de secrete. Ele folosesc simboluri satanice in mesaje subliminale exact pentru ca lumea sa fuga de Adevaratul Creator, Satan. Sunt folosite exact cu acest scop, ei stiu foarte bine ca marea majoritate cred in existenta lor, si daca ai intreba un tanar despre illuminati, l-ar asocia imediat cu Satan si cu Satanismul in temere, cand de fapt Adevaratii Satanisti lupta impotriva masoneriei evreisti. Nu, sunt Ritualuri de Inversare a Blestemelor care includ afirmatii directe cu blestemarea cenusiilor, reptilienilor si evreilor, si cu binecuvantarea omenirii, deci nu vad relevanta sa aveti ceva cu Joy of Satan, nu te obliga nimeni sa fii de partea lor si nici sa te implici in ceva. Initierea se face pe propria raspundere si fara constrangere, esti stapan total pe decizie, Satan nu-ti controleaza viata. Din cate stiu dogma crestina spune sa-ti iubesti si dusmanii, tocmai, folosesc psihologie inversa, intr-adevar se hranesc cu FRICA, dar URA si RAUTATEA trimisa direct lor ii distrug, si sunt toxice pentru agenda lor.

20 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Recunosc calea dupa iubire, cinste, altruism, modestie etc.
Satanistii nu ma inspira.Deocamdata.

| VelaJohnny a răspuns:

„lucruri sunt adevarate, cum ar fi ca exista niste hibrizi ale reptilienilor aici pe Pamant" - stii care e faza amuzanta la toate teoriile astea ale conspiratiei? Cand incerci sa verifici cele spuse pe baza marturiei a unor altor institutii cu mai mare prestigiu, de pe site-uri mai populare, o sa gasesti ca nu e adevarat. Cei ce au nascocit acele teorii spun ca doar ei spun adevarul, restul fie nu-l cunosc, fiind inselati de catre „reptilieni", sau cunosc cum stau lucrurile, insa nu vor sa spuna, pentru ca sunt fie „reptilieni", fie acoliti ai lor. Astfel ca wikipedia nu e de incredere in caz ca vrei sa te documentezi pe ea despre Hitler, pe motiv ca ar fi controlata de evrei, care sustin „falsitati" despre Hitler, cum ca ar fi fost pacifist omul. E doar un exemplu. Se bazeaza pe adevar teoriile alea, dar e manipulata informatia, exagernand, inventand, minimalizand sau ascunzand detalii. Macar site-ul lovendal precizeaza dupa cuvintele mele in felul urmator „man, noi am strans informatiile astea, mergem pe principiul ca nimeni nu cunoaste adevarul absolut, deci nici informatiile noastre nu sunt neaparat adevarate, credeti ce vreti si trageti ce concluzii vreti". Serios, daca intri pe un site despre masoni intelegi o chestie, daca intri pe un alt site, intelegi o alta chestie, se formeaza un ghiveci de informatii in mintea ta, si nici nu corespund informatiile. Sa nu vorbim despre OZN-uri si altele. Unii iau in brate siteul mentionat de tine si considera ca e pur adevar ce prezinta acolo, eu am citit cateva articole si le consider suficiente pentru a trage o concluzie cu privire la calitatea si obiectivitatea informatiilor prezentate. Ideea mea e urmatoarea, nu te lua dupa informatii de genul asta, pe care nu le poti verifica cu adevarat. Probabil ca esti dezamagit de religii pentru ca prostesc masele, dar site-urile alea au cam acelasi scop. Mai era un tip, trebuie sa caut video-ul candva sa ma mai amuz, tot felul de denumiri ciudate avea pentru o gramada de chestii, tot asa in stil conspiratie, mai multe specii umane etc. si aparea la TV. Mno, e doar o parere personala, sa nu intelegi gresit, banuiesc ca ti-ai asumat riscul sa primesti raspunsuri care nu sunt de acord cu tine si sa o spuna mai dur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VelaJohnny):

Banuiesc ca vorbesti de Lorin Fortuna, dar nu aparea la TV, era un site de televiziunea doar online. Omul acela avea probleme mintale, ce puteai sa te astepti de la el daca el a spus ca face parte din civilizatia "goriliana", s-a increzut in darwin ca suntem primate. Dar tu fiind martor nu stiu de unde poti sa-ti verifici "veridica carte" numita "holy bible", te rogi si daca-ti raspunde inapoi esti numit nebun chiar de fratii tai, pe bune? Deci serios, biblia e cea mai josnica si e cel mai greu sa demonstrezi veridicitatea ei si tu comentezi despre BLS unde ti se ofera practici exacte prin care poti lua legatura cu Zeii?

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

„e cel mai greu sa demonstrezi veridicitatea ei" - deveneam crestin si ma bazam pe Biblie daca nu gaseam dovezi ca e inspirata? Noi, martorii o studiem, daca ai vedea ce informatii analizam la intruniri si la studiul fiecaruia personal, ai intelege. Numai sa analizezi profetiile ei si felul in care s-au implinit, sau ce informatii prezinta, informatii care depasesc cu mult ceea ce oamenii cunoasteau atunci, si ceea ce stiinta descoperise inca, precum reguli de igiena, carantina etc. Studiaz-o cateva luni cu interes si atentie si dupa sa-mi spui ce ai inteles, ca asa de pe site-uri care o discrediteaza numai informatii obiective nu gasesti acolo.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VelaJohnny):

E daca ti-as spune tie sa studiezi Satanismul, sa incerci sa iei legatura cu Demonii sa vezi cat de reali si fascinanti sunt. Sa vezi cat de luminati si intelegatori sunt, sa vezi intunericul luminat din Iad, ai face-o? Probabil ca nu, eu nu cred ca biblia merita asa o aprofundare si interpretare, sunt sute de versete in care se savarsesc crime, doar voi vreti sa le interpretati si sa nu-l faceti pe jehowa un criminal, iti recomand sa citesti Stephen King, sa vezi, se aseamana.

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

„sa vezi cat de reali si fascinanti sunt" - sunt constient de existenta lor, si fiind fiinte spirituale, sunt mult mai puternice decat noi. Stai linistit, nu-s ateu. Legat de intentiile lor bune, te-au indus in eroare daca ii crezi astfel. Un exemplu este iadul, nici macar nu exista. Pe ce ma bazez? Pe faptul ca nu poti demonstra existenta unei parti a oamenilor, care supravietuieste mortii fizice, si care pastreaza personalitatea, amintirile etc. deci, nu merge nimeni nicaieri, nici rai, nici iad, dupa moarte. Ca sa nu ma fac inteles gresit, mentionez faptul ca Biblia spune ca unele persoane vor fi inviate in cer, o buna parte pe pamant, si altii nu vor fi deloc inviati, Biblia descriind moartea drept un somn adanc, in care nu suntem constienti de nimic. Acum, fiecare cu inclinatiile lui. Eu am gasit multa sfatisfactie in studiul Bibliei, mi-a imbunatatit mult calitatea vietii. Ma bucur diferentele astea nu sunt o piedica in a ne respecta unul pe celalalt. Legat de faptul ca Iehova e criminal, trebuie sa intelegi ce inseamna „crima", adica a lua viata unei persoane nejustificat. Cei ce ii executa pe cei ce primesc sentinta drept moarte nu pot fi numiti criminali. In plus, Iehova a oferit viata cu niste conditii. Are tot dreptul sa o ia daca nu sunt respectate. Deci, a ucis Iehova? Da, a luat vieti. Au fost crime, in sens ca nu au fost justificate actiunile? Asta nu. E un subiect mai profund, dar in mare as zice ca l-am detaliat.

| milan9 a răspuns (pentru VelaJohnny):

O astel de afirmatie stupida nu am intalnit nici la cel mai indaratnic ateu: "Pe faptul ca nu poti demonstra existenta unei parti a oamenilor, care supravietuieste mortii fizice, si care pastreaza personalitatea, amintirile etc. deci, nu merge nimeni nicaieri... " -Halal demonstratie, Ioane. sad thinking

| VelaJohnny a răspuns (pentru milan9):

No bine, am mai purtat discutii de genul. Nu am vrut intentionat sa dau detalii, dar am multe motive intemeiate pentru care nu cred intr-un suflet nemuritor. Am dreptul sa am convingeri proprii si sa le sustin, nu?

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Vad ca mi se solicita iarasi o confirmare in privinta interpretarilor abuziv eronate ale Bibliei de catre gruparea "martorii lui Iehova"... thinking

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Biblia afirma insa existenta naturii spirituale CARE SUPRAVIETUIESTE mortii biologice:
- "Şi a murit săracul (Lazar) şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam." - Luca16, 22;
- "Sunt strâns din două părţi: aş dori să mă mut şi să fiu cu Hristos, deoarece asta ar fi cu mult mai bine. Dar pentru voi este mai necesar să rămân în trup" (Filipeni 1, 23-24)., etc...
Dacă existenţa lui Pavel alături de Hrisos în viaţa de dincolo, ar fi mult mai bună rezultă de aici că este o existenţă CONŞTIENTĂ în care sufletul nu dispare nicidecum.
- "Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul şi după aceea nu vă mai pot face nimic. Am să vă spun de cine să vă temeţi: temeţi-vă de Acela care după ce a ucis, are puterea să arunce în gheenă; da, vă spun, de Acesta să vă temeţi" Luca 12, 4
- "Şi Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai." Luca 23, 43;
- "Şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat." Ecclesiast 12, 7

"Somn" sau "absolut Nimic"? Ei bine, voi, iehovistii, ajungeti pana acolo incat va afirmati credinta in Dumnezeu dar NEGATI existenta a tot ce nu este material, negati existenta a ceea ce este de natura pur spirituala. thinking La fel deci precum modelele de factura materialst-atee pe care le urmati: marksisti, leninisti, troţkişti si stalinisti... thinking

Pare o gluma proasta, dar oare, nu asta rezulta din faptul ca gruparea voastra afirma despre fiinta umana ca se reduce doar la carne si oase, flash and bones? thinking Ateism propagandistic deghizat...

De ce cauti iar cearta? straight face
Chiar e imposibil sa intelegi si sa accepti ca nu toata lumea e de acord cu tine? Putin imi pasa de judecata ta facuta lucrurilor astora si de minciunile pe care le spui. De unde tragi concluzii atat de irationale nu-mi pot da seama. Eu trag concluzia ca esti cam prefacut, pentru ca stiu sigur ca stii cum stau lucrurile, dar iti place sa le vopsesti in alte culori. Cum poti sa insinuezi ca ai ajuns la concluzia ca nu credem in nimic spiritual pe baza faptului ca nu credem in nemurirea sufletului? Tocmai ce am spus mai sus, special pentru cei ca tine ca sunt persoane care vor avea viata cereasca. Mno, in fine. Nu mai intru in jocul tau de acum incolo, sa raspund cu insulta pentru insulta, apoi sa regret, iar sa incercam sa ne intelegem dupa o cearta, dupa iar sa ma comentezi sarcastic, sa o fac la fel, si tot in cercuri sa ne invartim. Invata sa stai la locul tau, si lasa ura si intoleranta plina de prejudecati. Ti-am zis acum ceva timp ca esti foarte imatur cand actionezi in stilul asta.

Legat de versete biblice, te rog sa nu le mentionezi, pentru ca am vazut clar cat de putin te bazezi pe ea. Cand iti arat versetele care arata clar, fara sa fie interpretate sau folosite gresit, ca lucrurile stau diferit fata de ceea ce religia ta sustine, le ignori, in loc sa tragi concluzia: „mă, nu-i in regula ca Biblia sa se contrazica, trebuie sa fie altul adevarul atunci", si te folosesti in continuare de partea Bibliei care pare, repet, pare sa iti sustina punctul de vedere si concepitiile. Deci serios, las-o balta sa imi tii teorii biblice, pentru ca in realitate tu nu te bazezi pe ea, decat daca e sa fie de acord cu tine, cand te contrazice nici nu o bagi in seama.

Se pare ca iar am facut o mare imprudenta prin faptul ca am sperat la un raspuns direct din partea ta (si atunci de unde acele pretentii de a te aborda exclusiv pe tine in discutarea subiectelor care privesc gruparea din care faci parte?). Dimpotriva, aduci numai si numai calomnii cum ca mi-ar fi straina intelegerea lucrurilor. (Probabil pentru ca aceasta este doar apanajul unei anume secte din cele 40000, care stie sa interpreteze in mod exclusiv subiectiv Biblia...).

Eu te-am intrebat simplu. Ce sustine gruparea ta, "Somn" sau "absolut Nimic"? Pentru ca una o exclude pe cealalta, iar voi le impletiti preferential pe amandoua pentru a manipula in stil caracterisctic.
P.S. Nu-ti fa probleme ca nu ne certam. Nu stiu sa o fi facut vreodata. Stiu ca esti inca imatur, dar nu confunda cearta cu contradictiile. thinking

„"Somn" sau "absolut Nimic"" - nu vad de ce ma mai intrebi. Eclesiastul 9:5, 6, 10 ti le-am citat de multe ori. Plus Ezechiel 18:4, 20. Plus alte versete. E enervant ca la fiecare discutie pe subiectul asta sa iti reamintesc pe ce ma bazez cand sustin un anumit lucru. Eu nu ma mai repet. Ai si tu Biblie acasa, chit ca-i versiunea Ortodoxa, studiaz-o in profunzime si vei vedea si tu adevarul.

La intrebarea ta, „somn sau absolut nimic" ti-am raspuns de multe ori. Mereu faceai ca acum, dezgropai mortii, si faci ca nu intelegi cum stau lucrurile, de unde crezi ca am avut atatea ocazii de a-ti vorbi despre asta. Si nu sunt singurul Martor cu care ai avut astfel de discutii. Deci chiar imi vine greu sa cred sustinerile tale.

„nu ne certam. Nu stiu sa o fi facut vreodata" - uite un alt exemplu in stilul celui de mai sus. Rog pe toti userii activi la categoria Religie sa spuna daca erau pur si simplu discutii civilizate, contradictorii, intre noi, sau erau neintelegeri aprinse, pline de sarcasm, in care cautam sa ne injosim reciproc. Ti-am zis, nu mai intru in joc, pentru ca e o dovada de prostie din partea mea sa continui ceea ce incepi. Nici nu-mi imaginez cum poti spune ca nu au fost certuri, avand in vedere ce cuvinte foloseai. Serios, esti ipocrit. Uite, incerc atunci sa dau dovada de maturitate, si sa ma schimb, si cum am zis, nu-mi mai bat capul cu ideile tale, riscand discutii aprinse.

Răspuns utilizator avertizat
| VelaJohnny a răspuns (pentru RobertG101):

laughing mersi de sustinere! No, vezi Milan?

| reihiuke a răspuns:

Ok, unele lucruri sunt adevarate, cum ar fi ca exista niste hibrizi ale reptilienilor aici pe Pamant care conduc lumea prin umbra si ne fac rau, dar numai o mica parte sunt "evrei". - cum ai verificat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu cateva nelamuriri, acum cativa ani,legate de un curent,pe atunci la moda, "nebunia lu' Salam".
Mai tarziu am descoperit,ajutata fiind tot de o comunitate virtuala, ca intr-adevar Salam este un hibrid al reptilienilor, aici, pe Pamant.Eu nu il hranesc pe reptilian, dar vecinii mei da.

| AlexeHellsing a răspuns:

Nu am auzit și nu văd cum mă afectează, dacă mă afectează.

Întrebări similare