În Biblie e scris haotic și greoi, dar interpretabil(cu scopul ăsta au fost scrise așa)
Cu societatea mai degrabă aș spune că fără reguli convenite democratic, aceasta nu ar exista sau mai bine zis nu ar fi organizată. Chiar dacă omul nu ar cunoaște ce e bine și rău, tot ar fi fost nevoie de reguli pentru stabilirea ordinii în societate.Așa au apărut primele reguli din lume, și anume cele 10 porunci.
Eu inteleg ce spui, numai tu nu intelegi ce spun. Acum care dintre noi se limiteaza? Si pe langa asta mai si te arunci cu termenul "aberatii". Iti cer sa ai rabdare si sa explici cat poti tu de mult si cat de bine te duce capul. Ceilalti doi incepusera sa dea in stanga si in dreapta cu critici. Asa n-au rezolvat nimic si nu rezolva nimic. Asa ca le-am dat ignor iar.
Tu vi numai cu critici si ironizari. In loc sa vi cu critici mai bine ai explica stiintific cum stau lucrurile cu materia si cum ar fi aparut ea. Vreau ceva original de la tine. M-am saturat de teorii seci si sterile de pe wikipedia. Ma astept din partea ta sa vii cu intrebari si raspunsuri serioase si nu asa doar de distractie. Altfel te ignor si pe tine. Nu vreau linkuri, bloguri. Vreau exprimarea ta cu propriile tale cuvinte. Poti apela la propria imaginatie oricat de mult poti insa nu sf-uri pentru copii si gen basme cu baba cloanta, zmei, zane, craiese, inorogi, dracusori cu coarne si coada si alte asemenea.
Tu vrei sa fac ceea ce nici macar oamenii de stiinta nu reusesc sa faca? Si in plus noi nici macar nu vedem materia, noi vedem doar interpretarea pe care o da creierul asupra luminii reflectate de materie.
In sfarsit citesc ceva interesant de la tine. As Incerca sa dezvolt putin ideea ta cum ar fi evoluat ochiul si reteaua neuronala asociata functiei de vedere.
Pana la urma esti evolutionist sau creationist sau le combini pe amandoua?
La mine evolutia e doar efectul potentialului de variatie genetica in cadrul aceluiasi gen. Prefer creationismul. In straturile geologice se pot observa etape ale unei evolutii insa la fel de bine sunt etapele de creatie. In Biblie cele sase zile nu au fost neaparat 24 de ore ci mult mai mult adica milioane de ani sau mai mult. Critici am auzit destule insa criticile nu ajuta la nimic. Fiecare crede ce vrea. Pare o poveste inventata Biblia insa doar pare. Oricum Biblia e o alternativa credibila cu critici cu tot. Am gasit si contradictie in Biblie dar contradictiile sunt rezultatul contradictoriu al perceptiei umane. Evolutia e o alternativa pentru cei dezamagiti de religie si care au obosit sa mai creada. Cu toate ca sunt creationist vreau explicatii serioase despre evolutionism si big-bang-nism si tot ce ar fi rezultat din acestea doua.