Nu poti convinge de crestinii de nimic pentru ca el vrea explicatii divine, de exemplu el nu vrea sa auda ca exista explicatie fara interventie divina asta e
Tu chiar n-ai ce face? pe bune stiu ca sunt multe lucruri nedrepte pe care nu le inteleg nici eu..insa ce vrei sa faci?
Eu sunt foarte perfectionista si incapatanata.dar si eu am fost in pase proarste de multe ori si gandeam asa dar acum mi-am revenit.
De nu stiu cate ori a avut grija Dumnezeu de mine..deci nu am cum sa nu credeu cred ce vreau, tu crezi ce vrei
Geniule, "Se roaga pe statuia Lui" daca iti arat in biblie unde statuiile, icoanele, crucile, si absolut TOT ce este asemanator, este un pacat si este interzis de catre apostoli, indrumati de Dumnezeu? si poti sa te rogi 1000 + 1 ani la o statuie, fara nici un rezultat, tu te bazezi pe niste tampenii nascocite de o minte putreda si imbuibata de o stiinta prosteasca, dar nu sti ca stiinta omului este o nebunie, in fata lui Dumnezeu, nivelul nostru de cunoastere este aproape nul, in comparatie cu cel al Creatorului.
Deci lasa istetimea, pune mana si cere-ti iertare, cat timp esti in viata, cat timp poti, cat timp mai Are rabdare cu tine, tine minte asta, intr-o zi iti vei aminti multe astfel de cuvinte, dar sper sa nu fie un "prea tarziu ", sti, exista un "tarziu", dar si un "prea tarziu".