Azi-maine se va legaliza si casatoria intre oameni si animale. Deja sunt multi care iubesc cainii si pisicile mai mult decat pe oameni.
Mereu ai avut ceva cu. legalizarea căsătoriilor între partenerii de acelaşi sex.
Chinese brush... Reclamă la "Plafar".
Oh, nu chiar.Ar putea sa ma intereseze catusi de putin legalizarea lor, doi oameni pot trai impreuna si fara o bucata de hartie.Sincer, o vad mai mult ca pe un moft al comunitatii gay, dar asta e doar parerea mea. Plus, m-am gandit ca putin amuzament n-ar strica pentru categoria asta, oricum trolling-ul nu mai e la moda .
Hm, am spus asta, deoarece mi-am adus aminte de o întrebare precedentă pusă de tine. Nu a fost ca şi cum îţi "reproşam" ceva.
Egalitate în drepturi, de aceea pun aşa mare preţ pe legalizarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. Da' ştii asta, deja.
Da, tin minte intrebarea.Insa ma interesa mai mult de copiii care ar putea gasi un camin intr-un cuplu same-sex, asta putandu-se realiza doar daca cei doi sunt casatoriti sau intr-o forma de parteneriat civil.Intr-adevar cu totii trebuie sa avem aceleasi drepturi, dar daca mai si vor cu preot+slujba la biserica, pai de-aici nu reiese decat ca este un moft, lol.In fine, am citit pe undeva ca se poate o adoptie fara a fi casatoriti.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: