Intotdeauna cer ajutorul lui Dumnezeu in orice circumstanta a vietii.Bineinteles ca eu imi fac suta la suta partea mea(nu stau cu mainile in san) si Dumnezeu isi face partea Lui suta la suta.
Păi se vede după țara în care locuim că oamenii preferă să ceară ajutor în loc să rezolve ceva.
Și dacă cer ajutorul lui Dumnezeu se întâmplă ceva, îmi rezolvă problema pe care o am? Nu prea cred. Tot eu o rezolv, prin forțe proprii!
Sau, dacă te-ai rugat, ce s-a întâmplat? Ce s-a schimbat? Nimic, totul e la fel, fiindcă depinde numai și numai de tine.
Uneori incerc sa rezolv singura, iar apoi imi dau seama ca numai cu ajutorul Domnului pot sa trec cu bine. Teoria ca teoria, practica e mai grea...
Fiind crestin pot spune doar: "Filipen 4, 13. Pot totul în Hristos, care mã întãreste."
Cerem ajutorul lui Dumnezeu, dar cel mai bine ar fi sa ne amintim de el si cand avem bucurii nu numai necazuri. Iacov4:8
Daca el mia creat destinul ce rost ar avea sa ma rog sa scimbe ceva ce el a creat desi nu le rezolv singur asta desigur daca ar exista metaforic bine
Pai... nu Dumnezeu le are pe toate la mana? Nu cu ajutorul lui rezolvi totul? Cu El poti comunica numai prin rugaciune...
Mai singur e posibil da ajungi handicapat foarte repede ma fara Dumnezeu nici sa mesteci mancarea nu ai putea ca el ti_a dat maxilarul
Ai spus cea mai mare inepție, felicitări!
Vezi că ești certat rău de tot cu gramatica.
Știi, sunt destui oameni care nu cred în Dumnezeu. Mulți oameni de știință și multe vedete, actori, cântăreți etc., gen Hugh Laurie, Angelina Jolie, Bill Gates, Daniel Radcliffe, Brad Pitt - care sunt în viață, ți se pare că sunt "handicapați", așa cum spuneai sau li s-a întâmplat ceva? Sunt mii de atei, mai cunoscuți sau nu, care, se pare, o duc chiar foarte bine! Cum explici chestia asta?
Mai bine certat cu gramatica alice decat cu Dunnezeu sincer Christos primeste si analfabetii in cer
Și totuși nu ai dat un răspuns. Dacă tu crezi că ateilor li se întâmplă numai chestii rele - să zicem că asta se deduce din ce spuneai - de ce, culmea, sunt mulți ce nu cred în Dumnezeu, dar o duc mai mult decât bine?
Suedia are în jur de 80% populație atee, dar e o țară mult peste România și peste multe altele, e o țară dezvoltată, așa cum sunt și Finlanda și Norvegia, țările nordice și aici sunt cei mai mulți atei. Dar o duc foarte bine. România are 1% atei la ultimul recensământ, dar nu o duce chiar atât de bine, cu toți cei aproximativ 99% credincioși. După cum vezi, ceea ce ai spus tu nu e absolut deloc relevant, ți-am demonstrat.
Deci, dacă tu încă mai crezi asta, de ce, cum îți explici chestia asta?
E simplu mai bine mai rau aici pe pamant decat eternitate in iad si diavolul poate da prosperitate ca sa zmulga suflete suedeziî se vor intalni in iad sa nu ai indoieli dar va fi prea tarziu vor merge cu burtile pline dar cu sufletele goale
Și de unde ai atâta siguranță cum că ar exista Raiul sau Iadul? Cunoști să fie ceva dovezi, că eu n-am auzit.
Alice am fost in moarte clinica am vazat raiul am vazut iadul Cristos este viu viu viu nu e doar o poveste apropo am vazut ce asculti eu ascultam muzica death metal eram curvar beam fumam eram mandru orgolios gelos mincinos imi pasa doar de mine nu credeam in nimic de fapt imi bateam joc de Dumnezeu pana in momentul in care el mi-a aratat ca exista se putea termina prost si sa nu ma aduca la viata si eram in iad azi daca ai fi o secunda acolo cu disperare ai striga la Christos nu am indoieli fi binecuvantata si roaga_te doar asta te aduce la viata
Am mai auzit povestea asta. Plus că, atunci când ești în moarte clinică nu ești conștient, nu știi ce se întâmplă cu tine, nu poți lua de bun tot ce "vezi". Majoritatea povestesc de o lumină puternică și spun că e Dumnezeu. Not. Poți să vezi și un căluț roz zburător, e ca și cum ești într-un vis, dar tu știi, căluții roz zburători nu există. Dar la faza cu Dumnezeu ai pus botul, nașpa.
Ascultai death metal? Și ce e în neregulă cu asta, era foarte bine. Te-ai lăsat? Foarte rău. Înainte nu credeai în Dumnezeu, iar acum o lumină te-a făcut să-ți schimbi opinia, ori propaganda religioasă făcută de ceilalți? Ești un slab, de-aia s-a întâmplat chestia asta, te-ai lăsat influențat. Păcat.
Alice calut roz nu o sa vezi decat cu coarne dupa moarte îmi e bine asa slab cum zici tu in iad tot death metal o sa asculti in timp ce arzi urland in chinuri o eternitate eu nu am vazut lumina eu l-am vazut pe Christos oricum iti vei aduce aminte de mesajul asta si vei plange dar va fi tarziu naspa nu vorba ta
Hai că deja o dai în povești, nici nu știu pentru ce mi-am pierdut timpul aici. E inutil, oricum o să rămâi la părerea ta, oricât ți-aș explica. Eu îți spun că dacă ești inconștient, nu ai cum să îți dai seama ce se întâmplă cu tine, iar tu o dai în altele, cum c-o să ajung în iad. Lasă, nu-mi purta mie de grijă oricum, n-am nevoie.