| PedoBarbie a întrebat:

Ca ateu te-ai căsătorii religios?

29 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu sunt ateu,
dar orișice ateu,
se poate căsătorii religios,
că nu îl deranjează,
o căsătorie religioasă.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De dragul iubirii, da!
Pa, pa.

| Dreamer a răspuns:

Eu unul nu m-as casatori deloc...cel putin acum cat inca mai am optiuni.

| Thunderstruck a răspuns:

Da.

| Musique a răspuns:

Nu.

| Nucreeed a răspuns:

Ce draq vedeti voi ma in casatoria aia? Eu pur si simplu n'o sa ma casatoresc.Mai vezi d'astia care'o fac si dupa cateva zile divorteaza.Ce rost are?

| CristiB93 a răspuns (pentru Nucreeed):

Acum tu te autoconsolezi deoarece esti foarte urat si neatragator si nu te-ar lua nici o fata in casatorie rolling on the floor

| Nucreeed a răspuns (pentru CristiB93):

rolling on the floor)Ce bine ai intuit tu, fa.Desteapta te'o facut ma'ta.Ciudat e ca esti prima catea(sau ce draq esti fata/baiat/travestit/gay/zoofil/necrofil/gay/transexual) care ma face urat, chiar daca nu m-a vazut niciodata.Eu ce voiam sa zic,este ca,pentru voi, casatoria inseamna prea mult. Dupa parerea mea nu'si are rostul.
Am vrut sa zic ca daca iubesti o persoana nu e neaparat sa treci prin toate astea(casatoria), nu le vad rostul.
Esti prea prost/proasta, dar stai linistit c'o sa-ti gasesti jumatatea si tu, sunt destui d'astia ca tine.

Pe ce ca esti urat, gandesti si prost rolling on the floor. Este nevoie de casatorie,de ceva care sa poata lega doua persoane care se iubesc. Gandeste putin, daca nu exista casatoria,chestiile asta care sa lege doua persoane,acestea se vor despartii foarte usor. La inceput poate se iubesc si pot sta cativa ani impreuna,dar cu trecerea timpului din cauza rutinei si defectelor pe care le descopera unul la celalalt,acestia se vor indeparta din ce in ce tot mai mult,iubirea va disparea si in final se va ajunge la despartire foarte usor,nu este nimic care sa-i lege,deci scapa usor unul de celalalt, nu se vor gandii deloc inainte sa se desparta si asa pana la urma nu vei avea pe cineva cu care sa ajungi fericit la batranete deoarece nefiind ceva care sa lege,la prima cearta sau defect descoperit la persoana de langa tine,o parasesti. Sa fim seriosi toti oamenii au defecte,nici o persoana nu este perfecta, iar ca sa traiesti toata viata langa o persoana,trebuie sa-i accepti defectele si sa mergi in continuare. Aceea legatura pe care o face casatoria ajuta oamenii sa se tina unul langa celalalt toata viata,chiar daca bineinteles se ajunge la divort, dar cei care ajung sa divorteze, ajung foarte greu la aceasta decizie, se gandesc mult inainte, trebuie sa fie ceva serios care sa desparta doi oameni care au stat ani buni impreuna, deci scapa foarte greu unul de celalalt. Deci chiar daca esti urat si prost laughing totusi cand o sa iti gasesti fata care sa te palca cu defectele acestea, eu te sfaatuiesc sa te casatoresti si la biserica si la primarie, chiar daca nu crezi in DUmnezeu el te va ajuta si doar prin casatorie vei ajunge la batranete cu femeia care te va accepta big grin

| Nucreeed a răspuns (pentru CristiB93):

Esti un distrus.
" Gandeste putin, daca nu exista casatoria, chestiile asta care sa lege doua persoane, ACESTEA SE VOR DESPARTII FOARTE USOR. "

Vezi ce rahaturi iti ies pe gura? Pot sa-ti miros gura aia imputita de aici. Daca doua persoane se iubesc cu adevarat, nu au nevoie de nicio ceremonie sau de niste hartii pentru a ramane impreuna.

Ce am spus eu si ce ai inteles tu, eu vorbeam de lagatura pe care o face casatoria nu hartile sau ceremoniile.

| RandyMarsh a răspuns:

Buna!
M-as casatori, dar doar asa...de coperta.

| RAY a răspuns:

Din moment ce consider crestinismul, hinduismul, budismul filozofia sf, sl toate religiile, tot teismul un simplu basm in mod nu au cum sa ma afecteze, dar la hindusi e frumoasa nunta mai colorata

| Mădă0611 a răspuns:

De ce s-ar casatori religios un ateu daca toata urlatura lu' domnu' popa e doar vrajeala? Eu nu.

| milan9 a răspuns:

Căsătoria este binecuvântarea lui Dumnezeu, şi recunoştinţă pentru darul de a-l avea pe "celălalt" aproape.

Dacă o persoană neagă pe Dumnezeu şi îşi ţine la degetul mic partenera creştină spre exemplu, îi va fi greu acesteia să-l convingă- greşeala ei de a se lăsa manipulată...

Dacă ateul va fi îndrăgostit de respectiva persoană (creştină), pentru a o păstra alăruri, ar fi capabil să facă şi misiune nu numai să se încreştineze... laughing (bine, sunt şanse să fie totul doar formal... )

| Wøodenpints a răspuns:

Religios, adică în care religie, că-s mai multe.
Dacă e în asta creștină (probabil la asta te-ai referit ca-i majoritară pe-aici), nu. Nu-i văd rostul. Mi se pare un circ de toată jena care-i retardează pe oameni.
Bine, eu și căsătoria aia doar la starea civilă o văd ca pe ceva extrem de inutil, dar asta e altă treabă.

| pietrean a răspuns:

Fiin atee, pot sa-ti spun ce am facut eu:nu ne-am casatorit la biserica(nici sotul nu este credincios)!
In cazul in care, unul din viitorii soti, ar fi credincios, cred ca se poate face un compromis.Dar eu cred, ca odata ce nu crezi in ritualul bisericesc, nu are rost sa mai mergi la popa.Ar fi ca o minciuna:fac ceva in care nu cred.
DECI,EU NU AS MERGE sa ma cunun religios! De altfel,eu doresc sa fiu incinerata,fara preot,tocmai din motivul ca nu cred in ceea ce reprezinta si fac preotii.
Mentionez, ca nu am nimic cu cei care sunt credinciosi, sau de orice religie ar fi. Dar am observat, ca cei care se pretind credinciosi, au multe impotriva ateilor sau agnosticilor.Nu stiu sa-i respecte ca OAMENI, care gandesc altfel decat ei.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Absolut nu. Vezi eu n-am nimic hardcore impotriva religiei si ideii de dumnezeu, dar am multe impotriva bisericii si preotilor care fura, mint, isi fac averi, violeaza baieti de altar si cate si mai cate. Unii abia-s taraie basinile si preotu are mertzan.

| wolder a răspuns:

In principal nu, insa daca parterul este crestin as face-o!

| TheStory a răspuns:

Nu, de ce sa-mi incalc principiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as intalni astfel de cazuri, toate persoanele cu care ma inteleg bine nu sunt interesate de religie, nici de cine imi place mie. Unii deja vad religia la un alt nivel, ceva de studiat datorita maretei forte de influentare asupra oamenilor, ceea ce pare ok.Problema nu ar fi ce religie are partenerul, ci comportamentul sau in legatura cu religia. Nu cred ca cineva libertin doreste un om manipulator care sa-i indrege pe gat o religie si alte minunatii ce tin de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca legea cucosului e buna? aia a lui woodenpints? ca la el asta e. legea cucosului; F.I ce prinzi fara sa tii cont de ceferticate, lege morala, lege sociala.iar ele ca gainile? daca stau zice ca-s curva, daca fug zice ca-s proasta, ia mai bine sa ma impiedec? ce parere ai? dar chiar te rog sa-mi dai un raspuns, avand in vedere cat de jigodie e omul in general si cat de ingaduiotor cu sine este in special? hai ca te vad baiat destept; astept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| BlackSulphur a răspuns:

Un musulman s-ar casatori crestineste cu femeia iubita, doar de dragul religiei sale? Eu cred ca nu!

| Calininio a răspuns:

Daca ar fi doar alegerea mea, as spune nu. As face-o doar daca persoana iubita ar vrea.

| UndergroundFolklore a răspuns:

Pai barbatul iubit e credincios (da, stiu... extremele se atrag).Si da, as face asta pentru el.

| ioanaAn a răspuns:

Ar fi frumos

| Twichh a răspuns:

Logic.

Întrebări similare