| mentholinks a întrebat:

Cand eram o data internat la nebuni, mi-a zis unul de acolo ca mortii exista si incerca sa-mi arate ceva cu mana, degetele. Aveti idee despre ce ar putea fi vorba?

3 răspunsuri:
| FrostpunkLover a răspuns:

Pai mortii nu sunt corpuri moarte? Deci mortii exista, mai bine spus corpurile mortilor.

| Meme10Memu a răspuns:

Se refera la demoni carora le place sa se deghizeze in persoane decedate. Exemplu cu regele Saul cand a vazut un demon deghizat in proorocul decedat Samuel. La incantatiile vrajitoarei din En D'or.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Probabil avea ceva percepții extrasenzoriale (vedea entități sau le simțea) și de aceea a și fost internat, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri.
Am urmărit mai demult un documentar de la un astfel de spital sau centru, cu condiții bune, siguranță și multe activități recreative (deci nu lagăr sau sedare nonstop). Discuțiile cu unii din acei oameni erau atât de profunde încât nu ai fi realizat că sunt într-un astfel de centru, dacă nu vedeai și imaginile. Concluzia documentarului era că mulți nu merită să rămână toată viața captivi în spitale, și că dacă s-ar discuta cu ei mai mult și ar fi înțeleși (nu judecați și abandonați și mai mult în derapajele minții lor), ar avea mari șanse de reabilitare.