Cu berea e alta placere Placerea sexuala e pentru reproducere, iar placerea de a bea si de a manca e pentru mentinerea in stare de functionare. Si aici apar probleme, daca mananci sau bei ce nu trebuie, iarasi mergi in sensul invers evolutiei. O fiinta vie nu are in "bios" numai reproducerea, are si mentinerea in functiune pentru o anumita perioada de timp, deci placerile astea sunt mai multe, nu e numai placerea sexuala
"...daca mananci sau bei ce nu trebuie, iarasi mergi in sensul invers evolutiei."
Pai bah, daca zici ca scopul e reproducerea, ia gandeste-te cum vezi o femeie dupa 7 beri, mai frumoasa, sau mai urata? In plus, cand sunt sanse mai mari sa uiti de prezervativ, dupa 7 beri, sau dupa 7 pahare de apa plata?!
Deci berea inseamna evolutie! QED!
Biblia nu spunea nimic de homosexualitate inainte.A fost tradusa gresit.(va mirati? eu nu prea... )
Sodoma si Gomora nu au fost distruse din cauza homosexualitatii ci a pederastiei(relatia dintre un baiat si un barbat, cu alte cuvinte... pedofilie)
Termenii din greaca pentru baiat si barbat sunt asemanatori astfel s-a facut confuzia.
Nu trebuie sa luati de bun, puteti cauta si voi pe GOOGLE.
Aveti sanse sa gasiti mai multe in engleza, nu de alta, dar pe la noi majoritatea celor care scriu despre persoanele gay vorbesc despre iad si alte prostii.
Anyway, nu cred ca Dumnezeu are ceva impotriva nimanui.
De ce sa nu iubesti pe cine iubesti?
Persoanele homofobe sunt cele mai ipocrite pe care le-am intalnit.Si nu merita un loc pe acest pamant.De fapt, ar trebui trasi in teapa(ce ironic, nu-i asa? )
Sa fim seriosi, firea pamanteasca ce iti spune? este o normalitate ca un barbat sa intretina relatii intime cu alt barbat?
NU! Dumnzu nu a creat fundul barbatului si al femii pentru relatii intimee... Cred ca vb destul de clar.
Daca ai vreo problema de sanatate si se intervine prin anus, asta e alta problema e MEDICALA, nu are ca scop pofta trupului ( fireasca )
Eu sunt mai vechi ca ani si imi place sa vorbesc mai arhaic dar parca nu asta era problema in discutie sau vrei sa facem conversatie in limba romana de acum 200 de ani daca tot te-a lovit gramaticia, facem o proba? Eu is de acord sa vedem evolutia domniei tale. P.S. Din 89 s-au schimbat multe pana acum iar timpul meu este prea pretios sa-mi bat capul cu asa tampenii, timpul s-a scurtata enorm ca sa va mai preocupe gramatica, mai aveti foarte putina vreme dar putem incerca limba romana de acum 200 de ani daca te crezi atat de intelept. In limba nationale, de multu, mai de la venirea celoru dupe 89, nu se mai invetiasse nimicu. Tote invetiaturile se faceau in limba angliloru. Asta este pura limba romaneasca de acum cca doua sute de ani, o poti compara cu cea de acum?
Tu nu ești departe de Împărăția lui Dumnezeu. Hristos ne-a îndemnat să fim înțelepți ca șerpii și umili (fără răutate) ca porumbeii. (Matei.10:16) El a mustrat pe ucenici cand le-a zis că "fiii veacului acestuia, faţă de semenii lor, sunt mai înţelepţi decât fiii luminii." (Luca.16:8)
Împărăția lui Dumnezeu nu se bazează pe inteligență, și nici pe mândrie. Dar dacă un om inteligent va ajunge umil, atunci el va putea să fie folosit de Dumnezeu mai mult decât ceilalți frați ai lui, așa cum a fost apostolul Pavel și mulți alți bărbați cu influență ai bibliei.
Au fost 4 cetati distruse Adma, Teboim, Sodoma si Gomora.
Cetatea Toar a fost iertata la cererea lui Lot.
YHWH le-a distrus pentru tradare pacatul cel mai mare in viziunea lui.
23. la vederea pucioasei, sarii si arderii intregului tinut, unde nu va fi nici samanta, nici rod, nicio iarba care sa creasca, intocmai ca la surparea Sodomei, Gomorei, Admei si Teboimului, pe care le-a nimicit Domnul, in mania si urgia Lui -
24. toate neamurile vor zice: "Pentru ce a facut Domnul astfel tarii acesteia? Pentru ce aceasta manie aprinsa, aceasta mare urgie?"
25. Si li se va raspunde: "Pentru ca au parasit legamantul incheiat cu ei de Domnul Dumnezeul parintilor lor cand i-a scos din tara Egiptului;
26. pentru ca s-au dus sa slujeasca altor dumnezei si sa se inchine inaintea lor, dumnezei pe care ei nu-i cunosteau si pe care nu li-i daduse Domnul.
27. De aceea S-a aprins Domnul de manie impotriva acestei tari si a adus peste ea toate blestemele scrise in cartea aceasta.
Daca nici Moise nu s-a prins de adevaratul motiv atunci cine?
Cand esti ca mine nu mai contezaa daca tastatura e veche si mai bate o litera cum nu trebuie sau corectorul atomat vrea sa scrie cum a fost invatat sau scriu o litera gresit mai ales ca acum s-a exagerat cu prescurtarile. Daca faci comparatie cu neaosa limba romaneasca [am scris doua propoziti in limba romana de acum doua sute de ani] sunt categoric tampeni si nu fiindca vorbim o limba stalcita de mai nou limba engleza dar si cele anterioare, slava, greaca, maghiara, franceza, turca si altele. Privind viitorul limbi romane tote sunt tampenii. Ma uit la TV si aud niste cuvinte ce habar nu am ce sunt, expresi luate din engleza, pai vorbim romaneste sau pasareasca, sincer cred ca nu prea stie nimeni sa mai vorbeasca pasareasca, dar poate reusesste cineva cu atata scoala de pe aici.
Tanti, "G-spot"-ul bărbatului este în penis. Ai auzit de capul p@#ii? Ăla e. Din ce spui tu cel mai probabil te referi la prostată.
Iar dacă prin "G-spot" te referi la un loc în care se întâlnesc toate organele de reproducere ale bărbatului atunci acela ar fi localizat pe uretră, deci iar ai greșit.
Of, clasa 7-a...
Fara suparare dar intrebarea asta e destul de idiotica. Practic ai intrebat "daca Dumnezeu nu vrea sa pacatuim de avem abilitatea de a pacatui?".
Anusul e fost facut pentru defecare, nu pentru altceva.
Si de ce ai spus "homosexualitate si sodomie"? Sunt curios, crezi ca cele 2 sunt lucruri diferite? Pentru ca de fapt sunt sinonime