anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să intreb, eu ca ortodoxă pot să mă inchin intr-o biserică catolică? Aici nu am biserică ortodoxă.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iisus spune sa te inchizi in odaia ta nu sa te rogi in locuri publice

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este ca nu trebuie sa mergi la catolici.
Mai bine te rogi acasa.
Daca esti ortodoxa, ce sa cauti lq alte religii?
Tocmai asta il supara pe Dumnezeu.

| Andra9pk a răspuns:

Poti sa te inchini si acasa, in fata unei icoane happy nu e musai sa te inchini intr-o biserica.

| IoanTPU a răspuns:

Canoanele Bisericii spun clar să nu umblăm pe la cei ce s-au despărțit de Biserică. Catolicii sunt eretici prin învataturile lor, de aceea Duhul Sfânt nu se pogoară. Deci întrebați duhovnicul și cred că e mai bine în cămara inimii noastre, decât în locuri în care Adevărul-Hristos este ciopârțit. Nu trebuie să acceptăm așa ceva. Mulți au fost martirizați pentru așa ceva. Iertați-mă!

| Lenuta_Antohe_1966 a răspuns (pentru IoanTPU):

Dumnezeu este peste tot! Si la catolici se poate face rugaciuni!

| IoanTPU a răspuns (pentru Lenuta_Antohe_1966):

Dumnezeu este peste tot, însă nu acceptă ca învățătura care a dat-o să fie schimbată de niște minți moderniste!
Documentați-vă și vedeți ce spun și Părinții Bisericii Ortodoxe in legătură cu catolicii și cu celelalte secte!

| anonima182000 a răspuns:

Mai bine te inchini la tine acasa, in liniste dimineata si inainte de culcare. Biserica e a hotilor si a pacatosilor, a babelor care vin doar sa barfeasca. Fa fapte bune si fii bun asta e singura credinţă.

| Lenuta_Antohe_1966 a răspuns:

Da,am să dau mai multe detalii.Eu sunt în Italia si eu locuiesc intr-o comună di Italia unde nu este biserică ortodoxă. Când ies în orele libere merg să mă inchin, uneori la biserica din localitate.