| Patrick20061997 a întrebat:

Bunicul meu face 3 luni de când a murit. L-am iubit și îl iubesc foarte mult, îmi este foarte dor de el. Am fost mereu la cimitir la el și nu știu ce să fac. Toți zic ca l-au visat că a vorbit cu ei în vis și tot așa. Eu de ce nu îl pot visa, de ce nu pot vorbi cu el? sad Mereu când merg prin curte ii simt prezenta peste tot, există vreo explicație ceva? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Cosminaaaa1 a răspuns:

Poate nu ma crezi dar sunt oameni care pot face lucruri diastea. Un exemplu întra pe Facebook acesta https://www.facebook.com/MisionarulRRSoares/
Sa vezi că-ți oamenii sunt vindecați în numele Domului Isus

19 răspunsuri:
| iurii75 a răspuns:

Cînd moare omul nu mai este conștient de nimic, el își încetează existena. Totuși avem speranța că-i vom putea revedea pe cei dragi aici pe pământ.
https://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/intrebari/cand-murim/

| gratargratar a răspuns:

Intre morti si vii exista o prapastie de netrecut, dupa cum aflam in pilda cu saracul Lazal si bogatul nemilostiv. Doar sfintii, prin voia lui Dumnezeu, pot trece aceasta prapastie.

Daca l-ai iubit pe bunicul tau cel mai bine e sa-l pomenesti in rugaciune, sa-i faci slujbe de pomenire (parastase, cand sufletul mortului este de fata) si sa faci milostenie in numele lui.

In sfarsit, intristarea aceasta vine de la diavol si e rezultatul lipsei de credinta in inviere.

| Cosminaaaa1 a răspuns (pentru gratargratar):

Pomenile nu mai pot face nimic.
Din pilda afli ca bogatul nu mai poate ieși de acolo.
Veșnicia ți-o decizi pe pământ, cât timp ești în viata

| LOVW a răspuns:

Este normal să te simți așa dacă pretinzi că ai iubit acea persoană, la fel și cu visele. Reîntoarcerea sufletelor de pe lumea cealaltă nu este posibilă când vor ele să vină sau când au chef, una dintre metode este vrăjitoria ( 1Samuel 28:6 ) dar nu apela ea fiindcă este o activitate păcătoasă și fără iubirea Domnului erai vrednic de moartea dacă o făceai (Levitic 20:26-27).

| Cosminaaaa1 a răspuns:

Dacă cineva moare nu se poate întoarce de acolo deci nici nu poate comunica

| Cosminaaaa1 a răspuns:

O întrebare ar fi. Bunicul tău a murit mântuit?

Răspuns utilizator avertizat
| Cosminaaaa1 a răspuns (pentru Ionut1492):

Nu e adevărat. Biblia e o carte adevărata care se împlinește văzând cu ochii

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Cosminaaaa1):

Si The Simpsons au prezis multe chestii, asta doar fiindca au multe episoade.
Si eu pot sa afirm ca al 50-lea presedinte al SUA o sa fie o femeie. A 51-lea un negru, a 52-lea presedintele lui Trump. Pot spune ca Putin o sa moara impuscat, Kim Jong-un se va ineca.
Hai sa vedem cate din astea nimeresc. Si daca se intampla sa nimeresc macar 3, devin un profet? NU! A fost doar probabilitatea care si-a spus cuvantul.
Dar sunt unele lucruri care se intampla pe baza unor deductii logice. Spre exemplu pot afirma ca Iohannis o va demite pe Kovesi. (Asta e deductie logica. De ce? Pentru ca stie ca daca nu o va face, isi va pierde functia.)
Toata credinta ta e DOAR PROBABILITATE SAU DEDUCTIE LOGICA.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Al 51-lea, al 52-lea * (ma gandeam la femei)

| Patrick20061997 explică (pentru Cosminaaaa1):

Cum adică dacă a murit mântuit

| Cosminaaaa1 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Poate nu ma crezi dar sunt oameni care pot face lucruri diastea. Un exemplu întra pe Facebook acesta https://www.facebook.com/MisionarulRRSoares/
Sa vezi că-ți oamenii sunt vindecați în numele Domului Isus

| Cosminaaaa1 a răspuns:

Adică dacă a fost crestin (pocăit) dacă s-a împăcat cu Dumnezeu.
Și pocăiti nu sunt doar baptiștii și penticostalii, pocăiți trebuie sa fie toți cei care se numesc creștini.

| Cosminaaaa1 a răspuns:

Deci orice om trebuie sa se pocăiască (adică sa ii para rău pentru păcatele sale și sa creadă ca ele ii sunt iertate prin jertfa Domnului Isus, prin sângele Domnului Isus.
Cereți iertare și hotarestete sa devi un creștin adevărat. Adică prin pocăita autentica te vei naște din nou (Duhul Sfânt realizeaza aceasta schimbare), vei primi Duhul Sfânt si cu ajutorul Lui vei putea trai o viata sfânta.
Trebuie sa te botezi. Începe sa citești Biblia și să o împliensti.
Domnul Isus a murit pentru păcatele tale din iubire pentru tine.
♥️ VINO LA ISUS, EL TE AȘTEAPTĂ PENTRU ATI OFERI IERTARE.
Un creștin nu trăiește în păcat, nu mai iubește păcatul, poate greși dar se pocăiește imediat de păcatul comis și ia decizia de a nu_l mai face.
Eu sunt pocăita de puțin timp și nu am prea multe cunoștințe dar poți scrie pe Facebook la adresa Vasile Filat (și pe pagina personala și pe cea publica)
Pe site-ul Moldova creștină. (sunt doua dar cel bun este unul cu bara de start albastra și e înființată tot de Vasile Filat)
Sau pe YouTube canalul Moldova creștină, emisiunea Adevărul despre Adevăr.
Vasile Filat e pastor Baptist. Dacă ma consideri "sectara" sau eretica sa ști ca sunt creștină deoarece Isus este Domnul și Mântuitor meu.
Eu ți-am spus mesajul Evangheliei.
Poți cauta pe paginile sugerate.
Domnului sa te binecuvânteze.
Alege cu cap. Nu te juca cu veșnicia ta.

| Cosminaaaa1 a răspuns (pentru Ionut1492):

Mântuirea e prin credință.