Farmecele și blestemele nu se pot atinge de omul care iubește pe Dumnezeu.
Satana are mulți agenți umani, dar nu trebuie să ne temem de nimic. Puterile răului sunt limitate de Dumnezeu. Oamenii trebuie să se teamă de Dumnezeu, nu de cel rău. Noi trebuie să ne încredem în Dumnezeu, nu să ne temem de acela care este limitat de Dumnezeu. Satana și îngerii lui se tem de cel mai slab dintre copii lui Dumnezeu.
Romania, sec 21: unii fac vraji cu carpe albe legate de clanta, iar altii le contracareaza cu aghiazma... Multa prostie...
E doar o carpa legata de usa, nu se intampla nimic. Esti paranoic. Am patit si eu si eu doar am desfacut-o de pe clanta si am aruncat-o, fara manusi, fara alte porcarii. Nu s-a intampla nimic. Nu exista farmece, vraji, Dumnezeu, Demoni si alte bazaconii. Stai linistit!
Hmm...poate fi o gluma proasta a vrei unui vecin (sau vecine) pentru a te speria. Și eu obișnuiam să fac glume de genul vecinilor în copilărie.
Ca sa te protejezi totuși de ceva mai serios, îți recomand să ungi cu mir ușa de la intrare, să afumi cu tămâie in casă și la ușă și să stropești cu agheasmă atât ușa cât și toate încăperile.
Am uitat sa mentionez, am dat-o cu agheazma si am dat-o jos cu o manusa de unica folosinta. Cred ca trebuia sa ii dau foc, dar deja am aruncat-o.
Sa știi ca aghiasma nu ajuta la nimic, e doar apă, numai Dumnezeu poate înlătura blestemele, vrăjile și la copiii lui Dumnezeu nu au efect acestea
E bine ca ai dat cu Agheasma înainte sa atingi aia, dacă instinctul ti-a spus ca e ceva rau!
Eeeee, pai daca ai dat cu aghiazma ai rezolvat problema, ce sa mai...
miha_3376 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: