Imi pare foarte rau de pierderea ta, dar oricum durerea o vei purta mult timp in inima.Dar nu te ingrijora, nu e pacat conform Bibliei.
Dacă-l iubeşti pe bunicul tău vei suporta şi asta. Măcar din respect pentru el.
Asa spune traditia.Dar asta tine si de modul cum gandesti tu. Daca ai tinut intr-adevar la el, din respect, cred ca poti rezista 40 de zile.Ca doar nu o tii intr-un bairam zi si noapte?
"Mai bine sa te duci intr-o casa de jale decat sa te duci intr-o casa de petrecere; caci acolo iti aduci aminte de sfarsitul oricarui om, si cine traieste isi pune la inima lucrul acesta." (Eclesiast.7:2) si
"Inima inteleptilor este in casa de jale, iar inima celor fara minte este in casa petrecerii." (Eclesiast.7:4)
Bine ca spune Dumnezeu aceste lucruri; ca daca le-as fi spus eu poate ca m-ai fi omorat cu pietre. Am glumit. Totusi, trebuie sa iti pui la inima ca viata este scurta, ca "tineretea si zorile vietii sunt trecatoare." (Eclesiast.11:10)
Dumnezeu te indeamna:
"Dar adu-ti aminte de Facatorul tau in zilele tineretii tale, pana nu vin zilele cele rele si pana nu se apropie anii cand vei zice: "Nu gasesc nicio placere in ei";
pana nu se intoarce tarana in pamant, cum a fost, si pana nu se intoarce duhul la Dumnezeu, care l-a dat." (Eclesiast.12:1,7) Dumnezeu ne-a pastrat viata vesnica; iar viata aceasta scurta nu este decat un test pentru ce-a vesnica -daca suntem demni sa intram in ea.
Cred că macar atat merită bunicul tău ...Nu cred ca te-ai simti bine sa stii ca dupa o saptamana de la moartea ta, toata familia si toti prieteni se distreaza si se rup pe manele...mdA
Eu consider ca nu faci niciun rau daca asculti muzica si te distrezi. Sunt sigura ca asta iti va face bine si te va ajuta sa treci peste ce s-a intamplat.
Andreea1i32 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: