@Minks Ce-are, nu-ti mai place penisul de tractorist?
Coane ai "soriciul" gros ca blindajul tancului facut la IMGB.Cind nu mai ai argumente o iei cu tractorul pe miriste stai ca ma insel nici pe ala nu il ai esti calare pe un cotor de floarea soarelui dai din picioare si faci ca tractorul.Si iei cuvintul ala sa il maninci fiert si cu scortisoara ca il tii pe post de prastie sa ne arunci pe aici bazaconiile din capul tau. Esti un copil necredincios rau si lipsit de educatie
N-a auzit de faptul ca la D-ZEU valorile sunt opozabile celor din lume si proportiile inversate. Un 1% cu D-ZEU face mai mult decat 99% cu diavolul. Insa oamenii se uita la ceea ce izbeste ochiul. In plus, i se da un raspuns sau doua si restul sunt replici jignitoare intre useri. Agita apele si apoi se uita la rezultatul negativ pe care il obtine cu mare satisfactie, probabil.
In continuare: D'ont give up! Noroc cu oameni ca tine, ca si Cristi202, ca Trantorel si altii cu bun simt si creier in cap. Cei 1% cu D-ZEU care fac frumoasa viata. Ca 99% se chinuie sa o urateasca.
Interesant e una. A-ti face placere deosebita e altceva.
Deci sa inteleg ca nu iti mai place penisul de tractorist. Aia e, ne reprofilam. Totul pentru tine, draga:*.
Poate ca tu nu dai doi bani pe psihologie, insa ea e atestata ca stiinta. Oare de ce?
Oare tu nu dai doi bani pe psihologie tocmai pentru ca realizezi si tu ca nu esti in concordanta cu ce spune ea? Ca nu esti in concordanta cu ceea ce ea declara ca fiind normalitate?
Esti un copil needuct si prost crescut,mama ta trebuia de mult sa restrictioneze, acc tau la internet. Poate te mai prind la teme pe Conversatii, ca pun nuiaua pe tine si te pun si la avizier.Sa nu mai scoti limba pe strada la lume raule
Da, mare adevar ai zis. Acel 1% face mai mult decit cele 99%. Trist insa e ca nu se vede asta.
Cand m-ai prins tu la teme ma? Dupa ce ca esti analfabeta mai ai si halucinatii. Hai, tu pui nuiaua, eu pun bata de baseball, sa vedem care e mai tare.
Buna,
As dori sa iti spun ca am primit cateva reclamatii legate de comportamentul neadecvat folosit in comunitate, ceea ce a deranjat ceilalti membri.
"@Minks Ce-are, nu-ti mai place penisul de tractorist?"
"Esti tractorist umbli pe linga aratura"
Noi nu toleram un astfel de comportament in cadrul comunitatii si de aceea te rog si pe tine sa te comporti cat mai frumos cu ceilalti utilizatori. In caz contrar contul tau va fi suspendat pe perioada nelimitata. De asemenea, in cazul in care iti vei crea alte conturi si vei avea acelasi comportament, deranjand membrii comunitatii, acestea la randul lor vor fi suspendate pe termen nelimitat.
Multumesc pentru atentie.
O zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro
Mai oameni buni cititi bine eu injurat de @Minsk eu atentionat este culmea frate.
Halal corectitudine pe TPU Mare este gradina lui bunul dumnezeu
CRistina sa fie primit si la multi" ban" pina termini RELIGIA Greu este Cristina sa numeri pina la 10 de sus in jos
Simplu e Cristina sa apuci piatra sa arunci
http://www. TPU.ro/religie/cand-frecam-netul-m-am-gandit-la-afirma-ia-profului-de-religie-99-din-internet-e-satanic-atunci-m-am-gandit-ce-cauta-cre/pagina-2.html#5716795
Vezi ca mai ai pe EMA, TRINTOREL si trintesti jos tot ce tine de RELIGIE NU AI AMBITIE DACA NU O FACI SA ARATI CE TARE ESTI TU
Ma scuzi nu am auzit glasul lui Dumnezeu dar uite ce primesc
Buna,
As dori sa iti spun ca am primit cateva reclamatii legate de comportamentul neadecvat folosit in comunitate, ceea ce a deranjat ceilalti membri.
"@Minks Ce-are, nu-ti mai place penisul de tractorist?"
"Esti tractorist umbli pe linga aratura"
Noi nu toleram un astfel de comportament in cadrul comunitatii si de aceea te rog si pe tine sa te comporti cat mai frumos cu ceilalti utilizatori. In caz contrar contul tau va fi suspendat pe perioada nelimitata. De asemenea, in cazul in care iti vei crea alte conturi si vei avea acelasi comportament, deranjand membrii comunitatii, acestea la randul lor vor fi suspendate pe termen nelimitat.
Multumesc pentru atentie.
O zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro
Mai oameni buni cititi bine eu injurat de @Minsk eu atentionat este culmea frate.
Halal corectitudine pe TPU Mare este gradina lui bunul dumnezeu
CRistina sa fie primit si la multi ban pina termini RELIGIA
Vezi ca mai ai pe EMA TRINTOREL si CRISTI si trintesti jos RELIGIA PE SITE
UITE MA TU VORBESTI URIT SI EU SUNT ATENTIONAT
"MINKS BESE MAIDANEZUL TRAGE RUSINEA"
Cine te-a injurat? Eu ti-am pus doar o intrebare, serioasa. Nu a fost nici o injuratura... :* Te pup iubire, sper sa fi suspendata.
Cine te-a injurat? Eu ti-am pus doar o intrebare, serioasa."Ce-are, nu-ti mai place penisul de tractorist? "Nu a fost nici o injuratura... :* Te pup iubire, sper sa fi suspendata.
Iepurule mai am 3 zile (si pot raporta ) si intrebarea ta aia nevinovata pusa pe seama mea o trimit retur sa vad CRISTINA AVIND ORIGINALUL TE VA SUSPENDA CA TU ESTI AUTORUL NU TE DA LA FUND POATE NU MAI PRICEPI UITE "INNUMARA" 10 raspunsuri de sus in jos exact o iei pe degete cite unul la fiecare raspuns cind termini degetele ala este. Pentru cuvintelele tale dragalasule sare la mine pai nu este frumos.
De fapt nu îi raportează nimeni pe cei enumerați de tine, pentru că au un limbaj civilizat, nu jignesc, nu hărțuiesc, știu limba română și nu își face mai multe conturi...
Să repeți o frază ca un papagal nu te face mai deștept nici mai interesant.
Oricum țin să te anunț că am avut și camere de supraveghere și sunt încă în clase.
Informează-te înainte să vorbești mult și prost.
http://www.adevarul.ro/......49812.html
Alte comentarii sunt de prisos...
Nu stiu fratilor ce sa zic, eu cred in Dumnezeu dar nu cred in nici o religie, religia e facuta pentru a controla si manipula societatea. Dumnezeu a creat viata si materia guvernata de legi fizice si spirituale.Eu sunt mai degraba atras de legile karmice si reincarnare,mi se par mai realiste. Faza cu raiul si iadul,jucatul cu leii in paradis, arsul in cazanul cusmoala, sfarsitul lumii si judecata de apoi mi se par niste povesti pentru copii mici si mari.Basme.