| Rapplex a întrebat:

Cam asta este credinta romanului:http://www.youtube.com/watch?v=KGIkPUlj-Fw&feature=relat ed...Puteti spune ca nu e adevarat?

Răspuns Câştigător
| chelstone a răspuns:

Cine a scris biblia?! Popa, da' nu de la noi, de la Targoviste...
Autorul e scris cam marunt, si... nu vede...
Biblia a fost scrisa de Alecsandri si Eminescu, alta spune: ''zice ca si Eminescu ar fi fost, si creanga ar fi fost'', cica asa a vazut la televizor.
Cine e Zamfira asta?! laughing Eu cu sfantu' ajutor, am avut pareza m-am facut bine, am avut MOARTE CLINICA... 6 LUNI

Aceasta e Romania crestina, plina de prostie, inculta, analfabeta. Bai, si cand ii vezi pe unii cum trambiteaza tot felul de rahaturi, si cum ia ajutat pe ei dumnezeu, cand ia calcat masina de sapte ori pe luna, si nu au murit, cand putea dumnezeu sa le dea putina minte sa stie si prostii romaniei ca s-a inventat trecerea de pietoni, sau poate au auzit de ea, dar or avea mila de zebre si nu vor sa le raneasca.
Roamnia are o medie buna de oameni de valoare in raport cu celelate state ale lumii, dar, are si asemenea specimene, mai proste decat orice bastinas din amazon. Astfel de oameni ingroasa randurile crestinilor in Romania, suntem popor crestin de 2000 de ani, ani presarati cu multa prostie, ca cea a celor intervievati si a multora ca ei.

12 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ăștia nu s-au atins de fructele "din pomul cunoașterii " și nici nu ar vrea să o facă.
Sunt exemple tipice, pentru adepții religiei creștine.

| Angel0 a răspuns:

Trist dar adevarat. Avand asa parinti, cu siguranta copiii lor vor deveni atei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Angel0):

N-ai cum sa devii ateu in sate, ca te ard babele pe rug.

| Dumnezău a răspuns:

Romanii sunt prosti, dar nici chiar asa prosti.PrahovaTV e regie ieftina; chiar nu imi vine sa cred ca sunt asa de inculti.Totusi,eu zic ca Biblia a scris-o Dimitrie Cantemir.Era destept omu'. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| DomineRex a răspuns:

Uita-te si si la Adam si Eva zicea unu acolo ca Adam era sotia lui Isus si Eva era fiica lor rolling on the floor

| Alinaga a răspuns:

Asta chiar nu stiu cum sa o descriu indiferent dacatucrezisa u nuind une zeu chestiile astea tot le stii sau decat sa faci pe desteptul si sa spui aberatii facandu te de ras mai bine taci.referitor la crede si nu cerceta am vazut aici la mesajele voastre asta este doar o tampeie a unoara"credinciosi" sau "pereoti" care nu au argimente si nu stiu sa raspunda la unleintrebar i. Iisus a spus bate si ti se va deschide(bate la usile doului si ti se va deschide sau bete la usile cunoasterii cauta si ti se va deschide cauta si vei afla)

| Rapplex explică (pentru Alinaga):

Scuza`ma, dar sunt roman, si urmez o scoala care ma invata o anumita gramatica.Ca sa pot intelege si eu ce vrei sa spui, ai putea sa editezi ce ai scris? P.S.: Care sunt acele porti?(lasand la o parte poarta imaginarului)

| akta a răspuns:

A reporterului da.Toti se cred destepti si ironici incercand sa rada de altii pentru rating.

| Pulpițele a răspuns (pentru akta):

Dar cand altii merita sa radem de ei de ce n-am face-o?

| ProjectJackpot a răspuns:

S-au gasit si ei pe cine sa intrebe... Expiratii aia de la tara oricum nu mai conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede dar nu cerceta