anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Căci ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul?
Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?
Marcu 8:36-37

Cum intelegeti voi acest verset?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Viata asta este doar trecere nici de cum o viata in care sa vrei sa ai de toate, toate astea duc in iad, Iisus a spus ca nimeni care e bogat nu va ajunge in rai, dar creștini nu înțeleg sau înțeleg dar sunt ipocriți, Iisus spune nu iți fa planuri pe Maine, nu te interesa de ce mânci, fiți ca porumbei, toți cei care vor sa traiasca cat mai mult ajung in iad, voi radeți si ii credeți nebuni pe cei care au renunțat la tot si sau mutat in peșteră, putini sunt iluminați, multi dau bani la tot felul de guru pentru ca tâmpiți nu înțeleg ca viata e o trece nu o existentă, Iisus pune mereu baza pe viata de apoi, azi papa se operează ipocritul dracu de diavol de fricos, încă ceva de ce le era frica la ăștia de virus = Iisus spune adevărat ca spun ca cei care cred in mine de ar putea munți in loc, fricoși si necredincioși vor ajunge in iad, ai citit tu undeva in biblie ca pe Iisus îl interesa ceva material, omul asta a avut un singur plan atât, nu exista creștini si doar ipocriți, de ce va este frica daca aveți credința si daca muriți mergeți la dumnezeu, va e frica de dumnezeu, vaccinați vor merge in iad ca au avut frica, Iosif a înfruntat lei in cușca, credința lui la eliberat, nu e fanatism, nu exista fanatism, exista ipocriți si necredincioși, fricoși, dumnezeu uraște fricoși si ipocriți, de ce refuzi sa mergi la dumnezeu, eu daca as crede in dumnezeu nu mi ar pasa de viata mea, am mai spus si altora si pocoiitilor, tragerea aici pe pământ nu e scopul vostru

78 răspunsuri:
| David23445 a răspuns (pentru anonim_4396):

Știu asta dar câteodată suferi prea mult numai eu știu ce dureri am indurat și prin câte am trecut cred în continuare în Iisus și Dumnezeu am avut și multe momente frumoase în viața mea după operația aia m-am schimbat puțin nu mai sunt cum eram înainte

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru David23445):

Nu, Dumnezeu nu este nedrept, ci noi, noi care de multe ori abuzam de placerile acestei lumi trecatoare dezvoltand dependențe de tot felul, adtfel lezandu-ne organismul.
Dumnezeu nu este vinovat pentru faptul ca daca noi consumam alcool in exces ne imbolnavim apoi murim, ci noi, noi ne pricinuim adesea singuri bolile si necazurile actionand prin fapte nelegiuite, vicii, s-a.m.d

Nu mai dati vina pe Dumnezeu pentru consecintele pacatelor voastre.
Si eu sunt un om pacatos, fumez, sunt lacom, vanitos, am uneori ganduri rele, dar Dumnezeu nu e vinovat daca, de exemplu, eu imi calc pe principii ca sa urc in ierarhie si ma asociez cu persoane dubioase prin afaceri ilegale si ajung apoi la inchisoare. E vina mea aici, nu a lui Dumnezeu, dupa cum spune si versetul "Dumnezeu nu se lasa batjocorit. Ceea ce seamana omul, aceea va si culege".

| David23445 a răspuns (pentru Mosotti):

Da ai perfecta dreptate eu tot cred în Dumnezeu și în Iisus chiar dacă am suferit acum team înțeles și în tot ce spui ai mare dreptate

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Ce vrei să spuii cu asta? Toată lumea s-a schimbat în jur și la noi, de atunci, de 100 de ori. Acel așa zis mod de a fi binișor nu se mai întoarce niciodată.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru David23445):

Ma bucur mult ca ti-ai pastrat credinta si nu L-ai alungat pe Dumnezeu din sufletul si mintea ta. Te felicit!
Pastreaza-ti credinta pe care o asteapta o mare rasplata. happy

Eu am spus astea mai sus că noi ne batem joc de Dumnezeu dar să suferim atât de mult pentru păcate nu e drept Dumnezeu vrea să ne îndrepte dar uneori suferim prea mult au fost momente când nu mai rezistam în venea să strâng pe cineva de gât toată lumea are păcate nu este nimeni fără păcat

Eu cred în Dumnezeu mă rog lui mereu eu niciodată nu mă voi lepăda de Dumnezeu

Mulțumesc mult și tu ai foarte multă credință felicitări și ție

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

"Iisus este fiul lui Dumnezeu..."

Doar crestinii cred asta. Si nici astia toti. Unele grupari crestine au alte pareri despre cine a fost Isus. Musulmanii il considera doar un profet, iar restul un schizofrenic.

| LoveSleep a răspuns:

Aveam notificare de la tine (apropo, esti varza la deghizari) si vazusem doar "caci ce..." si eram sigur ca e citat biblic, ca doar acolo se incepe fraza cu "căci".

In alta orine de idei, nu am nicio parere. Ce vrea sa zica acolo e ca ca trebuie sa ai grija de sufletul tau, ca e cel mai important.

Si majoritatea inteleg ca chestia asta se adreseaza bogatilor, ca astia au bani, dar isi vand sufletul diavolului, ca altfel nu ai cum sa faci bani. Ca si cum banii ar fi opusul credintei sau religiei. Si toata lumea stie ca nu e asa, ca daca ar fi asa, nu s-ar da jos popii din s class-uri.

Credinta in Dumnezeu e opusul inteligentei, nu opusul bogatiei, dar asta e o alta discutie.

Răspuns utilizator avertizat
| halogen001 a răspuns:

Depinde de om și de ce înțelege acel om prin suflet. Daca sufletul înseamnă sa nu faci ce e mai bine pentru tine, atunci se explica de ce trebuie pierdut "sufletul" pentru a "câștiga lumea".

Ce nu vine gratis se plătește. Daca exista produsul, vânzătorul și banii, problema e rezolvata.

| Mosotti a răspuns (pentru David23445):

Da, eu ma iau dupa fapte, ca sa cred in ceva, trebuie sa am o baza pentru care sa cred, nu pot crede aiurea in tramvai in ceva fara logica.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Pai cand zici binisor, acel binisor e oricand in orice epoca, dar in conditiile de atunci din momentul ala.
De ex daca un om munceste si din munca lui reuseste sa aiba unde sta cu toate conditiile, sa-si plateasca utilitatile fara probleme, sa manance ce doreste, sa puna si ceva bani deoparte, se numeste binisor, asta si acum si peste 100 de ani.

| halogen001 a răspuns:

Versetul asta e bun pentru prostirea și mulțumirea săracilor care dupa ce citesc asa ceva trag concluzia ca ei sunt în avantaj fata de cei bogați pentru ca au multa sărăcie și mult "suflet". In realitate nu au nimic. Omul sărac, nici suflet nu mai are.

| Emma30555 a răspuns:

Nu ti folosește la nimic sa ai totul dacă tu nu te mai regăsești pe tine, dacă tu îți pierzi valorile, îți pierzi esența, îți pierzi iubirea, este totul pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Asa de curiozitate, daca persoanele dragi tie ar fi creștine, ar crede in Dumnezeu si s-ar ruga, ar insemna pentru tine ca sunt mai puțin inteligente?

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Persoanele apropiate mie sunt crestine si cred in Dumnezeu. Si da, cred ca sunt mai putin inteligente.

Poti sa negi sau nu, dar majoritatea oamenilor care cred ca noua ordine mondiala vrea sa ne ucida, sunt impotriva vaccinului si asculta tiristi nu medici, cred in Dumnezeu.