| Mariani_Roberto_1993 a întrebat:

Cand iai adus ultima data jertfa de matuire lui Dumnezeu? Acum cate luni sau ani? ati cautat din vitei si oile negre? caredeti ca v-a fost primita jertfa, eu am facut-o acum 3 ani am adus vitei si oi negre cateva si le-am dat ca jertfa Domnului voi?

38 răspunsuri:
| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru Kaℓi):

Is easy I can explain you If you want happy

| 愛日本 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Tu esti tampit jur. faza cu ingerul domnului era la misto, eram sarcastica, am zis-o doar asa (nici nu stiu in cate feluri sa-ti mai explic) dar trebuie sa ai mai mult de 2 neuroni functionali ca sa intelegi ca eram ironica. Si termina odata cu partea ''creeierului '' nici macar nu stii scrie creier si te legi de creierul altcuiva doamne fereste! Fii sigur ca am inteles intrebarea, desi dureaza mult la cat de bine scrii, faza e ca intrebarea ta e o prostie, ca restul de asemenea.Raspund pentru ca am dreptul sa o fac, la fel ca toti ceilalti.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru 愛日本):

Ti-am zis ca gandesti cu o parte al creierului si o iei razna, pai se vede ca nu intelegi si imi dau seama ca tu nu gandesti cu amandoua, hahaha Ti-am cerut sa imi aduci la cunostiinta greseli gramaticale?

| 愛日本 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Si ce daca nu mi-ai ceruT? Nu sunt eu sclava ta sa fac doar ce imi ceri. Hai termina odata, pleca la prietenii tai imaginari

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru 愛日本):

Draga ce am zis tu chiar gandesti numa cu o parte a crieierului iti imaginezi ca am prieteni imaginari, am o intrebare stupida pentru tine stiu daca gandesti numai cu o parte da, tu nu traiesti pe pamant?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariani_Roberto_1993):

Se vede cat de "mult" si "bine" ai citit tu Biblia. Habar nu ai ce e aia cred. Fumatul inseamna a-ti bate joc de trupul tau. Trupul tau este dar de la Dumnezeu. Iti recomand sa mai citesti odata Biblia. Acum dupa cum te dai credincios doar cu vorba dar esti un nemernic care isi bate joc de cele sfinte mai are rost sa te iau in serios? Zi ma? Tu te poti numi crestin? Ca deja te dai tu ala credincios dar fumezi ca tampitu'. Las' ca o sa iti dea Dumnezeu dupa merit.

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru anonim_4396):

Tu crezi in creatie sau nu ovezi te intreb?

| Mariani_Roberto_1993 explică (pentru anonim_4396):

Din propria experienta am inceput sal cunosc si mi-am deschis ochii am fost cel mai curvar, si dracos sau cum vrei tu s-o iei da mi-am deschis ochii cum ai spus dupa merit da Dumnezeu da tu nu vezi lucrarea lui cum sa iti dai seama de el.