In biblie spune ca ne vor ridica sufletele in imparatia lui si cei pacatosi/necredinciosi o sa ramana pe pamant suferind chin si il vor intampina pe satana face to face.
Bună.
Dacă Dumnezeu nu știe de asta, noi nici atât.
Oricum toți avem sfârșitul nostru și este suficient.
Pa, pa.
Daca Dumnezeu va hotara ca va fu sarfisutl lumi ne va lua pe toti! Dar nu crede in asa prosti Sfarsitul PAmantului poate fi de exp ca maine te calca masina numai ai ce face! Asca traiesteti viata ca ai decat una!
Poi,1.Planeta lui e de fapt Raiul.si depinde cum va vrea El.ne va spune pecatele, rand pe rand, si va hotara, cine va arde in mainile satanei, sau cine va sta cu Domnul
Pai am auzit ca Dumnezeu a creeat o planeta care ne va lua pe ea cand se va intampla am auzit la TV ca s-a descoperit o planeta noua galbena
Tot ce e nascut din femeie va cunoaste moartea.chiar si ilie si enh care au fost rapiti intr-un car de foc,vor veni si vor fi omorati in urma disputei cu antihrist,lasati in piata trei zile dupa care vor invia.cei credinciosi la inviere vor primi corpuri noi care nu vor mai putrezi n veci,nici nu vor mai suferi, batranete boala, durere sau moarte.
Ce e la tv e pentru a castiga bani, nu stim cum va arata raiul si ce vom putea face acolo, poate nu o sa simtim nimic cine stie ce ne asteapta, poate vom muri inainte de sfarsitul lumii si nu stim cum e in lumea cealalta.
Sper sa nu fie asa fiindca sunt fata si am aproape 11 ani
Nici nu scrie in apocalipsa de ridicari la cer asta e inventia americanilor, fi linistita basmele din biblie nu exista stai linistita
Dar daca nu fac intodeanuna rugaciune seara ce se va intampla? Dar eu nu merg prea des la biserica fiindca mama nu poate merge cu mine...
Nu sfinti au scris biblia stiai? biblia a fost scrisa de oamenii simpli tu la istorie ai invatat de vreun personaj din biblie/
Povesti religioase. Dumnezero, isus, allah si alte caricaturi de-astea nu exista. Ele sunt inventia omului. Credeti in basme.
Credinta nu sta in mersul la biserica si numarul de rugaciuni. Credinta o ai in suflet. Ipocritii, falsii credinciosi, sint aia care merg la biserica si ii doare-n cot de ea, cind ies din biserica sint la fel de rai si invidiosi pe ceilalti.
In aceeasi ordine de idei, una e sa faci un bine cuiva si sa nu spui nimanui, pentru ca o faci din omenie. Si alta e sa ajuti un oropsit si sa guiti peste tot, sa te lauzi cu ce-ai facut tu, ca sa vada toata lumea, sa te laude si sa te scarpine-n cap. Asta nu mai e omenie, e vanitate (adica trufie, ingimfare).
Sa sti ca e o planeta noua pentru noi cand se va intampla nenorocirea
Nici nu o sa inventi niciodata cei in biblie e doar basme
Va exista viata si in timpul Apocalipsei... Si in facerea unei alte Lumi... Si dupa aceea
Ce planetă? Ce foc? Ce Dumnezeu? Ce sfârșit al lumii?
Tu, zici că ai 10 ani.La vârsta ta(nu a trecut mult de atunci,dar a trecut) și eu credeam în God,credeam că există,că ne apără și tot tralala-ul.Mă rog,după aia am "cercetat" și mai multe, după care am ajuns la concluzia că nu există.Uhm, nu sunt atee 100%, tot nu-s sigură și blablabla.
Dar așa-zisul "Dumnezeu" nu cred că și-a pierdut timpul prețios de a crea o planetă, și nici să bage Apocalipsa în 2012.Deci trăiește-ți copilăria fericită cu cacao și bicicletă,nu o să murim prea curând, și nu îți mai face griji că o să arzi în nu ștu' ce ghenă din Iad, că nu-i așa.
DeProfundis99 întreabă: