De unde anume se subintelege? Din cauza faptului ca biblia genereaza binele? Daca prima carte era una de educatie sexuala si acum vorbeam despre d-zeu, ce se intampla, eram pe langa cu interpretarile? Vezi cat de pe langa esti?
Dumnezeu nu îți oferă ceva doar prin rugăciune. Mă rog pentru că eu cred în Dumnezeu. Dacă ești ateu nu judeca pe nimeni. Niciodată nu veți reuși să faceți creștinii,atei. Dumnezeu este un ajutor,un spirit/ființă unică. Nu are rost să îți spun toate astea din moment ce nu crezi în absolut nimic. Având în vedere că oamenii de pe Pământ sunt de mai multe religii,iar alții nu cred în nimic,ateii,nu poți dovedi cu nimic că Dumnezeu nu există.
Poate că am sărit puțin de la subiectul întrebării, aștept votul stupid sau nefolositor, dar oricum mi-am spus părerea și asta e cel mai important. Încă un lucru de adăugat. Dumnezeu ne învață să cerem!
La ce raspuns ai dat, nu stiu daca merita sa ma deranjez pentru a te vota cu stupid, desi-l meriti. Nu incerc sa impun nimanui ideile mele, am pus o simpla intrebare, da' tu cam ai probeme cu perceptia si asta-mi da senzatia ca te arunci aiurea in polemici. Mi-am zis si eu parerea, si nu-i nimic important in treaba asta. Daca dzo te invata sa ceri, cere multa minte, ca se aude ecoul din lipsa ego-ului.