anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Calea ferata va fi solicitata intens pe culoarul IV pan european. Vor circula tancuri si armament pe vagoane la greu. Dar nu ca sa se bata cu rusii ci cu Cristos la Armaghedon. Apocalipsa 16, 19?

20 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Esti beat sau ai cazut in cap? laughing

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Daca eram cum ai zis tu nu formulam asa coerent afirmatia/intrebarea.winking

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci inca nu stii ce ti s-a intamplat!? Atunci iti spun eu: fi sigur ca ai cazut in cap daca pui astfel de intrebari laughing

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Daca eu cadeam in cap mi se rupea gatul adica se rupeau axonii neuronilor care fac legatura nervoasa dintre creier si membre sau imi intra coloana in creier sau imi crapa capul si mi se imprastiau creierii si muream si nu mai apucam sa scriu nimic.winking

| minrest a răspuns:

Aha, bine de stiut. Cand asta?

| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Nu scrie cand va avea loc in viitor. Cert este ca evenimentele mondiale se indreapta spre un astfel de eveniment. ONU pledeaza pentru globalizare sau pace si securitate formala.
Evenimentele au loc treptat si in etape. Armaghedonul va fi ultima faza a acestui sistem vechi.
Acum se implineste etapa cu marginalizarea religiei de orice fel sau "secarea raului Eufrat" simbolic al religiilor adica lacasele de cult devin tot mai goale pe intregul pamant. La fel si vechile traditii si obiceiuri sunt in declin.

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

La ONU merg trimisii statelor, si acolo fac numai ce le spune guvernul lor sa faca. Nu pledeaza pentru nici o globalizare. Ar fi nenatural sa se pledeze la ONU pentru razboi si contra securitatii, exista si asa destule razboaie. Tendinta actuala NU este catre globalizare, politica statelor e din ce in ce mai divergenta. Tendinta a fost catre globalizare pana in 1908, cand se putea investi in orice tara, importurile erau taxate foarte putin, asa ca exista o diviziune internationala a muncii ridicata. De atunci s-a mers cand intr-o directie, cand in cealalta, dar nu s-a mai ajuns nici pe aproape de situati din 1908. Tendinta actuala e spre protectionism.

Am spus formala sau aparenta: creeaza impresia falsa de pace si securitate si de unitate intre natiuni sau globalizare. Numele Organizatia Natiunilor UNITE este o imagine ce induce lumea in eroare. ONU este imaginea fiarei din Apocalipsa 13. SUA+UK este fiara cu doua coarne de miel din Apocalipsa 13. Fiara cu doua coarne de miel a convins natiunile sa faca o imagine fiarei politice internationale sub forma ONU. Fiara internationala cu 7 capete a primit o rana ca de "moarte" in timpul celor doua razboaie mondiale. Inducerea in eroare a natiunilor pamantului e caracteristica ei. Apocalipsa 13. Coarne de miel ce creeaza doar impresia de blandete de urmarirea valorilor bune precum: pacea prin eliminarea celor care-si abuzeaza propriul popor, unitatea, prosperitatea materiala, respectarea drepturilor omului, promisiuni tehnologice medicale creind impresia ca omul va invinge bolile si chiar imbatranirea si chiar moartea, dezvoltarea tehnologica, promisiunea unor misiuni spatiale de succes pentru omenire.

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Carta_Atlanticului

SUA si UK au pus bazele in 1941 pentru Carta Atlanticului: "Carta Atlanticului (în engleză Atlantic Charter) a fost un document semnat de președintele SUA, F. D. Roosevelt, și de premeirul britanic, W. Churchill, la 14 august 1941, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Declarația stipula că cele două state nu urmăresc extinderea teritorială și proclama dreptul la autodeterminare al popoarelor care fuseseră lipsite de acest drept și a contribuit la consolidarea coaliției antihitleriste."

http://geopolitics.ro/......ea-a-ii-a/

"Rădăcinile preliminare ale creării Organizației se regăsesc în faza semnării Cartei Atlanticului, la data de 14 august 1941, într-un moment de răstriște, când Germania domina continentul, iar coaliția Celor Trei Mari era încă în faza de proiect.

Prin urmare, la data de 1 ianuarie 1942, la Washington, era semnată Declarația Națiunilor Unite, elaborată de reprezentanții Statelor Unite, Marii Britanii și URSS, în numele celor 26 de state aflate în război cu Axa."

| minrest a răspuns:

Delirezi vad. Eu zic sa te tratezi.

Delirul e cand omul crede in inchipuiri personale punandu-si increderea totala in om sau in el insusi ca il va conduce spre prosperitate.

Delirul consta in confuzia intre imaginatie si realitate. Nu are legatura directa cu increderea in om sau prosperitatea.

Te-am intrebat eu ce inseamna delirul? Cand tu nu stii ce se intampla acum in lume inseamna ca delirezi? Stii tu cum a aparut lumea si incotro se indreapta lumea de-mi spui mie ca delirez? Daca as fi scris eu Biblia probabil ca as delira. Dar ne eu am scris Biblia. Daca tu ai parerea ca Biblia trebuie ignorata este parerea ta. Nu confunda parerea ta cu realitatea. Parerile pot fi gresite. Daca tu iti exprimi propria parere probabil ca delirezi. Ipotetic vorbind: cand vezi ca un om te duce cu targa daca crezi ca te duce sigur ca sa te trateze ca sa te poti vindeca, cand in realitate o sa te arunce in groapa comuna, NU inseamna ca delirezi?

Nu scrie in Biblie ce ai prognozat in legatura cu transporturile de trupe, si nu se poate deduce asta din Biblie in nici un fel.

Apocalipsa 16:14: "Căci sunt duhuri diavoleşti, făcătoare de semne şi care se duc la împăraţii lumii întregi, să-i adune la războiul zilei celei mari a lui Dumnezeu, Atotţiitorul." - astea implica inarmare si deplasare de trupe si tehnica militara pe intregul glob si nu numai pe teritoriul numit Romania. Natiunile lumii poseda astazi capacitati militare imense DAR care 70 % din ele sunt depozitate sau nu sunt folosite in razboaie sau sunt mai mult transportate si se fac doar exercitii militare pe poligoane terestre sau pe mari sau oceane. Natiunile lumii se inarmeaza tot mai mult crezand ca vor folosi armamentul din dotare intr-un razboi doar contra omului DAR se insala. Ceea ce va urma va intrece orice inchipuire sau delir uman.

E un non sequitur. Din premizele luate de tine nu se deduc concluziile la care ajungi, nici o legatura macar nu se vede.

Acestea sunt profetii scrise cu aproape 2000 ani in urma si sunt cele mai lungi profetii pentru ca perioada de latenta dintre momentul scrierii si implinire este foarte mare. Limbajul de atunci este cel obisnuit de atunci insa din el se desprinde esentialul adica inarmari si deplasari de trupe dintr-un loc in altul pentru ca profetia are aplicabilitate globala. Daca in loc de cai ar fi scris: tancuri, drone, avioane atunci nimeni de atunci inclusiv scriitorul Ioan nu ar fi inteles mare lucru si in plus aceste arme nu aveau termeni in limba greaca din secolul I e.n. De exemplu daca acum as fi in locul lui Ioan si vine Dumnezeu si imi arata o chestie din viitor care va fi prin 4000 e.n. si eu o denumesc "ciutur" atunci modificarile lingvistice pana in 4000 e.n. si oamenii de atunci nu vor intelege ce ar insemna cuvantul "ciutur" cu atat mai mult cu cat n-ar fi avut nici o semnificatie in istoria umana adica mai precis acum in anul 2017 e.n. Si in plus Dumnezeu nu poate prevedea toate faptele omului pentru ca l-a creat cu libera alegere.

| KronstadtResurrection a răspuns:

Iar pe sub Dunare trec 10.000 de soldati, zburand cu deltaplanele si cantand la muzicuta imnul "Horst-Wessel-Lied".

| anonim_4396 explică (pentru KronstadtResurrection):

Tu vorbesti de inchipuiri personale despre prezent. Eu vorbesc de ceea ce este profetit in Biblie despre viitor.

| KronstadtResurrection a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce sa fac si eu... Am vazut postarea ta initiala si am urmat trendul.
Daca postai la modul serios, puteam sa-ti spun si eu cate ceva despre interpretarea Apocalipsei ca fiind ultimul razboi intre natiuni.
Lasa, poate data viitoare. Sau...

| anonim_4396 explică (pentru KronstadtResurrection):

Nu va mai fi al 3-lea razboi mondial cauzat de om. Al 3-lea razboi mondial va fi Armaghedonul cauzat de Cristos contra tuturor natiunilor de pe pamant. Va fi razboiul TOTAL. Va semana cu o invazie extraterestra. Nu va mai ramane nici un general de armata in viata. Supusii pamantesti ai lui Cristos doar vor privi la macel. Tot pamantul va fi plin de cadavre. Apocalipsa 16, 19.