Dar aia era dragoste, esti un zoofil cumva? Cand o sa ai copii si o sa intalnesti persoana cu care ai vrea sa-ti traiesti restul vietii o sa schimbi idea.Te-ai uitat si tu la haciko si acum urasti oamenii.Esti un generalizator, nu suntem toti rai ca tine. Spui ca urasti oamenii care omoara dar ai vrea sa ne omori pe toti sapte miliarde.Xu asta dovedesti ca esti mai rau decat toti la olalta.
Cum o dai, oamenii sunt de vina. Daca nu dai mancare cainelui, esti rau, fara suflet, daca ii dai, iar esti rau. Cica oamenii au lasat cainii in strada, daca era in padure si-l manca un lup, tot oamenii erau de vina, i-a pus dracu sa mearga pe acolo. Daca stai undeva aproape de munte si te mananca ursul, te-a pus dracu sa duci gunoiul la ora aia, sau sa stai acolo, s.a.m.d. Oricum, e amuzant sa citesti raspunsurile crestinilor, mai bine isi taie degetele sau limba decat sa spuna ca dumnezeu e de vina pentru ceva neintervenind, si daca asta nu e vina, nu e vina nici oamenilor care doar asista la astfel de intamplari. A, stai, dracu e de vina pentru tot, doooh.
Si cainii trebuiau sa se hraneasca cu ceva.
Lasand gluma la o parte,omul este vinovat,nu putem arunca vina pe o Divinitate. Poti gandi si pozitiv. Dumnezeu a luat un copil la el, in rai, unde va avea fericire eterna. Daca statea pe pamant, cu siguranta facea pacate, astfel drumul catre necuratul era mai aproape.
Ateii se lupta sa demonstreze lumii ca Dumnezeu nu exista, iar cand se intampla ceva rau dau vina pe El.
Ratiune sau altceva?
O Doamne!
Hai, critică-l pe Dumnezeu că a murit un copil.
Mă duc să mă arunc în Mureș.Să-l critici și pestru asta.
``Bunul Dumnezeu`` nu e Superman fara suparare, nu sunt satanista nici anti-D-zeu. Astea sunt legile naturii!
Nu putem noi judeca ce judecă Dumnezeu. Să-ți atrag totuși atenția asupra unui fapt. În București câinii maidanezi trebuiau sterilizați, această sterilizare este foarte scumpă, întrucât nu implică doar costul procesului, ci și costul de întreținere al administrației care a preluat proiectul. Din banii alocați pentru asociației, s-au folosit, legal, pentru plata facturilor companiei, dar banii pentru sterilizarea în cauză au dispărut misterios, în unele cazuri, câinii marcați ca fiind sterilizați erau doar marcați. Mai pe scurt, s-a furat la greu... În fine, ideea este că Judecățile lui Dumnezeu sunt pe-atât de neștiute pe cât sunt de drepte.
Nu trebuie sterilizati, ei vor mai traii 5 poate 10 ani si vor mai musca
Fără sterilizare aceștia ar mai fi făcut pui, și astfel din 5-10 ani de mușcături am fi avut cazuri de atacuri ale câinilor veșnic. Poate moartea lui Ionuț va însemna sfârșitul acestor atacuri... Oare câți oameni n-ar fi fost mușcați de câinii aceștia sălbatici dacă n-ar fi existat persoanele care le-au ținut apărarea sau din oamenii care le ține-au apărarea au căutat să facă profit. Dar cum am mai spus, nu vom înțelege pentru ce Dumnezeu a Judecat aceasta cu Ionuț.
Raspunsul la aceasta problema este desigur eutanasierea, daca in termen de 7 zile nu ii adopta nimeni, ii eutanasiem simplu.
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: