| Pax3roner a întrebat:

Bună ziua, vreau un sfat sau orice răspuns care este adecvat.
In vara aceasta am fost la o mănăstire în vacanță singur câteva săptămâni, această mănăstire avea și călugărițe am cunoscut o măicuță e un pic mai mare cu doi ani. Când eram cu ea mă simțeam așa de bine și săptămânile parcă erau zile, nu reușesc să mă gândesc la alt ceva am încercat să vorbesc cu ale fete dar nu reușesc mi-e cam rușine să întreb pe preotul din zona mea nu știu ce să fac.
Eu am împlinit 18 de recent.
Mulțumesc pentru timpul care l-ați acordat o zi minunata să aibă toată lumea.

Răspuns Câştigător
| T0Teu a răspuns:

Pai nu stiu, dar nu te poti lua dupa atat de putine zile petrecute impreuna. Nu stii cum e acea fata cu adevărat. Poate dacă va veti casatori vei constata ca nu va potriviți si ar fi pacat, nu? Plus de asta, daca e calugarita se poate casatori?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu ne spune că vrei să te călugărești!

| T0Teu a răspuns:

Si care e intrebarea pana la urma?

| Pax3roner explică (pentru T0Teu):

Ce ar trebui sa fac?

| T0Teu a răspuns (pentru Pax3roner):

Pai nu stiu, dar nu te poti lua dupa atat de putine zile petrecute impreuna. Nu stii cum e acea fata cu adevărat. Poate dacă va veti casatori vei constata ca nu va potriviți si ar fi pacat, nu? Plus de asta, daca e calugarita se poate casatori?

| kalasnicov22 a răspuns:

Daca tu crezi ca este ce trebuie restul nu mai conteaza.
Eu am decis dupa o luna sa ma casatoresc, nu am reusit ca nu aveam bani dar dupa 7 luni am facut-o.
Si au trecut ani buni si ne simtim ca la inceput, ne bucuram cand ne intalnim dupa ce ne intoarcem, de la munca in fiecare zi.
V-ati intalnit, va potriviti ce mai vreti?
Sa asteptati eclipsa?
Sa aveti doctorate si casa gata?

| Numaizicnimic1 a răspuns:

Eu înțeleg că ai 18 ani și umblă hormonii, dar chiar așa? SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI DE O CĂLIGĂRIȚĂ?
Nu există așa ceva.
Nu te mai duce la acea mănăstire și lasă biata femeie, nu o ispiti și nu o băga în păcat, pentru că tu vei avea de suferit după din pedepsele lui Dumnezeu.
Roagă-te să ți-o scoată din cap pe femeie, și vezi-ți de viața ta.
Sănătate!