Zana Maseluta, Mos Craciun! Serios ma crezi nebuna la cap! Poate o sa-ti dai seama candva. Oricum cred ca ai nevoie sa-ti vina toti sfinti in fata ochilor si tot n-ai avea destule dovezi. Oricum eu asta cred, tu faci ce vrei! Si daca vrei sa stii nu am 5 ani.
Eram copil, aveam circa 3-4 ani, l-am auzit pe bunicul meu injurand un vecin ''fututi dumnezeii ma-tii'', asa am auzit eu prima oara de dumnezeu, a fost injuratura folosita de mine pana la 8 ani...ce vremuri...
Sweet childhood, hehe!
Si acum pentru intrebare: Eu am auzit de la bunica-mea, si da, o consider cam nebuna... Cat despre crezut, am incetat cand mi-am dat seama ca ma mint singur.
Victor,pot sa te intreb ceva ce ma roade! Cati ai ai de pui intrebari de genu asta
Sunt un om curios din fire si vad ca multa lume vorbeste de Dumnezeu si din asta am pus intrebarea unde este el, cine este, ar fi super interesant sa l pot intalni undeva sa vorbim sa schimbam idei dar voi nu mi ziceti nimic ca sa inteleg unde trebuie sa ma duc ca sa l intalnesc, unde e acest barbat?