| Silviumber a întrebat:

Cand eram ceva mai mic am vazut un fil cu oameni care erau catolici si am vazut cum se inchina (cu 2 degete) pentru o perioada scurta de timp m-am inchinat si eu asa desi sunt ortodox, este pacat? Si daca da cum sa il indrept?

Răspuns Câştigător
| LoveToHate a răspuns:

laughing Nu-i nici un pacat.Ce pacat sa fie?
Cand eram mica si mergeam la tara,bunica mea ma ducea la biserica,preotul zicea:"Doamne miluieste, Doamne miluieste...", iar eu in gand ziceam:"Popa prinde peste, pestele a scapat si popa s-a inecat."Asta-i pacat? Pur si simpu ma plictiseam, niciodata n-am avut rabdare sa ascult evanghelia.

12 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

Du-te si pupa icoane si oase de morti, ca sa te ierte doamne doamne.

| Miauti a răspuns:

Da e pacat! ca sa ti ierte pacatele popa, tr sa i dai 1000 euro.

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Da este pacat. strebuie sa il spui la spovedanie

Răspuns utilizator avertizat
| DyNo a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Prostia si ignoranta.winking

Dragul meu, stai linistit pentru ca nu este nici un fel de pacat. Tu chiar crezi ca religia ta este relevata Divin? In nici un caz, si nici a catolicilor, nici o religie din lumea asta nu este relevata Divin. Nu ai de ce sa-ti faci griji.

Răspuns utilizator avertizat

Opa, scuze, l-am trimis din greseala, era pentru SLVVL, cel care a pus intrebarea asta.

| Schwarzz a răspuns:

Ce mai pacat...

| CristiAndrei a răspuns:

Mare pacat fiule, o sa-ti pice un pian in cap si vei ajunge la 1000 de intamplari mortale, si nu se mai poate indrepta fiule, dumnezeu nu iarta paganii care se inchina cu 2 degete

| Silviumber explică (pentru CristiAndrei):

S-a terminat 1000 de intamplari mortale

| DudaLovesRaspberry a răspuns:

O sa arzi in iad pentru asta! :\