Inainte de toate, te rog sa nu disperi! Viata este un dar fragil si nu trebuie sa te gandesti la un viitor inchis.
Sa stii ca orice familie are probleme si nu te gandi ca cineva a fost vrajit sau nu. Ce cred ca trebuie sa faci e sa arati tatalui tau ca esti alaturi de el si crede in bunatatea lui. De asemeni sa ii spui ca vrei sa fii suportata de el ca treci intr-o perioada mai grea din viata ta. Nu ii spune ca o urasti pe doamna X. Chiar daca el ar decide sa se separe, el va fi intotdeauna tatal tau, respectiv mama ta va fi intotdeauna mama ta.
Alt lucru ce trebuie sa cauti, indiferent de viitorul tau, e sa nu te te gandesti la un cost si la retributie. Oamenii iau decizii rele cateodata si de obicei iau cea mai buna decizie ce cred ca o au la acel moment. Daca tatal tau nu vrea sa piarda relatia cu tine, va cauta sa fie alaturi, la fel legat de mama ta. Nu cauta sa il judeci si nu cauta sa o judeci pe mama ta.
Am auzit povesti foarte rele in viata dar orice s-ar intampla iti recomand cateva sfaturi ce catedata le-am aplicat si eu:
- cauta un prieten de incredere caruia sa te confesezi. O sa te simti inteleasa si vei primi suport. Daca nu ai pe cine, te rog oricand sa ma adaugi ca si contact si voi cauta sa vad cum te pot ajuta
- cauta sa intelegi ca desi poate nu intelegi azi anumite lucruri, sa stii ca nimeni nu vrea sa te raneasca
- cauta sa vezi lucruri bune ce poate au sa apara daca nu au aparut in viata ta. Daca se intampla ceva cu adevarat distructiv in viata ta, nu lasa sa te macine, ci cauta cu speranta sa faci ceva ce sa iti dea o pace sufleteasca. Daca nu stii nimic ce poti face, cauta o miscare care ajuta copii orfani, sau cauta un "grup ecologist" sau orice de genul
- daca iti place sa te plimbi si ai bicicleta, iesi din casa si mergi pana pe varful unui deal din apropiere si intoarce-te acasa. Aerul curat iti va limpezi mintea
- cauta sa meditezi
Ce nu lasa sa se intample:
- nu fa nimic si lasa lucrurile sa ramana asa
- nu fi fatalista: sunt multe lucruri ce nu-s in controlul tau, dar poti sa gasesti o semnificatie si vei invata din orice experienta
- daca ai prieteni cu care discuti, vei vedea dupa o astfel de experienta cine iti sunt prietenii adevarati si te-au sustinut. Ei te vor putea sustine pe viata.
Din start iti spun ca nu exista blesteme sau vrajitoare. Sa nu crezi in prostia asta. Nu te lasa manipulat!
Cand ai probleme nu cauta vinovati, ci incearca doar sa rezolvi acea problema. Nu te vei simti mai bine, crezand ca x sau y ti-a facut ceva...din contra, te vei infunda in ura si in depresie inutila, ce nu te va ajuta deloc sa te ridici!
Sunt probleme, ok! Multi dintre noi le avem, mai ales financiar. Nimic nu mai merge in lumea asta. Asa-zisa "criza" (in care personal, nu cred) ne-a afectat pe majoritatea, cumva!
Vei trece peste! Trebuie doar sa fii increzator in propriile puteri! ( tu si ai tai)
Am o veste bună pentru tine: nu există blesteme (unele care să funcţioneze şi să fie mai mult decât efectele fricii, atenţiei selective şi autosugestiei).
Trăieşte-ţi viaţa şi nu mai fi credul şi superstiţios.
Probleme apar în vieţile tuturor...şi în vieţile celor neafectaţi de "blesteme".
Ha!
daca ai sti, macar strategia cu borcanul de otet, ai putea sa-ti trimiti toti vecinii cu ambulanta
Zici?
Învaţă-mă!
Vezi ca atrag toate borcanele si conservele si ghinioanele.
asa. luam un borcan plin cu otet, cum bunica nu stia sa scrie, stiu de la mama ca scrii pe un biletel sa dispara x, il pui inauntru apoi inchizi borcanul si il intorci cu fundul in sus pentru un numar de zile. de atunci nu mi-am mai vazut vecina, si nici pe fiica-sa.
dar normal ca au existat tehnici serioase. stii ca magia a fost inteleasa de toate popoarele inca de la inceput si s-a incercat distrugerea ei de catre religie in timpul evului mediu reusita pana la urma prin ea insasi, si se mai distruge si acum orice perspectiva asupra ei de intelectualii care pur si simplu exclud asa ceva.
culianu a facut publice niste tratate de-ale lui bruno care arata exact ca toata renasterea s-a bazat de fapt pe stiinte oculte, pe imaginatia cu dorintele ei, pe care omul si-a pastrat-o si astazi si inconstient de existenta magiei, este manipulat de diverse industrii. lucru care cum cel ce spune adevarul trebuie sa moara, sigur i-a adus moartea lui culianu.
Nu ştiu ce e mai adorabil şi amuzant, trucul cu borcanul sau faptul că vorbeşti (semi-)serios.
Gata, de mâine mă apuc de exterminarea vecinilor. Dacă rămâne vreun nedispărut, vin la tine cu reclamaţii.
Hmm da, ar trebui sa ma fac calugar sau sa vand vata de zahar sau sa fiu paznic
...sau vrajitor din Oz.
Ce ai cere de la mine? sunt cel mai parvenit om din lume nici macar nu sunt masochist! am aranjat sa fiu masochist pe TPU ca un antrenament sa devin unul
Ai o imaginaţie amuzantă şi foarte de artist. Îmi aminteşti de cineva drag.
Si tu imi amintesti de o vulpe in zapada, si de un smarald si de un pepene dulce, toate odata pentru ca nu stiu cum sa zic
Iar mă simt o alintată. Nickname-ul ţi se potriveşti, eşti un reprezentat onorabil.
*ii sopteste un titlu de cocteau twins in intuneric*
Mai are tatal tau obiecte care apartineau femeii X? Aici intra orice. Sau obiecte care inca il leaga de ea, care a apartinut amandurora.
Nu exista vraji sau blesteme si daca presupunem ca exista se stie ca nu ti se intampla nimic daca nu crezi. Poate sunt doar coincidente, cu toate ca eu nu cred in astea, poate tatal tau ar trebui sa isi lamureasca problemele cu doamna x. Eu am impresia ca au ramas multe nespuse intre ei ai ar trebui sa isi rezolve problemele. Si-a mai vazut tatal tau baiatul?
Se poate scapa de blestem prin mersul la biserica, prin pocainta sincera, nu altfel
Felicitari pentru raspunsul tau sincer! Exista blesteme, farmece, vraji, care sunt facute de oameni sub influenta sau calauzirea demonilor/dracilor, spun asta din proprie experienta... acum cativa ani (vreo 6 ani aproximativ) umblam la vrajitoare, ghicitoare etc, si am vazut puterea intunericului. insa Dumnezeu prin Mila si Bunatatea Lui, m-a adus la Pocainta, si la Isus Hristos care l-am primit in inima mea si EL mi-a schimbat viata, m-a eliberat de blesteme, pacate, de vicii, si de ceea ce eu nu puteam sa scap, m-a scapat EL! Slavit sa fie Dumnezeu!
cel rau are o strategie ascunsa, sa zica... nu exista blesteme, nu le crede, sau nu exista satana, nu exista Dumnezeu traieste cum vrei si fa ce vrei, aceasta e o minciunda e a lui de a adormi constiinta omnului. insa Dumnezeu exista este Viu si e gata sa ne mantuiasca sufletele pierdute in intuneric. Vino Doamne Isuse si salveaza-ne! AMIN.
Sunt greseli facute in tinerete. Ceea ce vi se intampla acum sunt consecintele. Incearca sa te rogi in fiecare zi si cere-i lui Dumnezeu sa te elibereze.
Bun raspuns! Numai Dumnezeu poate rupe toate blestemele si farmecele si orice mizerie ce a fost aruncata peste ei.
Lasa ma cu vrajelile tale... avea un copil de crescut iar la 20 de ani cand a vazut ca e greu sa cresti un copil a gasit un motiv o amarata carte care o gasesti la biblioteca. Tu crezi c daca a avea grij de un copil inseamna sa stai 2 zile pe saptamana...
Iata cum sta treaba, oamenii care nu il au in Inima lor pe Isus Hristos ca Domn, Stapan si Mantuitor, de ei se pot prinde blesteme, farmece, vraji, s.a.m.d. pentru ca acestea se fac cu ajutorul duhurilor rele(a demonilor) si oamenii care nu au protectia Duhului Sfant peste ei se poate intampla sa se prinda de ei. Voi trebuie sa va intoarce-ti la Dumnezeu si sa il primiti pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor al vostru, fiecare persoana in mod personal, si sa ascultati de EL. Isus Hristos s-a facut blestem pe cruce cand a fost rastignit, si a luat asupra Lui toate blestemele noastre. Daca il primiti pe EL ca si Mantuitor al vostru, EL o sa va schimbe viata, si a sa va elibereze de orice blestem, orice farmece, orice vraji. EL a platit pe cruce pentru pacatele noastre, si pentru toate blestemele noastre. Isus Hristos te poate schimba si salva, pe tine si familia ta!
Exista din pacate vraji si farmece. Eu de exemplu am avut o relatie anterioara esuata din motive bine intemeiate care la fel ca si actuala a fost frumoasa dar spre sfarsit nu vedeam parca nicio iesire. Am trecut peste m-am obisnuit cu ideea zicandu-mi singura acum ca nu era barbatul potrivit si mai bine ca s-a intamplat asa. Dupa cateva luni am cunoscut barbatul cu care am relatia actuala. Toate bune si frumoase o perioada, apoi au inceput certuri, discutii, vorbe de tot felul, distantari, incercari de a ne desparti, lacrimi si multa suferinta. Ba chiar incercand sa avem un copil si afland ulterior ca ambii suntem sanatosi nu am reusit. Vazand ca relatia merge din ce in ce mai prost am apelat la o femeie care ghicea in carti. Si ghici ce-mi spune acea femeie. Barbatul pe care eu il iubesc are farmece facute de o alta femeie care prin astea reuseste sa-l manipuleze ca pe o marioneta. Noi amandoi avem cununiile legate de aceasta femeie, totul este facut in asa fel incat el sa fuga de mine desi ma iubeste. Desi iubirea il aduce mereu pe drumul cel bun farmecele il intorc. Ii cunosc bine sufletul nu e un om rau nu-mi vrea raul asta e singura cauza. Deci, exista am simtit-o pe pielea mea.
anonim_4396 întreabă: