| Mayhem666 a întrebat:

Ca voi religiosii tot spuneti ca Dumnezeu ne-a creat, spuneti si care e scopul pentru care am fost creati.
Si sa nu spuneti ca ne-a creat ca sa traim, apoi sa murim si sa ajungem in rai sau in iad. Daca stai si privesti lucrurile dintr-o anumita perspectiva, vei observa ca acest "scop" e complet inutil.
Deci care e scopul adevarat? Care e scopul existentei? De ce nu a putut sa existe o inexistenta?

34 răspunsuri:
| Mayhem666 explică (pentru Theologos):

Ti-a trecut prin minte vreodata ca acele "experiente" pe care oamenii spun ca le-au avut, pot fi doar minciuni ca sa atraga atentia? E usor sa minti pe cineva credul, fara sa-i arati dovezi ca ce s-a intamplat chiar a fost adevarat, sau fara o modalitate de a verifica. Ca ai scris tu despre intamplarea falsa intr-o carte, nu e dovada, e doar raspandirea minciunii.

| marinaru777 a răspuns:

Evolutia spirituala!

| Theologos a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu - pentru că am avut și eu astfel de experiențe. :-) Nu fi atât de limitat în opinia ta. :-) Încă o dată, sunt foarte multe surse independente, în timp și spațiu. Ceva tot trebuie să fie, nu? Chiar toți vor să mintă ca să atragă atenția? Cel puțin pe cei pe care îi cunosc nu vor să atragă atenția. Dimpotrivă.

| Mayhem666 explică (pentru Theologos):

In fine, nu sunt convins.