| angelica02 a întrebat:

mie mi-a zis cineva ca nu este bine sa te pui in fata unui mort cand este dus la biserica/cimitir sa mergi cu coroana,daca este adevarat de ce, si daca nu de ce?

6 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Sunt doar obiceiuri si superstitii inventate de oameni.Nu se intampla nimic.

| minrest a răspuns:

Astea sunt superstitii, eu zic sa nu le iei in considerare.

| AliGab a răspuns:

Pai nu este adevarat doar datorita faptului ca este o superstitie, iar o superstitie este o credinta nedovedita.
Insa o varianta ar fi sa il intrebi pe cel care ti-a spus acest lucru ce ne intrebi pe noi aici happy...va fi interesant ca nu va sti sa-ti spuna de ce sustine asemenea idee laughing

| VelaJohnny a răspuns:

Prostii, creștinii nu ar trebui sa creada in basme de genu, is prostii lasate din batrani, gen ca in nu stiu care vinere nu e voie sa gatesti lucruri fierte, sau ca intr-o anumita zi nu ai voie sa invarti lucruri straight face (dau exemple). Elibereaza-te de lucrurile astea, nu mai fi prizonierul propriei imaginatii si a minciunii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iaca eu am dus, si inca chiar in fata exact ca simon care a dus crucea mantuitorului, si a fost in ordine.

| Mașka98 a răspuns:

Ca te pui tu in fata sau nu...ce importanta are? Omul a murit. Nici pentru el, nici pentru tine, nici pentru Dumnezeu nu conteaza unde si cine sta...